Къде в Пловдив? - 49 тема

• 73 943
  • 734
  •   1
Отговори
# 240
 Shocked Тия да не са се объркали с нулите нещо?

# 241
  • Пловдив
От опит мога да кажа,че всички клиники работят с пълна анестезия когато става въпрос за толкова малки деца..

Това съвсем не означава,че е правилно.Но,да,така е много по-удобно за зъболекарят.Трак,щрак и готово.Много зъболекари си работят децата под 5 г без упойка.Упойката не се изчиства за няколко часа от организма.Трябва да се ползва премерено и когато наистина други опции и зъболекари са изчерпани
А на цените на Медикус Алфа никак не се учудвам.Те така работят

# 242
  • Пловдив
Момичета,може ли някоя от вас да ми даде телефона и адреса на баба Себахат,която лее куршум на ЛС?Предварително благодаря!  bouquet

# 243
Спешно! Магазин за шоколади и бонбони, сладкиши и др. вкусни почерпки - ама много да са вкусни! По възможност в Кършиака. Аз знам само един, но не съм влизала никога - ако знаете споделете впечатления - става дума за магазина в началото на пешеходния - от севения край.(дори не знам той дали е такъв какъвто ми трябва)

# 244
# 245
  • Пловдив
От къде протектор за седалка на кола?Знам,че нет магазините има,но не мога да чакам доставка

Касида,Джъмбо дали имат?

# 246
Елфи,в Карфур съм виждала точно такъв,а нашия е от Кауфланд,но от преди поне две години,виж им в сайта на Касида дали имат Simple Smile,като се замисля,по рафтовете с Авто неща в Бриколаж,Практикер или Баумакс,също трябва да има.

# 247
Протектор - виж в бебешките магазини "Штъркел", "Вис Виталис", "Касида", "Бейбиленд"
http://www.shtarkel.com/products/1404-protektor-sedalka-kiddy-clima.html

# 248
  • Sunshine state
Момичета,от къде мога да си купя хрян? newsm78

Последна редакция: чт, 27 фев 2014, 22:09 от Pupitka

# 249
  • Пловдив
Къде боядисват текстил-но така, че да не пуска после? Става въпрос за памучен панталон, който за нещастие докоснах до олято шише със белина  /:x в ДМ/

# 250
  • Пловдив
Къде боядисват текстил-но така, че да не пуска после? Става въпрос за памучен панталон, който за нещастие докоснах до олято шише със белина  /:x в ДМ/

Ателие Стил боядисват хубаво, но при пране пуска.

# 251

Четвъртък пазара и този до гребната не може да няма.

miraluba, къде се намира това ателие ?

# 252
  • Пловдив
Търся добър детски зъболекар в Пловдив. Синът ми е на 2г и 3м, а има доста кариеси. Миналата година му правиха операция, а после преживя и адски болезнена рехабилитация. За това е много наплашен. Днес го водих при д-р Велеганова. Тя се опита на няколко пъти да го предразположи и да му надникне в устата, но малкия се съдра от рев и нищо не се получи. Само под обща анестезия можело да се работи. Разбирам, че няма друг вариант за толкова стресирано дете, той доброволно няма да си отвори устата. Тя ни насочи към д-р Павлов от ЕО Дент в София. Попрегледах малко отзиви и преобладават негативните. Прочетох и няколко коментара, че в Медикус Алфа оправят зъбки под обща анестезия. Някакви предложения при кого в Пловдив да отидем за друго мнение?

пп: евентуално тази година ще правят още една операция на детето, а д-р велеганова каза, че трябват поне 6м между двете пълни упойки.
Синът ни е на 5г.и имаме богат опит със зъболекарите.Впечатления мога да кажа главно за Медикус  Алфа.Първите кариеси с които се "сблъскахме"бяха на предните зъбки и в Медикус Алфа ни казаха,че няма да издържат до появата на постояните,но процеса спря и не се наложи лечение,което трябваше да бъде с пълна анестезия.От опит мога да кажа,че всички клиники работят с пълна анестезия когато става въпрос за толкова малки деца.Притеснението и за мен беше голямо при мисълта,че здраво дете ще трябва да е под упойка.Сега проблема ни е свръх броен зъб който трябва да се извади пак под пълна анестезия.Миналата седмица посетихме отново Медикус Алфа,екипите са любезни,обясниха ми за анестезията първо е с маска и след това взимат кръв на детето за изследвания и поставят упойката.Организма се освобождава от упойката чрез урината няколко часа след поставянето и.Цените не са много поносими,но.....упойката само е 120лв.на час,в нашия случай за лечението на няколко кариеса и вадене на зъбче казаха че ще ни струва около 1500лв.Следващата седмица смятам да се консултирам за лечение на кариесите и с КиК Лазер Дент относно лазерното лечение на кариеси и се надявам да се получи,защото този шум от виеща машинка стресира децата.

Не че съм специалист и случаите са различни, но моята 5-годишна дъщеря вече има пролекувани доста зъби, с пулпити поне 3 зъба. Започнахме като беше на 4г. Нито веднъж не е била под упойка. Синът ми е вече по-голям (на 8г.), но и при него мисля началото беше поставено в тази възраст. И той не е бил упояван. Началото беше трудно, защото след 3 хирургически операции изпадаше в паника от всяка бяла престилка. Не че е приятно, понякога има малко болка, а виене на машинка - винаги, но сега и двамата ходят без притеснение.
Според мен в болшинството случаи е въпрос на подход към детето - от родителите и от стоматолога.  
А тези суми, за които пишете, ми се виждат космически. За съжаление тези прехвалени клиники основно гледат комерсиалната част.

# 253
  • Пловдив
Преди няколко години съм взимала от Четвъртък пазара.  PeaceБи трябвало на по-големите пазари да има, само не знам дали сега му е сезона newsm78

# 254
Здравейте,знаели някой кьде в Пловдив мога да се закупят такива стикери. http://e-stiker.bg/product/305/komplekt-ime-s-tsvetya.html#.UxBCycu9KSM

Последна редакция: пт, 28 фев 2014, 10:20 от iva72

Общи условия

Активация на акаунт