Къде в Пловдив? - 49 тема

• 73 735
  • 734
  •   1
Отговори
# 525
  • Пловдив
Момичета, знаете ли къде мога да намеря козметика "Христина"?  Rolling Eyes
Видях им на сайта, но не съм ги ползвала преди, не ми се плаща доставка, която струва колкото продуктите и бих искала да ги видя на място нещата, ако някоя е виждала къде ги има ще съм благодарна да сподели!  Flutter  bouquet

Имаха магазинче в началото на Железарска, от страната на спирката. Скоро май не съм минавала от там и не знам дали все още го има.

# 526
  • Пловдив
Кажете ми добър детски ушен лекар?  Praynig
Д-р Христо Петров. УНГ. адрес: Пловдив, бул. Цар Борис III Обединител No. 157. тел: 088 9530750.
Разбрах, че много се чака за този доктор, чак за след седмица - две приемал. Но ще пробвам. Мерси   bouquet

Ако ти е спешно ще ви вземе. Поне при нас беше така.

# 527
  • Пловдив
Къде да празнуваме рожден ден на 9-год. момиче с дискотека? Искахме в Лолипоп в Тракия, но е заето? Моля ви, дайте идея за нещо подобно.

Провери и това - https://www.facebook.com/pages/%D0%A1%D0%BB%D0%B0%D0%B4%D0%BA%D0 … 019756?ref=stream.

Видях им на сайта, но не съм ги ползвала преди, не ми се плаща доставка, която струва колкото продуктите и бих искала да ги видя на място нещата, ако някоя е виждала къде ги има ще съм благодарна да сподели!  Flutter  bouquet

Имаха магазинче в началото на Железарска, от страната на спирката. Скоро май не съм минавала от там и не знам дали все още го има.

Минавах днес, не го видях май.

# 528
  • Майничка
Къде да празнуваме рожден ден на 9-год. момиче с дискотека? Искахме в Лолипоп в Тракия, но е заето? Моля ви, дайте идея за нещо подобно.

В боулинга на Новотела правят рождени дни с дискотека.

# 529
  • Пловдив
Аз също не съм засичала на Железарска такъв магазин...

# 530
Аз пък съм засичала фирмен магазин на Христина на втория или третия етаж на Гранд, ама беше миналата година.

# 531
  • Пловдив
Триците на Христина ги купувам от подлеза на Централна гара има един магазин за кометика и мнооого лакове по средата някъде се пада , но дали продават всичко на от тази марка не съм обърнала внимание
а сега се сещам че имаше и антицелулитните на Христина там

# 532
Навремето имаше магазин на Железарска, но сега са го махнали.

# 533
  • Пловдив
Някой да препоръча надеждна фирма за работа в чужбина Rolling Eyes

# 534
  • Пловдив
преди време обсъждахме сайтове за снимки,поръчвани от интернет като snimkitevi.com, но сега ми трябва студиото/сайта да е в Пловдив, не софия, че няма време и по възможност 15 стотинки за формат 9/13. Някой да знае вариант?   bouquet

# 535
Момичета, някоя с пресни впечатления от латино и народните танци в Тотал спорт newsm78 Също и ориентировъчни цени, че не откривам в сайта им
Ще съм ви много благодарна  bouquet

# 536
къде в Кичука  /около Кауфланд / продават изгодно бебешки пелени / памперси/ ?

# 537
Здравейте! Къде в Пловидв продават детско бельо на фирма "Плами" ООД?

# 538
В "Бейбиленд".

# 539

Благодаря за бързия отговор! Там ще ида още днес Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт