Енгин Акюрек в „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 252

• 33 672
  • 744
  •   1
Отговори
# 90

От мен - анонс за премиерата в рекламната пауза. Simple Smile))

# 91
ФАНТАЗИЯ  Hug, благодаря за цветята!

Няма да ви разказвам подред, а сцена по сцена, за която ми е направила силно впечатление.
Сега, за преди и след пиратското клипче,  което сте качили.
Преди да спи заедно с ТЕКИН, те прекараха няколко дни на неговото местенце и тя си спеше сама в люлката. Но на този ден и звънна телефона, обаждаше се приятелката и и я питаше къде се е изгубила тези дни. И тя без да види, че ТЕКИН е до нея и отговори, че какви са тези въпроси от страна на приятелката и - естествено, че била с приятеля си от Истанбул, забравих му името. Embarassed Когато се обърна и видя, че той е до нея и чу всичко, видя неговото изражение и истината, която той прозря. На това място има монолог на ТЕКИН, но не мога да го опиша, вече ревях. Но ще ви опиша, че тази госпожица се трогна от неговите думи, разбра, че той е безнадеждно влюбен, и за да го утеши, го приласка в обятията си...
И след тази сцена вие видяхте какво се случи на сутринта... В момента, в който се видя в огледалото, изрисувана от ТЕКИН, разбра в какво се забърква и много се уплаши. Веднага звънна на приятеля си и му каза веднага да отиде да я прибере оттам, че страшно много се страхува и той да не губи нито секунда...  

# 92
  • Пловдив

Пауза - умирам....за Тек.

# 93
МОМИЧЕТА  Hug, ако все още не сте разбрали, аз съм страшно емоционален човек, и без да разбирам езика, ви предавам моитe чувства, така както аз съм го усетила филма и отделните сцени. И ви предупредих, че в тях може и да има разминавания, но когато и вие го изгледате, дай БОЖЕ, пожелавам ви го да е по-скоро, тогава ще ги сравняваме. А очаквам и подкрепление, да идва АУРЕЛИЯ за да ме опровергае или пък да потвърди дали е почувствала, това, което и аз почувствах.

# 94
Привет и от мен! Simple Smile

Танушка Hug newsm51 много добре разказваш, продължавай.....  love001  love001 
Благодаря за споделеното!  bouquet  bouquet

Чета в паузите от тръстиката, ще надничам отвреме навреме. Heart Eyes

А може ли да разкажеш за тази сцена, какво държат Текин и Ейлюл. Но когато
ми дойде реда, че сигурно има доста въпроси вече. Simple Smile Simple Smile

Оставям ви засега, до по-късно....Хубав ден на всички! Heart Eyes Heart Eyes

# 95
Танушка продължавай мила !

и ...после ...

# 96
МОМИЧЕТА  Hug, ако все още не сте разбрали, аз съм страшно емоционален човек, и без да разбирам езика, ви предавам моитe чувства, така както аз съм го усетила филма и отделните сцени. И ви предупредих, че в тях може и да има разминавания, но когато и вие го изгледате, дай БОЖЕ, пожелавам ви го да е по-скоро, тогава ще ги сравняваме. А очаквам и подкрепление, да идва АУРЕЛИЯ за да ме опровергае или пък да потвърди дали е почувствала, това, което и аз почувствах.

Тануша, благодаря за споделеното! newsm51.Разказът ти е много разбираем   и да, това е твоята емоционалност, която не вярвам да се различава от тази на четящите разказа ти.  
Благородно ти завиждам, че си видяла този филм. Дай  Боже да дойде и в България, а най-вече разчитам на нета. Продължавай да разказваш! Чакам с нетърпение другата порция от твоя разказ.

# 97
И аз съм адски емоционална, затова те разбирам. Филмът явно е жесток. Самият Енгин каза, че в цънтъра му са чувствата на двама души. Благодарна съм, че ми го разказва човек като теб, а не такъв, който е ампутиран откъм емоции. Продължавай, или пък почини и после пак. Ние сме тук... Я каква приятна компания се е заформила...

# 98
В самото начало, доста време създателите на филма отделиха на ЕЙЛЮЛ.
Честно да си призная аз с нетърпение чаках да покажат и ТЕКИН, и на нея не и обърнах подобаващото внимание. Embarassed Но, пък има вече много мнения и разкази за нея в нета.
Родителите и също много не присъстваха във филма, повечето време прекарваше с приятелката си и с нея разговаряше. Но убийте ме, нито почувствах, нито разбрах за какво. И понеже ЕНГИН говори и без думи, него си го разбирам по понятни причини...  Grinning Heart Eyes

# 99
Въпросче - Инцидента при който тя получава ретроградната амнезия / забравила е последния месец / как се случва и после ...как отива на острова - сама или с приятелите си ...действията и там ...

# 100
В самото начало, доста време създателите на филма отделиха на ЕЙЛЮЛ.
Честно да си призная аз с нетърпение чаках да покажат и ТЕКИН, и на нея не и обърнах подобаващото внимание. Embarassed Но, пък има вече много мнения и разкази за нея в нета.
Родителите и също много не присъстваха във филма, повечето време прекарваше с приятелката си и с нея разговаряше. Но убийте ме, нито почувствах, нито разбрах за какво. И понеже ЕНГИН говори и без думи, него си го разбирам по понятни причини...  Grinning Heart Eyes

newsm51
Някой от критиците вече каза, че диалогът е пестелив и премерен. Явно се разчита на физическите проявления на чувствата, на вътрешния им диалог, на телодвижението…Лицеизраз, мимики, жестове и цялостно невербално поведение: точно това, което най-добре умее Енгин…
Страхотен избор е направил Керем Дерен в негово лице...
ПП. Извини ме, че прекъсвам разказа ти...

# 101

Нахаканата Ейлюл...

скептичната Ейлюл...

# 102
ЕЛИ  Hug, не те разбрах за коя сцена ме питаш. Подсети ме със снимка.
МАРИЯНКА  Hug
, ДИМАНА  Hug, благодаря и на вас за търпението и разбирането. Аз на всичкото и отгоре, и бавно пиша. Embarassed

МАРТИЧКА
, началото беше разтърсващо, първо заедно с надписите дадоха и дъното на морето, а там беше плашилото и много други неща на ТЕКИН.  Cry И веднага след това, басейна и жилището на ЕЙЛЮЛ. От басейна до леглото и имаше разхвърляни по пода обувки, дрехи и др. и тя си спеше на леглото. Звънна и телефона, тя вдигна и каза, че веднага ще се приготви и ще тръгват според уговорката. Когато излезе на улицата беше зашеметяваща - облечена модерно, с прическа, върви и "лети", всички се обръщаха след нея...
Приятелят и я чакаше, качиха се в джипа и потеглиха. В момента, в който стигнаха до една гора, тя разтвори вестник и видя някаква статия, при което се развика и пощуря, хвана волана на колата и предизвика катастрофата. Дадоха ги, тя да лежи в гората на тревата, а приятелят и беше забил глава във волана.

# 103
Това, което е прочела във вестника, е съобщението за смъртта на Текин, Тануша. Така казаха други момичета.

# 104
[/b], началото беше разтърсващо, първо заедно с надписите дадоха и дъното на морето, а там беше плашилото и много други неща на ТЕКИН.  Cry И веднага след това, басейна и жилището на ЕЙЛЮЛ. От басейна до леглото и имаше разхвърляни по пода обувки, дрехи и др. и тя си спеше на леглото. Звънна и телефона, тя вдигна и каза, че веднага ще се приготви и ще тръгват според уговорката. Когато излезе на улицата беше зашеметяваща - облечена модерно, с прическа, върви и "лети", всички се обръщаха след нея...
Приятелят и я чакаше, качиха се в джипа и потеглиха. В момента, в който стигнаха до една гора, тя разтвори вестник и видя някаква статия, при което се развика и пощуря, хвана волана на колата и предизвика катастрофата. Дадоха ги, тя да лежи в гората на тревата, а приятелят и беше забил глава във волана.

Това ли е ... обаче в трейлъра бяха наобратно.

Общи условия

Активация на акаунт