Махам с крачета и ръчички,а през Юли аз ще радвам всички - Тема 9

• 27 858
  • 749
  •   1
Отговори
# 510
Mar-bella моето е същото, но друг цвят. Продава се повивалник с твърда основа, мисля че е около двадесет и няколко лв. Повярвай ми ще ти трябва.

# 511
Mar_bella аз лично ползвах такъв и да ти кажа ми беше удобен. Бях след секцио и почти не можех да се навеждам, затова ползвах този http://img18.prodavalnik.com/images_prodavalnikcom/9341647_1_585x461.jpg
той се закрепва за леглото, а понякога и го слагах на нашата спалня и там си го повивах пак на него Peace
обаче сега се сещам, че за отдолу постилах тези
http://www.bebelandia.bg/userfiles/productlargeimages/product_2197.jpg
защото при момченцата (незнам как е при момичетата) като се сменя памперса и понякога пипито пишка по-малко, та не беше необходимо да ги пера всеки път, а просто ги сменях. Една мама си носеше от тях и в болницата и бяха много удобни за преповиване на бебето (ако то е при вас). Peace

# 512
petya_petya супер новина  Hug

Аз ще ходя на бебе и днес му купих ето този шезлонг.Похвалиха ми го в магазина, много се  купувал...
http://moni.bg/?act=inside_product&product_id=2423       Аз зелен цвят купих.

Аз искам да ви питам мамчета, по колко кафенца пиете дневно? Пия сутрин по 1, но сега така ме цепи главата, че пия второ за деня... Дали не е множко..

# 513

Аз искам да ви питам мамчета, по колко кафенца пиете дневно? Пия сутрин по 1, но сега така ме цепи главата, че пия второ за деня... Дали не е множко..

И на мен така ми се случи веднъж ама после цяла нощ ела да ме видиш  Shocked не мигнах. За това само по едно и ако изтърва момента просто пропускам никакви кафета следобед. А преди бях по зле от наркоман с тея кафета даже ми подарихa тениска coffeeholic  Joy

# 514
Яка тениска  Joy

# 515
petya_petya супер новина  Hug

Аз ще ходя на бебе и днес му купих ето този шезлонг.Похвалиха ми го в магазина, много се  купувал...
http://moni.bg/?act=inside_product&product_id=2423       Аз зелен цвят купих.

Едно нормално с мноооооого мляко. Embarassed и то в последната седмица, че се чувствам изморена и неадекватна сутрин. Даже ми е гузно, че пак се връщам към кафето, като предните месеци изобщо не съм пила. Rolling Eyes

# 516
ох на мен това с кафетата ми е болна тема. Не че пиех по-много най-много до 2-3 на ден, но пък не можех без кафе. Ако нямах еспресо си правех 3в 1. И сега откакто забременях, дори още от 1-вия месец - една капка кафе не мога да изпия  Sick става ми гадно, лошо, повръща ми се.... а така ми мирише на кафе и така ми се пие  Cry
Но нищо не мога, нито капучино, нито 3 в 1, нито еспресо, нито нес кафе, нито с мляко, нито какао... какво е това здравословно бебе незнам  hahaha

# 517
Според мен и доки две кафенца са абсолютно допустими, аз пия всеки ден 500 мл кола.

# 518
  • София
lokosff аз пия по 2 кафета с мляко, основно сутринта до обяд.
повивалника ми май не беше с твърд гръб newsm78

# 519
Lokosoff ето този повивалник ползвах и аз след секциото ми беше ужасно удобен. http://aiko-bg.com/index.php?show=p&sgid=59&pid=539
има го в Айко 26.90 лв

Последна редакция: пт, 21 фев 2014, 17:04 от kalata2011

# 520
Мамчета,не се вманиачавайте толкова на тема-това мога ли да го ям/пия по време на бременност Simple Smile
Кафето не вреди на плода,единствено в по-големи дози може да доведе до кантракции заради кофеина,но по 1-2 кафета....

# 521
Вчера бях на преглед, тежим 252гр, големи сме 17см, вече съм +2кг. За пола-предния път беше момиче, сега момче... А така се бях зарадвала на момиченцето... Надявам се вече на ФМ да ми кажат окончателно. Кратка съм, че ме скусиха сутринта на работа... Banghead

съни кис, а на  какъв видеозон те гледат?
Честито на всички узнали пола на 100% Simple Smile
На мен ми казаха на 90% е момиче Simple Smile, аз пък исках обтратното, но здравичко да е пък каквото и да е..
гледат м
е на 4Д и бях тогава 17 г.с, така, че не мисля, че ще има промяна  Simple Smile

# 522
Вчера бях на преглед, тежим 252гр, големи сме 17см, вече съм +2кг. За пола-предния път беше момиче, сега момче... А така се бях зарадвала на момиченцето... Надявам се вече на ФМ да ми кажат окончателно. Кратка съм, че ме скусиха сутринта на работа... Banghead

съни кис, а на  какъв видеозон те гледат?
Честито на всички узнали пола на 100% Simple Smile
На мен ми казаха на 90% е момиче Simple Smile, аз пък исках обтратното, но здравичко да е пък каквото и да е..
гледат м
е на 4Д и бях тогава 17 г.с, така, че не мисля, че ще има промяна  Simple Smile
На обикновен, 2Д, през корема... има едно малко екранче.. Embarassed

# 523
Мами желая ви приятна събота и неделя аз отивам да боря престъпността. Отпуската свърши и сега на тръстиката. Надявам се поне да успявам да ви чета.

# 524
Мерси мамчета за отговорите за кафето, както е тръгнало може до края да издадем една книга със заглавие " Преди и след утробата - Съвети за начинаещи и напреднали"  Hug

Общи условия

Активация на акаунт