Къде в Пловдив? - 49 тема

• 73 861
  • 734
  •   1
Отговори
# 135
Здравейте. Знаете ли къде да намеря слънчогледови семки на Шампион? В Гълъбово ги произвеждат. Аз съм от хасковския регион и там като си ида постоянно си купуваме, но тук съм търсила, но не мога и не мога да намеря. Моля ако някой знае къде...  Hug
На пазара до Гребната има със сигурност.

# 136
Здравейте. Знаете ли къде да намеря слънчогледови семки на Шампион? В Гълъбово ги произвеждат. Аз съм от хасковския регион и там като си ида постоянно си купуваме, но тук съм търсила, но не мога и не мога да намеря. Моля ако някой знае къде...  Hug
На пазара до Гребната има със сигурност.

Ето за този става въпрос.   

Още днес ще ида да проверя   10x    bouquet

# 137
Детелина са хубави семки . Аз като бях във Варна, Керпи много харесах .Тук ги издирвах , като ги намерих , бяха преседели и гранясали . Не са така масови и пресни както във Варна. Тук и да ги намериш , няма да са хубави според мен .

# 138
Някой знае ли къде мога да си намеря панталон тип потур / ама не от ония дето са чак до колената /, ама по-голям размер  newsm78 или, ако някой е виждал такава лека версия на потур, ако мога така да го нарека  Mr. Green

# 139
Някой знае ли къде мога да си намеря панталон тип потур / ама не от ония дето са чак до колената /, ама по-голям размер  newsm78 или, ако някой е виждал такава лека версия на потур, ако мога така да го нарека  Mr. Green
Сестра ми си купува точно такива леки потури от мъжкият магазин във Форума на 1 етаж.Честно казано повечето модели са по интересни от дамските.

# 140
Същото нещо се опасявам, но сега ме сърби да ида да си взема. Честно ви казвам такива семки НЯМА! Просто имат уникален вкус... поне тези, дето си ги вземаме от магазинчето като си идем. Абе щом от Тракия ще се грабнем до гребната за едни семки, направете сметка  newsm10
П.С.: Детелината наистина също са хубави, но за мен като онези няма Simple Smile

# 141
Здравейте, знаете л къде мога да поправя кожено дълго палто (естествена телешка кожа) ?За съжаление вече е м е малко, идеята е да го преправя, за да мога да го нося , да стане по - късо.
Благодаря Simple Smile

# 142
Тук семките никога не са били популярни, така, че според мен няма шанс да намерите пресен слънчоглед. Като дете съм прекарвала ваканциите в друг град и там наистина семките се консумираха ежедневно. Тук от както се помня никога не е имало такава традиция и преди да дойде времето на супер заредените магазини, дори не знам дали някъде се е продавало подобно нещо.

# 143
 hahaha Joy в Пловдив ли семките не са популярни . Виц каца. Това е града , в който е луд късмет да намериш пейка , било в парка, било на гребната да няма налюпено от семки отдолу . Еле гримирани с прически с официален анцуг Адидас, а семките  плюят като кокошки по земята. Отраснала съм във Варна, обиколила съм не малко  градове, такова чудо само в Майна таун го има .

# 144
Май не живеем на едно и също място Wink.
Гребната скоро не съм посещавала, но в парковете и площадките в центъра такова чудо няма.
А преди 20-30 години семки можеше да си донесеш само от село.
За съжаление с преселението на народите става преселение и на навици Wink.

# 145
Аз в центъра живея, кварталите не ги познавам , точно за центъра говоря. По комунизма семки във Варна не се продаваха в мрежата, имаше по малки магазинчета и на улицата в едни книжни пакетчета. И не сме си ги донесли от село , но такова селско люпене , само тук го има.  Laughing Wink

# 146
  • Пловдив
От ранна детска възраст си спомням, че като ходихме на гребната задължително си купувахме слънчоглед от там, спомена ми е от около преди 17 години. На центъра най-вероятно такова нещо не се вижда, защото жените от чистотата обикалят нон-стоп, макар, че, ако отидеш по-раничко на пейките на джумаята се вижда добре подредена кочинка от семки и празни бирени бутилки.

# 147
  • Пловдив
Слънчогледови семки навсякъде се ядат. Друг е въпросът къде колко метат. Браво на варненските хигиенисти.  Naughty

# 148
Мили момичета,
помогнете моля да си намеря свестен инструктор за шофьорски курс.  Sad  Преди време като ученичка бях карала, но ме скъсаха и се изплаших, сега искам да пробвам наново и наистина да се науча.  Rolling Eyes
Има ли някой, който бихте препоръчали? Благодаря предварително!   bouquet

Препоръчвам ,,Милко 06" няма да останеш разочарована офисът е в ЖК.Тракия зад ресторант ,,Каручката" ако искаш мога да ти пратя тел. за връзка или направо може да минеш от там всеки ден от 9.00 до 12 .00 часа.

# 149
Люпят се семки навсякъде , ядем си ги във Варна по къщите не на улицата ,еле като сме излезли с новите си дрешки ,уж. Не е до хигиенистки . Парка централния , няма пейка да не е наплюта , няма кой да ходи след всеки , който не се сеща , че на земята не се плюе. Аз обичам семки , не мога да си представя, да се изкъпя, облека , парфюмирам , гримирам и да люпя като кокошка , грозно ми е и това е . Ако го правя поне няма да си ги плюя шлюпките на земята.

Общи условия

Активация на акаунт