Бурята~~La Tempestad~~Тема 7

• 31 457
  • 742
  •   1
Отговори
# 645
Кога беше  благотворителния крос- на 16.02...тогава каза,че пожелава успех на Уилям в Холивуд...но не и стана приятно от въпроса за него ... Thinking
аз мисля,че по скоро беше нервна и се опитваше да изрази някакво пренебрежение..един вид
не ме занимавайте радвам се за него,ама ни се чуваме,ни се виждаме...изимитирано беше хора Peace..щом аз ви го казвам Mr. Green...

# 646
Наваретко какви са тези хърт атаки,я малко се стегни,хайде малко жега Mr. Green

и на мен ми беше лошо изиграно пренебрежение..аз ли няма да разбера,ако играе фалшиво Химена Joy Joy Joy...ама сега вече предусещам следващите интервюта...ще гледаме реална игра май май Mr. Green

# 647
Ей какви са тези туити..разбудихте човек... Mr. Green

Тук нашето стана извънсериален сериал Joy Joy Joy то извън сериалния по-интересен ще ми дойде Joy Joy Joy..и какво сега,излиза,че тези двамата са си правили "приятелски" услуги...и сега Уилямчо бие отбой Mr. Green..любимото ми Mr. Green...само так мой човек...вършиш работата и бягаш,после ни лук ял,ни лук мирисал Joy Joy Joy

# 648
Тони, момче внимавай в картинката ей hahaha hahaha hahaha

като казахте...извънсериален сериал

нещо...много разпространено в моя бранш...знам че не слушате това...но е тематично Mr. Green Peace

# 649
Започна сериалааа ,ще гледаш ли финалааа Joy Joy Joy

много е зарибена Кате Joy Joy Joy

Тони,ти мазохист ли си,не четеш ли по-нагоре бе човек..грубо е така и аз не го правя Mr. Green

# 650
Оле Кате,хич не ти доочетох поста ooooh!..извинявай..аз не съм такъв нетактичен Mr. Green..не го мисля наистина,разбира се..реших да се пошегувам,но така леко не на място...надявам се няма проблем..

песничката радва...но като се заслужах в текста..не е ли по скоро камък в градината на Химена Joy Joy Joy

# 651
Тони спокойно си се майтапи,аз от майтапи не се засягам,само от реални неща Mr. Green...

знам ли в чия градина е камъка...то съвсем ми падна перденцето... Mr. Green

добре,че съм спала поне...че сега и без това няма заспиване

леко да ви почерпя Mr. Green...

# 652
Дами,Наваретко..не знам какво правите цял ден,но като ви погледна...темата все се  езакотвила на челните места в подфорума Mr. Green....

Кате реално погледнато...гадно е за всяка жена...независимо мис вселена космос,марс или пък Антрактида Mr. Green..

а като си пуснала рома  Mr. Green няма да откажа ,но в 4 през ноща...леко Mr. Green

да ви успокоя с една чаровна усмивка Mr. Green

# 653
Лека нощ!

Аз се загледах в туитите от 14.02,15.02,16.02...Утре ще се поровя и в темата ни от тези дати... Thinking
Неспокойно ми е някак....Защо  са тия нападки??? Thinking
Въпроса дори не е в тях....а в това,че чрез тях се осветяват неща,които упорито се криеха...И защо точно сега започна повдигането на завесата???
Лека ,наистина,...утре може би мненията ще се оформят... Thinking

# 654
Аа, Кате нямам търпение за тази серия,изключително съм ти благодарен omm omm omm

# 655
Кате..случайно да ти е познато това..пишман монахинята Mr. Green Mr. Green

# 656

аа на това ли танцувахме:35: Joy Joy..бях я забравила..но виж ти как хубаво помниш...като химн ви стана песента,признай си..не сме те ядосали толкова Flutter Joy Joy

# 657

аа на това ли танцувахме:35: Joy Joy..бях я забравила..но виж ти как хубаво помниш...като химн ви стана песента,признай си..не сме те ядосали толкова Flutter Joy Joy

значи това било култовата песен с култовия танц Joy Joy Joy
братко,какво да ти кажа съчуствам ви,монахини будни няма Joy Joy Joy Joy
не ги ли сложиш 8 часа да спят....айде влакът замина..но дамите пък не са виновни щом могат да отговарят за себе си само по светло Mr. Green...

на мен друго ми е интересно,вие двамцата,които брашанце не мелите,на какво точно танцувахте,че Еми вас похвали в танците Mr. Green

# 658
Ох ,Тони аз хич не им ги знам,особено новите,плейлистата беше на Наваретко Mr. Green...той си ги знае Mr. Green...пък и не беше една май.. Mr. Green..ние така доволно си потанцувахме всъщност,ама аз какво да направя като нашите половинки се уморяват толкова бързо Mr. Green и трябваше да се жертвам Mr. Green hahaha

# 659
Ох ,Тони аз хич не им ги знам,особено новите,плейлистата беше на Наваретко Mr. Green...той си ги знае Mr. Green...пък и не беше една май.. Mr. Green..ние така доволно си потанцувахме всъщност,ама аз какво да направя като нашите половинки се уморяват толкова бързо Mr. Green и трябваше да се жертвам Mr. Green hahaha
ау горката как се е жертвала Joy Joy Joy думи нямам Mr. Green

не си спомням на кое с кого танцувах,те и танците с Еми не бяха малко...както и с другите дами Mr. Green...хич да не ми се правят на скромни Mr. Green

но с Катето помня това,защото аз казах,че няма да танцувам на тази,но ме убедиха Mr. Green...с голямата бухалка Joy
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт