Къде в Пловдив? - 49 тема

• 72 912
  • 734
  •   1
Отговори
# 630
Преди пешеходния мост вляво също има едно магазинче.

# 631
Трапезица, благодаря.   bouquet Магазинче за млечни продукти има и в уличката срещу църквата Света Петка /павираната/ - много хубаво масло имат също  Crazy

# 632
  • Пловдив
В кои магазини да търся изк. кожа за тапицерия и плат/кувертюр за покриване на детско легло?

# 633
Момичета, знаете ли къде мога да занеса нож, за да му се смени дръжката?

# 634
Здравейте, трябват ми няколко кристални сервиза за подарък. Да ме насочите от къде мога да купя... Благодаря предварително!!!  bouquet

# 635
Добро утро,момичета имам едно въпросче ,къде в Пловдив може да се направят обувки по поръчка?
Дъщеря ми е абитурентка,а носи 33 номер,това е проблем и то голям.
Моля Ви помагаите .Благодаря

# 636
Добро утро,момичета имам едно въпросче ,къде в Пловдив може да се направят обувки по поръчка?
Дъщеря ми е абитурентка,а носи 33 номер,това е проблем и то голям.
Моля Ви помагаите .Благодаря
Поръчай й от чужбина Simple Smile Обикновено остават най-малките и най-големите номера на най-добрите цени Simple Smile Simple Smile

# 637
  • Пловдив
Момичета имам 2 въпроса  Grinning
1- имате ли инфо за каква възраст ще е цирка в Тракия,до Лидл?
2- никой ли не посети новата пицария в Тракия,под Гербера Rolling Eyes Аморе се казва...

# 638
За цирка мога да ти дам мнение в петък вечер,понеже май ще сме на първото представление,има доста животни,по-безобидните са даже на поляната,могат да се пипнат ламата,магаренцата и зебрата,като цени-за деца до седем е безплатно,за големите билета е 10лв,ложата 15лв,изглежда доста голям,а за цените си заслужава определено!

# 639
  • Пловдив
За цирка мога да ти дам мнение в петък вечер,понеже май ще сме на първото представление,има доста животни,по-безобидните са даже на поляната,могат да се пипнат ламата,магаренцата и зебрата,като цени-за деца до седем е безплатно,за големите билета е 10лв,ложата 15лв,изглежда доста голям,а за цените си заслужава определено!
Peace ще чакам отзиви!

# 640
А кой циркът и докога е тук?

# 641
  • Пловдив
 Здравейте  Simple Smile
Искам да попитам някой знае ли дали има нотариус в ж.к. Тракия, трябва ми спешно, а нямам време да ходя до съда,където са повечето.
 Благодаря предварително.

# 642
Цирк София,от 28-ми Март до 13-ти Април.Уф,много е тъпо,че живеем баш до циркова площадка,всички циркове посещаваме,че даже и повтаряме,няма празно Simple Smile

# 643
Благодаря ти!Ще чакаме отзиви за представлението значи  Grinning

# 644
Здравейте, трябват ми няколко кристални сервиза за подарък. Да ме насочите от къде мога да купя... Благодаря предварително!!!  bouquet
На главната, точно срещу ТЦ Екселсиор има едно магазинче за кристал и стъклария, многократно сме купували от него сервизи за подарък.

Общи условия

Активация на акаунт