Къде в Пловдив? - 49 тема

• 73 843
  • 734
  •   1
Отговори
# 150
  • Пловдив
Ти пък сега що реши, че съм се барнала в Шанел и съм отишла да люпя семки в Царсимеоновата градина. Там наблизо има училище, пък и да няма тълпи тинейджъри с пакети и кенчета бира обсаждат пейките. Вашите тийнове са по-възпитани.  Нашата квартална площадка редовно осъмваше в този вид. Само ни чакаха да разкараме децата и се наместваха качени върху облегалките. Но ще пробвам с някой Лагерфелд дали ще ми отива пакетче "Шампион".  hahaha

Яко се дразня като видя да ми димят с цигара, и да вървят, и да жестикулират. Честа гледка. Иначе по главната не съм срещала някой да върви и да плюе семки. По парковете, да. Макар, че не виждам ядящите а последствията и не мога със сигурност да твърдя, че са от изискани дами с новите си дрехи.  Mr. Green

Къде казахте, че е шампиона. В района съм и ме заинтригувахте. Не съм яла такова нещо не знам от кога и ми се прияде.  Laughing

# 151
Това с пейките и семките е супер отвратително, но поне от време на време се мете.
Но най-гадното нещо, което съм видяла е  "килим" от слънчогледови шлюпки върху настилката на един фитнес на открито (и на фитнес-площадката има пейка Grinning)...
Е, това не можах да го понеса, признавам си!

# 152
"Вади ми очите" на мен това със семките и разбира се , че и тийнеджъри люпят, но хич не рядко наконтени дами и джентълмени  Laughing Дори не мога да кажа , че тийновете повече, но може по-малко да ги забелязвам , на тях им е по простено. Не ,че няма боклуци по другите градове, но такова люпене няма наистина.

# 153
  • Пловдив
Мили момичета,
помогнете моля да си намеря свестен инструктор за шофьорски курс.  Sad  Преди време като ученичка бях карала, но ме скъсаха и се изплаших, сега искам да пробвам наново и наистина да се науча.  Rolling Eyes
Има ли някой, който бихте препоръчали? Благодаря предварително!   bouquet
Аз на кола само се бях возила, когато записах курсовете hahaha Еми научиха ме да карам и да паркирам френската Joy
Инструктора ми се казваше Димитър, блок 104 в Тракия. Школата май беше "Рапид". При интерес мога да дам телефон на лични Peace

И едно въпросче: къде може да се намери луминисцентна пура Силвания Гролукс (в големите хипермаркети от сорта на Бриколаж и Баумакс няма)

# 154
Мили момичета,
помогнете моля да си намеря свестен инструктор за шофьорски курс.  Sad  Преди време като ученичка бях карала, но ме скъсаха и се изплаших, сега искам да пробвам наново и наистина да се науча.  Rolling Eyes
Има ли някой, който бихте препоръчали? Благодаря предварително!   bouquet
Аз на кола само се бях возила, когато записах курсовете hahaha Еми научиха ме да карам и да паркирам френската Joy
Инструктора ми се казваше Димитър, блок 104 в Тракия. Школата май беше "Рапид". При интерес мога да дам телефон на лични Peace

И едно въпросче: къде може да се намери луминисцентна пура Силвания Гролукс (в големите хипермаркети от сорта на Бриколаж и Баумакс няма)

Викиват, под моста на Герджика , лампички всякакви  Peace

# 155
"Вади ми очите" на мен това със семките и разбира се , че и тийнеджъри люпят, но хич не рядко наконтени дами и джентълмени  Laughing Дори не мога да кажа , че тийновете повече, но може по-малко да ги забелязвам , на тях им е по простено. Не ,че няма боклуци по другите градове, но такова люпене няма наистина.

Че то ДЖЕНТЪЛМЕНА по какво друго да го познаеш? hahahaПреди години на един мач със Славия така ми плюха семки по косата, отвратих се и си тръгнахме още на първото полувреме. Но не тук, а в София.

# 156
Тази персона ми липсва от Варна и не е било сигурно да изляза на разходка и да не го спомена :

Пак се правят боклуци , но поне и врабчовците намазват  newsm76

# 157
Тракийка, ако ти е такъв зор, да ти купя от нашия магазин и утре да се срещнете със съпруга да ти ги даде, че не сме от Пловдив, но той работи там, зад Военна болница е?

# 158
Мария, мерси, ще проверя   bouquet  bouquet
За шофьорски курс - аз карах при Хачо от фирма "Сиси". Понеже бях карала преди 5 години, но не се явих на изпит разпитвах по разни други фирми и ми казваха, че не могат да ми приемат документите и трябва да си платя целия курс.  Whistling Препоръчаха ми го него и звъннах да го питам - каза, никакъв проблем, нося си документите и ще карам само опреснителни  Peace
За семките - на Гребната е ужас  ooooh! Тия семки не ги знам май, ама ще се търсят, то се е видяло  Joy

# 159
  • Пловдив
Тракийка, утрепа ме с тия семки. Но желанието ти ми хареса, чак дискусия предизвика.

Преди седмица си купих такива от кварталното магазинче, но и двамата с мъж ми не бяхме впечатлени. Нащо квартално сигурно ще ти е малко далеч.

# 160
Направо ме разбихте  Joy  Ходихме до пазара на гребната и имаше! Направо кеф! Благодаря на момичето, което ми каза, че там има   bouquet  Тъкмо се връщаме, че бяхме и до няколко магазина и като видях каква дискусия е паднала направо залегнах  Laughing  
П.С.: За да не оставя грешно впечатление у някои, нямам намерение да ги люпя по пейките или алеите. Никога не съм го правила, няма и да го направя.
П.П.С.: Някой ако не ги хареса да не ме проклина после!   #Cussing out  Но все пак смятам, че на повечето хора биха се харесали.  Simple Smile

Последна редакция: нд, 23 фев 2014, 17:13 от Тракийка

# 161
Не казах , че ще ги люпиш по пейките , а че може да не са пресни и хубави , както от родното ти място, ако са хубави и ги намеря и аз ще пробвам.

# 162
  • Пловдив
На пазара на Гребната печени или сурови ги продават  newsm78

# 163
Имаше и сурови и печени, всякакви ядки. Иначе ако питаш за    Шампиона    Grinning  по-рано имам пост как изглежда. Simple Smile

# 164
  • Пловдив
Да за шампион питам  Grinning като се позатопли времето, като отидем да се разхождаме там, ще мина да ги опитам тези семки, сега ще прегледам постовете да видя как изглеждат.

Общи условия

Активация на акаунт