Къде в Пловдив? - 49 тема

• 73 819
  • 734
  •   1
Отговори
# 375
Как така ги изнудва newsm78 И учителите знаят? Няма ли как да се оплачете група родители при директора, даже и да го позволяват, когато има недоволства, би трябвало да спре.
Ако не - защита на потребителите, мисля че ще помогнат. Може да му пратят една проверка, щом като продава без да се отчита никъде

# 376
Утре ще ходим да говорим с директорката , но до колкото разбрахме , тя му е разрешила ! А не е ли забранено в училищата да се извършва търговска дейност ?
Ако диркторката е разрешила , ще се оплача от нея в Испектората .
Но искам и този , който продава на децата да понесе някаква отговорност. За него не знам къде да сигнализирам ? Да не споменавам , че това ,  което продава са рекламни материали на Рефан , които " струват" - 5,50 лв  newsm78

# 377
Добре, де - в Защита на потребителите, не става ли? Иначе, ако си има разрешение, не знам какво биха му направили. В днешно време много хора си правят тънки сметки като не пускат касов апарат.
Иначе в моето училище имаше нещо като "барче", работеше си без проблеми, продаваха се всякакви напитки - кафета, чай, безалкохолни, разни снаксове, солети и шоколади. Отделно си имахме и стол.

# 378
Минимо, може и в едно училище да учат децата ни, и моята се беше тръшнала
да ми купува парфюм за осми март, за 5,50 лв. Сега обаче и двете сме болни и е
забравила, а аз нямам сила да се занимавам и с това, но ако става въпрос за
оплакване по имейл, бих писала, само кажи къде.

# 379
ОК. Благодаря , Veniz.
За малката Лиляна става въпрос.
А парфюмът всъщност е мостричка от 1 ml

# 380
Идеи къде мога да намеря римски щори с детски мотиви? Иска ми се да има голям избор....

# 381
Идеи къде мога да намеря римски щори с детски мотиви? Иска ми се да има голям избор....

На булевард България срещу Ленинград мисля гедах , но беше малък магазаин , не съм влизала да кажа , дали е богато зареден .

Хм това за продаване на мостри , първо на някой местен журналист пишете. Второ агенция защита на потребителите, трето и на Рефан пишете. Как ще се продават мостри , че и на тази цена. Като начало , се поинтересувайте от името на човека , но се убедете , че ги е продавал мострите , а не е правил само реклама на въпросните. Все пак говорим за деца, може и нещо да не са разбрали , както трябва. Най важното децата да го снимат , най- добре на клип с звук , как се иска 5 лв. за мостра.

# 382
  • Sunshine state
Аз така бях изгонила една майка,която най-нагло,докато си забира детето от у-ще,продава на децата разни малки плюшени играчки за по левче. После ме гледаше на кръв сума си време,но не посмя да го направи отново. Не е разрешено такова нещо,разбира се.  Peace

# 383
Elfita, Only  Hug
Ще проверя и на двете места, че скоро ММ има РД Grinning
Моля те сподели за цените в двата магазина
скоро и аз ще купувам подарък за ММ
(най-вероятно калъф за документи,но нещо подобно на портфейл

Ако продължава да вали, не знам как ще се добера до магазините, с малко дете съм. Дано поспре Praynig

# 384
Къде мога да намеря бойлери на Stiebel Eltron в Пловдив? Дали имат фирмен магазин. В нета ми излиза, че има в Технополис, но предпочитам да отида до фирмен магазин.
Мерси предварително.   bouquet

# 385
  • Пловдив
Къде мога да намеря бойлери на Stiebel Eltron в Пловдив? Дали имат фирмен магазин. В нета ми излиза, че има в Технополис, но предпочитам да отида до фирмен магазин.
Мерси предварително.   bouquet
Нямат,затвориха го.Има само техник за техните бойлери.Ако искаш телефон пиши ми на ЛС. Peace

# 386
Къде и на каква цена приблизително мога да намеря протектор за екран на мобилния ми телефон - Nokia Asha 302? Магазин някъде в Кършияка?

# 387
  • Пловдив
Правилно ли съм се ориентирала от сайта за градски транспорт в Пловдив, че няма с какъв автобус да отида от района на Втора градска болница или ул. Скопие до Метро, Тракия?

# 388
От Втора градска до Метро можеш да пътуваш с автобус 24.

# 389
  • Пловдив
От Втора градска до Метро можеш да пътуваш с автобус 24.

Благодаря! Уж го гледах това 24  ooooh!
Сега погледнах пак, наистина ми върши работа. 

Общи условия

Активация на акаунт