Къде в Пловдив? - 49 тема

• 73 823
  • 734
  •   1
Отговори
# 120
И аз моля за съдействие Flutter
Синът ми е 8 клас, искам да го запиша някъде, където развиват творческия потенциал и по-специално авиомоделизъм и др. моделизми, компютри, рисуване/но не художествено, а за архитектура/. Проверявах Академия 21 век, нямат абсолютно нищо за 8 клас. Мислила съм за спорт, той  е идеален за баскет или волейбол, но не съм чувала за обучение с треньор. На Лаута имат, но е за мъже, не за юноши. Просто не мога да повярвам, че за тази активна възраст не се предлага нищо в нашия град. Ще се радвам, ако ме оборите Grinning. Вярвам и че отговорите ще са от полза за четящите тук  Hug

# 121
В магазин Хоби ( за самолети,влакчета,колички и др. ) на ул."Гладстон" споменаха за някакъв клуб в Тракия по авиомоделизъм .Попитай там за подробности  Peace

# 122
Трапезица, мерси! Редовно минаваме оттам, ще питам и ще пиша Wink

# 123
Здравейте. Знаете ли къде да намеря слънчогледови семки на Шампион? В Гълъбово ги произвеждат. Аз съм от хасковския регион и там като си ида постоянно си купуваме, но тук съм търсила, но не мога и не мога да намеря. Моля ако някой знае къде...  Hug

# 124
Девойки,курсове по италиански-къде сте доволни ?За възрастни Simple Smile

# 125
  • Майничка
...Синът ми е 8 клас, искам да го запиша някъде, където развиват творческия потенциал и по-специално авиомоделизъм и др. моделизми, ...

Авио- и корабомоделизъм, при това на чудесно ниво, има в Общински детски комплекс на бул."6 септември", виж в сайта им за координати.

# 126
  • Пловдив

Чувала съм,че Център Италика са добри !

# 127
  • Plovdiv
Някой да знае откъде мога да намеря кръгли кутии картонени. Диаметър поне 25 - 30 - 35 см
Ако ти трябват за подаръци - виждала съм такива в Евроленда , имаше доста видове и бяха много красиви Wink

Мерси. Ще проверя. Дали работи в неделя?

# 128

Чувала съм,че Център Италика са добри !

Благодаря,ако  стигна до курс,ще споделя    bouquet

# 129
И аз моля за съдействие Flutter
Синът ми е 8 клас, искам да го запиша някъде, където развиват творческия потенциал и по-специално авиомоделизъм и др. моделизми, компютри, рисуване/но не художествено, а за архитектура/. Проверявах Академия 21 век, нямат абсолютно нищо за 8 клас. Мислила съм за спорт, той  е идеален за баскет или волейбол, но не съм чувала за обучение с треньор. На Лаута имат, но е за мъже, не за юноши. Просто не мога да повярвам, че за тази активна възраст не се предлага нищо в нашия град. Ще се радвам, ако ме оборите Grinning. Вярвам и че отговорите ще са от полза за четящите тук  Hug
В магазин Хоби ( за самолети,влакчета,колички и др. ) на ул."Гладстон" споменаха за някакъв клуб в Тракия по авиомоделизъм .Попитай там за подробности  Peace
Този клуб е в СОУ "Св. Софроний Врачански" - 60 класното.

# 130
Мили момичета,
помогнете моля да си намеря свестен инструктор за шофьорски курс.  Sad  Преди време като ученичка бях карала, но ме скъсаха и се изплаших, сега искам да пробвам наново и наистина да се науча.  Rolling Eyes
Има ли някой, който бихте препоръчали? Благодаря предварително!   bouquet

# 131
  • Пловдив
Аз бих препоръчала Гавазов-син. Офисът се намира срещу Мото-Пфое.

# 132
Аз ти препоръчвам някой познат, близък да те учи да караш в малки оградени места , на село на пуст път . То курса е проформа и часовете са малко.

# 133

Преди време чух добри отзиви за обучението в читалище "Алеко Константинов".

# 134
  • Пловдив
Мили момичета,
помогнете моля да си намеря свестен инструктор за шофьорски курс.  Sad  Преди време като ученичка бях карала, но ме скъсаха и се изплаших, сега искам да пробвам наново и наистина да се науча.  Rolling Eyes
Има ли някой, който бихте препоръчали? Благодаря предварително!   bouquet

Бих ти препоръчала този: http://www.shofiorski-kursove.com
И аз като теб бях голяма паника, и въпреки, че имам книжка от 10 години, не бях карала и съответно ме беше страх да се кача  Embarassed
Скоро карах опреснителни часове и съм доволна. Доста бързо претръпнах и ефекта беше на лице само след няколко часа.

Общи условия

Активация на акаунт