От мен - анонс за премиерата в рекламната пауза.
))
, благодаря за цветята!
, ако все още не сте разбрали, аз съм страшно емоционален човек, и без да разбирам езика, ви предавам моитe чувства, така както аз съм го усетила филма и отделните сцени. И ви предупредих, че в тях може и да има разминавания, но когато и вие го изгледате, дай БОЖЕ, пожелавам ви го да е по-скоро, тогава ще ги сравняваме. А очаквам и подкрепление, да идва АУРЕЛИЯ за да ме опровергае или пък да потвърди дали е почувствала, това, което и аз почувствах. 
много добре разказваш, продължавай.....

, ако все още не сте разбрали, аз съм страшно емоционален човек, и без да разбирам езика, ви предавам моитe чувства, така както аз съм го усетила филма и отделните сцени. И ви предупредих, че в тях може и да има разминавания, но когато и вие го изгледате, дай БОЖЕ, пожелавам ви го да е по-скоро, тогава ще ги сравняваме. А очаквам и подкрепление, да идва АУРЕЛИЯ за да ме опровергае или пък да потвърди дали е почувствала, това, което и аз почувствах.
.Разказът ти е много разбираем и да, това е твоята емоционалност, която не вярвам да се различава от тази на четящите разказа ти.

, не те разбрах за коя сцена ме питаш. Подсети ме със снимка.
, ДИМАНА
, благодаря и на вас за търпението и разбирането. Аз на всичкото и отгоре, и бавно пиша.
И веднага след това, басейна и жилището на ЕЙЛЮЛ. От басейна до леглото и имаше разхвърляни по пода обувки, дрехи и др. и тя си спеше на леглото. Звънна и телефона, тя вдигна и каза, че веднага ще се приготви и ще тръгват според уговорката. Когато излезе на улицата беше зашеметяваща - облечена модерно, с прическа, върви и "лети", всички се обръщаха след нея...
И веднага след това, басейна и жилището на ЕЙЛЮЛ. От басейна до леглото и имаше разхвърляни по пода обувки, дрехи и др. и тя си спеше на леглото. Звънна и телефона, тя вдигна и каза, че веднага ще се приготви и ще тръгват според уговорката. Когато излезе на улицата беше зашеметяваща - облечена модерно, с прическа, върви и "лети", всички се обръщаха след нея...Препоръчани теми