Енгин Акюрек в „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 252

• 33 562
  • 744
  •   1
Отговори
# 105
Когато разбра, че всички я лъжат, че не е ходила на острова, тя реши на всяка цена да отиде там. А на такава самостоятелна и напориста жена, твърдо решена да го направи, кой би посмял да откаже...

МОМИЧЕТА, много ви обичам, но двете ми деца са ми на гости, и им е време да събирам багажа им и да ги изпращам. Може би по-късно довечера пак ще се включа.   Two Hearts

# 106
Край на първи епизод. Очаквайте продължението довечера.
А сега за вас кадър от втори сезон.

Хубав ден желая на всички.  Hug

# 107

Тануша, благодаря!   bouquet
Идентифицирахме този кадър - началото...

Позволих си да "подредя" откъсите от разказа:

Скрит текст:
*
…началото беше разтърсващо, първо заедно с надписите дадоха и дъното на морето, а там беше плашилото и много други неща на ТЕКИН.   И веднага след това, басейна и жилището на ЕЙЛЮЛ. От басейна до леглото и имаше разхвърляни по пода обувки, дрехи и др. и тя си спеше на леглото. Звънна и телефона, тя вдигна и каза, че веднага ще се приготви и ще тръгват според уговорката. Когато излезе на улицата беше запаметяваща - облечена модерно, с прическа, върви и "лети", всички се обръщаха след нея...
Приятелят и я чакаше, качиха се в джипа и потеглиха. В момента, в който стигнаха до една гора, тя разтвори вестник и видя някаква статия, при което се развика и пощуря, хвана волана на колата и предизвика катастрофата. Дадоха ги, тя да лежи в гората на тревата, а приятелят и беше забил глава във волана.

*
…сцената, където ЕЙЛЮЛ скача във водата, при което се спускат да я спасяват приятелите и.
Това е в Истанбул, в нейният апартамент, който се намира на покрива на луксозна сграда и там има и басейн. Това е поредният купон, но след катастрофата, и тя за секунди си спомни за ТЕКИН. А преди това психоложката я разпитваше, какво си спомня преди катастрофата. И тогава също за секунди тя си спомни за острова и го назова, но и близките и бяха там, и те отрекоха че е била на този остров. Но вече на купона тя си спомни и ТЕКИН, и разбра, че я лъжат, и спонтанно скочи в басейна.
*
…Когато разбра, че всички я лъжат, че не е ходила на острова, тя реши на всяка цена да отиде там. А на такава самостоятелна и напориста жена, твърдо решена да го направи, кой би посмял да откаже...

*
…момиченцето е много близка приятелка на ТЕКИН. Когато той видя ЕЙЛЮЛ за първи път, то беше до него и само с един поглед разбра, че той е вече влюбен. След като я видя и се влюби в нея място не си намираше от щастие. Отиде да довърши рисунката на фургона на негов приятел, но я видя, че е на плажа и се качи върху фургона, за да я наблюдава. И в този момент дойде момиченцето, каза му да отиде и да я заговори, при което той се сви и направи физиономия за абсурд. Но малката излезе по-хитра от него, махна стълбата за да не може да слезе, и отиде при ЕЙЛЮЛ. Забравих да спомена, че то продава шапки на плажа.
Изкара една от шапките от вързопа и и каза, че е подарък от него, и го показа къде се намира той - на фургона. Каза и също,  че я кани на обяд. Тя погледна към него и му махна, представете си какви емоции бликнаха в него...
Сцената, която я чакаше за обяд я видяхме. Не съм много сигурна, но преди да дойде тя, той два пъти звъня по телефона, и с моите познания по турски   , си преведох, че е на майка му.
Толкова беше развълнуван за срещата, че сервитьорката излезе да го успокоява, като го хвана за ръце и му каза, че всичко ще е наред.
Пристигна госпожицата, целуна го и му каза веднага ДОВИЖДАНЕ... Ужас...

*
…ЕЙЛЮЛ беше на купон и танцуваше, пристигна ТЕКИН вперил влюбено поглед в нея, при който не можеш да не повярваш на ЕНГИН. Тя го придърпа на дансинга, той и каза, че не може да танцува. При, което ЕЙЛЮЛ му каза да си затвори очите и да си представи, че са само двамата и да се отдаде на танца. Това беше неговата представа за танца си с нея. Но за съжаление, когато отвори очи, той танцуваше сам, а тя стоеше настрани от него...

*
за преди и след пиратското клипче,  което сте качили.
Преди да спи заедно с ТЕКИН, те прекараха няколко дни на неговото местенце и тя си спеше сама в люлката. Но на този ден и звънна телефона, обаждаше се приятелката и и я питаше къде се е изгубила тези дни. И тя без да види, че ТЕКИН е до нея и отговори, че какви са тези въпроси от страна на приятелката и - естествено, че била с приятеля си от Истанбул, забравих му името.  Когато се обърна и видя, че той е до нея и чу всичко, видя неговото изражение и истината, която той прозря. На това място има монолог на ТЕКИН, но не мога да го опиша, вече ревях. Но ще ви опиша, че тази госпожица се трогна от неговите думи, разбра, че той е безнадеждно влюбен, и за да го утеши, го приласка в обятията си...
И след тази сцена вие видяхте какво се случи на сутринта... В момента, в който се видя в огледалото, изрисувана от ТЕКИН, разбра в какво се забърква и много се уплаши. Веднага звънна на приятеля си и му каза веднага да отиде да я прибере оттам, че страшно много се страхува и той да не губи нито секунда... 

# 108
   Благодаря, Тануша! newsm51 Страхотна си! Hug И искрено ти завиждам.
   Благодаря и на Марица за систематизацията! newsm51 Сигурно е точно така и мисля, че всички вече се досещаме какво става до края - (слагам го в спойлер, та който се дразни от многознайничеството ми, да не го чете)
Скрит текст:
Приятелят идва на острова, Ейлюл му се оплаква, че Текин я задиря, той е груб с него (сцената с блъсването по рамото), Ейлюл си тръгва с гаджето. Текин страда, опитва се да плува след нея, удавя се. Ейлюл се връща в Истанбул, научава за смъртта му, катастрофира, амнезия. Проблясъци, връщане на острова, нова среща с Текин (очевидно въображаема за нея), този път споделена любов (пак въображаема), пълно възвръщане на спомена, осъзнаване на истината от страна на Ейлюл. Вероятно финалът е онази сцена, когато Ейлюл плаче отчаяно на плажа. Ха да видим дали съм познала! Вероятно всеки от вас вече си пише своя филм. Hug

# 109

Тануша  за разказаните емоции !

Значи това е представата на Текин за танц с Ейлюл.

Красиво ! Обаче сега след като малко ни  "повдигна" завесата и ни разкри доста неща

... очите ми се пълнят със сълзи...

# 110

Тануша  за разказаните емоции !

Значи това е представата на Текин за танц с Ейлюл.

Красиво ! Обаче сега след като малко ни  "повдигна" завесата и ни разкри доста неща

... очите ми се пълнят със сълзи...

Абе, знаех си аз, че този танц е въображаем - я сън, я нещо такова - ама вие финала, та финала на филма... Много е красиво, наистина! Но мен най-силно ме впечатли промяната в изражението на Текин - споменах го и преди. Тук не е плахият грозник, а истински сваляч - явно такъв, какъвто сам се вижда в мечтите си. Наистина тъжно... Стисва те за гърлото.smile3518

# 111
   Благодаря, Тануша! newsm51 Страхотна си! Hug И искрено ти завиждам.
   Благодаря и на Марица за систематизацията! newsm51 Сигурно е точно така и мисля, че всички вече се досещаме какво става до края - (слагам го в спойлер, та който се дразни от многознайничеството ми, да не го чете)
Скрит текст:
Приятелят идва на острова, Ейлюл му се оплаква, че Текин я задиря, той е груб с него (сцената с блъсването по рамото), Ейлюл си тръгва с гаджето. Текин страда, опитва се да плува след нея, удавя се. Ейлюл се връща в Истанбул, научава за смъртта му, катастрофира, амнезия. Проблясъци, връщане на острова, нова среща с Текин (очевидно въображаема за нея), този път споделена любов (пак въображаема), пълно възвръщане на спомена, осъзнаване на истината от страна на Ейлюл. Вероятно финалът е онази сцена, когато Ейлюл плаче отчаяно на плажа. Ха да видим дали съм познала! Вероятно всеки от вас вече си пише своя филм. Hug

barisea  Hug, твоят филм е близък до моя  Peace.

# 112
Извънредно включване.  Grinning

БАРИСЕЯ  Hug, малка поправка за края на филма. Когато ЕЙЛЮЛ и приятелите и се качиха на лодката и отплаваха, ТЕКИН не тръгна да плува след тях, той си стоеше на брега загледал се след тях и взе твърдото решение, че не може повече да живее без нея. Спокойно, и с пълното си съзнание навлизаше все по-навътре и по-навътре, и се остави да бъде погълнат от морето.

П.П. Когато бяха заедно с Ейлюл на същото място и тя влезе да плува, и когато го извика да отиде при нея, той се смути и тя разбра, че не може да плува. Но след като го придърпа в морето, му показа как да се отпусне и да се приближи  към нея плувайки. Той веднага схвана и започна да плува. Та мисълта ми беше, че ако искаше, можеше и да изплува, и да се спаси, нооооооооо, НЕ БИ...
smile3518

# 113
  • Пловдив

http://gecce.com/yazarlar/ozel-haber/bi-kucuk-eylul-meselesi-var-halledemedigim

"След като приключи сериала "КВФ", сезонът на новите сериали се оформи.  Берен Саат ще участва в "Отмъщението", а Туба Бюйюкюстюн  с партньор Енгин Акюрек се твърдеше ще участват в "Джевдет бей и синове"......
.....Енгин Акюрек не прие никакво участие в проект, а Туба се снима с Илкер Аксум в "20 минути".
Преди дни Енгин и Туба се събраха за сериала "КРА", който скоро ще стартира по канал АТВ. Аз не знам дали Енгин и Туба ще се оформят като легендарна двойка, както писа Yüksel Aytuğ, но станах свидетел на това което създадоха Енгин и Фарах - един мит - легенда. Вчера, 14 февруари отидох да гледам филма "МСП" с режисьор Керем Дерен. Хареса ми, страхотен филм. Ние вече сме наясно с добрата актьорска игра на Енгин Акюрек, но Фарах З. Абдула направи чудеса в този филм. Любовта на богатото красиво момиче към грозния мъж бе отразена много добре. Няма да разказвам и няма да изказвам повече подробности за историята на филма. Мога да кажа само, че бях много впечатлен, видях сълзи в киносалона. Не плаках, но дълго бях подвластен в съня си от филма и исках да променя финала.
Дори и сега, когато затворя очи, виждам Ейлюл и Тек. От съзнанието ми не излиза "МСП".

# 114

Тануш,добре дошла.Радвам се заедно с теб,че си се докоснала до тази магия и си станала част от атмосферата.Аз съм любопитна кога са тези сцени?

# 115
  • Пловдив

http://www.youtube.com/watch?v=rd16x898BWg

Ето и тук - по Star.tv, репортаж за "МСП". Всички отразиха филма....

# 116

БАРИСЕЯ  Hug, малка поправка за края на филма. Когато ЕЙЛЮЛ и приятелите и се качиха на лодката и отплаваха, ТЕКИН не тръгна да плува след тях, той си стоеше на брега загледал се след тях и взе твърдото решение, че не може повече да живее без нея. Спокойно, и с пълното си съзнание навлизаше все по-навътре и по-навътре, и се остави да бъде погълнат от морето.

П.П. Когато бяха заедно с Ейлюл на същото място и тя влезе да плува, и когато го извика да отиде при нея, той се смути и тя разбра, че не може да плува. Но след като го придърпа в морето, му показа как да се отпусне и да се приближи  към нея плувайки. Той веднага схвана и започна да плува. Та мисълта ми беше, че ако искаше, можеше и да изплува, и да се спаси, нооооооооо, НЕ БИ...
smile3518

newsm51
СТРАХОТНО! Благодаря...Щастлива си, че си видяла това...

# 117

Добър ден мили момичата! Hug  

Временно изчезнах по уважителни причини/ просто вчера правих шестмесечен помен
на съпруга си /. Вече изпратих гостите и  къде? - естествено в моя отдушник - темата.
        Оставих ви на 44 страница на предишната и докато прочета всичко, вие сте на 8 страница
на новата.

Благодаря сърдечно за преводите, снимките и материалите свързани с нашите герои
Енгин и Фарах, на трудолюбивите пчелички в темата. newsm51 smile3525 newsm51

Танюша вече е на линия, но й е трудно да се съсредоточи и преразказва последователно.
Танче, мила - благодаря ти и се успокой, пък напиши това,, което чувстваш и мислиш, без да
се притесняваш. Всичко ще си дойде на мястото. Ние сме търпеливи. newsm51 txtloves

Мен ме впечатли нещо. Погледнете снимката от премиерата на "Малък септемврийски
проблем". На първия ред е известният Чагатай Улусой - Емир от "Огледален свят" и
Серенай Саръкая -  Йешим от " Сезони на любовта",/които на видеото изглеждат повече от
близки/, но мисълта ми е друга.

За мен това е показателно, че на такива събития не всички минават през светлината на
прожекторите и дават интервюта. От което извода, дали Енгин посещава или не премиерите
на колегите си  оставям за вас.

:

# 118

smile3518
О, Тануша! Благодаря за поправката! newsm51 Е, така е още по-тъжно - сам да пожелае да се откаже от живота... smile3518 Ох, вече ми се плаче! Cry Cry Cry Ще взема наистина да отида да го гледам без да разбирам нищо! Ето, ти си го преживяла истински без да разбереш всичко! Жива и здрава да си! Hug Hug

# 119

Добър ден мили момичата! Hug  

Скрит текст:
       Временно изчезнах по уважителни причини/ просто вчера правих шестмесечен помен
на съпруга си /. Вече изпратих гостите и  къде? - естествено в моя отдушник - темата.
        Оставих ви на 44 страница на предишната и докато прочета всичко, вие сте на 8 страница
на новата.

Благодаря сърдечно за преводите, снимките и материалите свързани с нашите герои
Енгин и Фарах, на трудолюбивите пчелички в темата. newsm51 smile3525 newsm51

Танюша вече е на линия, но й е трудно да се съсредоточи и преразказва последователно.
Танче, мила - благодаря ти и се успокой, пък напиши това,, което чувстваш и мислиш, без да
се притесняваш. Всичко ще си дойде на мястото. Ние сме търпеливи. newsm51 txtloves
        Мен ме впечатли нещо. Погледнете снимката от премиерата на "Малък септемврийски
проблем". На първия ред е известният Чагатай Улусой - Емир от "Огледален свят" и
Серенай Саръкая -  Йешим от " Сезони на любовта",/които на видеото изглеждат повече от
близки/, но мисълта ми е друга.

За мен това е показателно, че на такива събития не всички минават през светлината на
прожекторите и дават интервюта. От което извода, дали Енгин посещава или не премиерите
на колегите си  оставям за вас.

:
[/b]

Това не е снимка от премиерата, мила. Това са кадри от тв-сериал, в който героите гледат ВКЕМ.

Общи условия

Активация на акаунт