Бременни майчета от Добрич

• 69 530
  • 744
  •   1
Отговори
# 675
  • NE
chochi1616 Кръвното е важно да се мери за да се предположи за предразположеност към прееклампсия. Теглото влияе върху нормалното протичане на бременността. Рязкото покачване на тегло може да говори за ендокринни нарушения, гестационен диабет и т.н. При мен покачването на теглото ми влияше на функцията на ЩЖ. Да не говорим, че едно е да имаш хубав видеозон, а съвсем друго да разчиташ данните по него.

# 676
Ами кантар и апарат за кръвно има в почти всяко домакинство. Да не кажа във всяко... Трябва да си отговорен по време на бремеността и да следиш теглото и кръвно да не кажа ежедневно, айде седмично. А в първите месеци когато си на лекар веднъж в месеца, че са ти премерели кръвното един път нещо ще хванеш от цялата работа....

# 677
  • NE
На мен ми мериха тегло и кръвно. Последното даже и когато ме приеха за нормално раждане. Peace

# 678
Ами кантар и апарат за кръвно има в почти всяко домакинство. Да не кажа във всяко... Трябва да си отговорен по време на бремеността и да следиш теглото и кръвно да не кажа ежедневно, айде седмично. А в първите месеци когато си на лекар веднъж в месеца, че са ти премерели кръвното един път нещо ще хванеш от цялата работа....
Те са им задължителни тия неща. Попълват си в картоните. Кво значи остарели?!

# 679
Ехоо.. защо никой не влиза в темата  Cry

# 680
Най-сетне някой да пише тук. Здрастии bouquet

# 681
здравеите мами от добрич!питам има ли някоя от вас която скоро ще става мама-аз в началото на август Simple Smile  поздраави

# 682
  • NE
Ние сме в очакване на номер 2 през януари. Следя се отново при д-р Хаджиларски и имам час за ранен скрининг при д-р Стоилов.

# 683
Здравей те аз съм при петев и ще ходя при Стойлов на 13 за фм в 5месец. Иначе термина ми е за 10.12

# 684
Аз съм при  д-р Хаджиларски -много съм доволна от него! преди това в началото бях при милев и се радвам че се махнах за него не са приоритет бременните с направления а тези които си плащат за всеки преглед

# 685
Аз съм при  д-р Хаджиларски -много съм доволна от него! преди това в началото бях при милев и се радвам че се махнах за него не са приоритет бременните с направления а тези които си плащат за всеки преглед

И аз така съм чувала за него,дяже като видел малко по дебелички и ги карал веднага на да минавам на диета

# 686
ами на мене това беше първото дето ми каза-диета

# 687
ами на мене това беше първото дето ми каза-диета

Ужасно много гадно. За сега съм много доволна от пете. Доста трудно ми беше до сега много лежане никакви разходки но според мен той много ми помогна

# 688
  • NE
Д-р Хаджиларски е невероятен лекар. При него родих първото си дете и горещо го препоръчвам. Раждането протече посред нощ в една люта зима и той бе с мен неотлъчно (нямах усложения).

# 689
Аз също съм за август, но към втората половина. Следя се при Хаджиларски и съм доволна също. В началото бях подхванала Милев, но бързо прецених, че е печалбар и даже не се бях записала при него. Директно при Хаджиларски Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт