Къде в Пловдив? - 49 тема

• 73 740
  • 734
  •   1
Отговори
# 510
  • Пловдив
Къде да празнуваме рожден ден на 9-год. момиче с дискотека? Искахме в Лолипоп в Тракия, но е заето? Моля ви, дайте идея за нещо подобно.

# 511
Кажете ми добър детски ушен лекар?  Praynig

# 512
Къде да празнуваме рожден ден на 9-год. момиче с дискотека? Искахме в Лолипоп в Тракия, но е заето? Моля ви, дайте идея за нещо подобно.
Дискотека може да ви направят в  клуб 7.62 -имат хубава музикална уредба,светлини като дискотечните , може да се разберете за музиката и др.подробности около РД  Peace

# 513
  • Пловдив
Благодаря за бързия отговор! Но ми изглежда като за по-малки деца. Поне от снимките

# 514
Детският кът с играчки е за малки дечица,но могат да организират и партита за по-големи и за възрастни.Има достатъчно място- за деца и отстрани за родителите.

Най-добре отиди на място и разучи, за да прецениш дали те устройва .Щом знаеш какво искаш, разучи дали може да ти изпълнят изискванията.

Не познавам клуба,който си споменала,но тук може да си избираш вида и силата на музиката . Отделно децата може да си пострелят,ако имат интерес.

# 515
  • Пловдив
Д-р Христо Петров. УНГ. адрес: Пловдив, бул. Цар Борис III Обединител No. 157. тел: 088 9530750.

# 516
  • Пловдив
Откъде да купя хубави тънки долнища за 2 год. слабо момченце ? Но ако може да не са от 16 лв нагоре  Mr. Green

# 517
  • Пловдив
Откъде да купя хубави тънки долнища за 2 год. слабо момченце ? Но ако може да не са от 16 лв нагоре  Mr. Green
Долнища сме купували от Джъмбо, но не знам сега какво са изкарали.

# 518
  • Майничка

Вимакс с/у Душо Хаджидеков.

# 519
  • о`майна лунна нощ е
Миналата година за рождения ден ни подариха клинчета от Кимекс. Моята девойка също е в категорията комар, но тези й стоят много добре. Средна плътност и сме ги носили през всичките сезони. Лятото й купих късия вариант. Бяха ориентировъчно 6-7 лв. не са се разтегнали, степали или избледнели.

# 520
Д-р Христо Петров. УНГ. адрес: Пловдив, бул. Цар Борис III Обединител No. 157. тел: 088 9530750.
Разбрах, че много се чака за този доктор, чак за след седмица - две приемал. Но ще пробвам. Мерси   bouquet

# 521
  • Пловдив
`ТуиГ,gargamela,miraluba, благодаря ви момичета! Ще проверя и на трите места,подготвяме се за ясла и по мой сметки ни трябват около 8 бр. Laughing

# 522
  • Пловдив
А аз търся добър детски кожен лекар? Peace

# 523
Влашева от кожния.

Аз питах по-рано в темата, но не ме отразихте, та пак си повтарям питането, че ми е спешно. Кой беше препоръчваният стоматолог, чийто кабинет е около медицинския?

# 524
Момичета, знаете ли къде мога да намеря козметика "Христина"?  Rolling Eyes
Видях им на сайта, но не съм ги ползвала преди, не ми се плаща доставка, която струва колкото продуктите и бих искала да ги видя на място нещата, ако някоя е виждала къде ги има ще съм благодарна да сподели!  Flutter  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт