"Kara Para Aşk"- с участието на Туба Бюйюкюстюн и Енгин Акюрек - 3 тема

• 59 319
  • 735
  •   1
Отговори
# 705
  • Русе
Здравейте и ЧЕСТИТА БАБА МАРТА

Тук  Wink, макар и с отложен старт не липсват теми за обсъждане  Peace

Снощният трей и за мен не беше нещо кой знае какво повече от видяните преди - малко добавки и... празни надежди за романтика, ама... и не съм я очаквала де -  Wink още в началото, как да стане.  Peace
И аз си мисля, че дори и да видим в следващият фрагман романтика, то тя най-вероятно ще е от заблуждаващи ни в това кадри / или по-точно извадени от контекста, а всъщност с друго значение/

# 706
От малкото, което сме видели, комисар Йомер не ми прилича на амбициозен полицай. Едва ли драпа за повишение и награди.
От това как смутено си оправя вратовръзката и гледа надолу, докато го хвалят, ми се струва скромен и свит дори. Отдаден на работата, добър професионалист, умен и смел - това да.  Simple Smile

То зависи от това, как разбираш амбицията.

Според тълковния речник :
1. Силно желание за преднина, за предимство, за успех.
2. Честолюбие, самолюбие.

Аз я разбирам като Дейзи -  да се стремиш да бъдеш не просто добър в каквото правиш, а страхотен!   Peace  тоест, според първото й значение!  Peace
Без да се искаш признание за това!  Peace

А Йомер определено даде - с първите си думи - сериозна заявка за истинска амбиция!  Peace

Дано да я оправдае!  Hug

# 707
Лина, когато пишех поста си, се обсъждаше репликата на колегата на комисаря, за още една награда. Оттам идва смисълът, който влагам в "амбициозен".

# 708
Хайде малко материал за тези,които не са гледали участията на Туба ако имат желание да се запознаят поне малко с нея.

Скрит текст:

# 709
Мерси Димони.  Hug  bouquet

Аз съм от тези, които не са гледали Туба, така че ще са ми полезни тези линкове.

Гледам "Езел" и много ми харесва.  Simple Smile Simple Smile Ще съм доволна, ако и този сериал има заплетен и динамичен сюжет.   Simple Smile Praynig

Скрит текст:
Искам да попитам момичетата, които са изгледали "Езел",  в кой епизод Ейшан разбира, че Езел е Омер и как?  newsm78 newsm78 Благодаря предварително.   bouquet

# 710
  • AMS

Привет на всички!!!
Скрит текст:

Меги, Hug и аз доколкото мога да чета, разбрах написаното в коментарите на видеото в Инстаграм, но го сложих, защото реших, че има нови снимки и кадри от сета с Туба. Не съм се излъгала, защото вече прочетох реакции, без да има съмнения, че това е тя.

А за фрагманите - Напоследък наблюдавам една мода у съседите. Излизат дълго очакваните кадри за филм, или сериал, който предстои. Зрителите се втурват да гадаят, реакции и ....  В по-напреднала фаза излизат т.нар. веда трйлъри.
И к'во? Ами нищо  - Това си е проучване на аудиторията.  После 80% от тези кадри ги няма никакви. Оправдание мога да намеря само, ако вземат предвид реакциите, за да направят корекциите.
Но да се върнем на местопрестъплението.

# 711

Аз съм от тези, които не са гледали Туба, така че ще са ми полезни тези линкове.

Гледам "Езел" и много ми харесва.  Simple Smile Simple Smile Ще съм доволна, ако и този сериал има заплетен и динамичен сюжет.   Simple Smile Praynig

Скрит текст:
Искам да попитам момичетата, които са изгледали "Езел",  в кой епизод Ейшан разбира, че Езел е Омер и как?  newsm78 newsm78 Благодаря предварително.   bouquet

Скрит текст:
Кенан казва на Ейшан за Омер PeaceКрая на 34 еп оригинален Peace

Честита Баба Марта момичета Hug Hug Hug

# 712
Здравейте! Hug Hug Hug

Честита Баба Марта на всички момичета! Heart Eyes

Рина,Лили,благодаря за фрагмана и превода! smile3525 smile3525

# 713
Здравейте!  Hug
Честита Баба Марта!  Hug
Надявам се, че сте завързали мартенички на любимите си хора,
така както имах възможност да го направя аз!

Комисаря и бижутерката!  Peace

# 714
  • В Града на Липите
Привет

Изчетох ви с интерес Hug  Съгласна съм 60/30  Joy

# 715
Привет

Изчетох ви с интерес Hug  Съгласна съм 60/30  Joy

10 - те трябва да са колебание, ли?  Laughing

# 716
  • В Града на Липите
10 - те трябва да са колебание, ли?  Laughing

По-скоро скептично раздвоение  hahaha

Сега изгледах още веднъж трейлъра с кафето и забелязах, че Сибел е със същата блуза от полицейското управление, каквато е и в колата, но без обеците и якето. Катастрофиралата кола, и тази с убитите са все бели. Или е съвпадение, или икономисват от наема на богаташката къща с по-евтини коли, или  newsm78 Йомер чете някакъв лист хартия, докато е при приятеля си, чудя се дали е от значение  newsm78 До Елиф дават една рижа жена, тя пък с какво толкова е важна  newsm78 Или е роднина - много ми прилича на Аслъто, на Куру жена му, или е персонал  Grinning Блузата й е добър фон.
Освен това Йо не е с нов пуловер, а със същия с който си е ходил на кино, просто там е омотан със син шал.
Все глупави подробности всъщност, но при този постен трей, човек няма за какво да се хване - или за шал или за очила.  Joy  Joy 

А можеха да ни сглобят нещо с надпревара с мотори, легло, душ, кавга, шамар, целувка...  smile3506 

# 717
  • Разград

Скрит текст:
ПОСРЕЩАНЕ НА МАРТ

Той си отиде, а беше прекрасен-
месец на влюбеност, смях и винò.
Март е на гости. Ей го-у нас е.
И ще е пролетно-женски. Дано!

С бяло-червено ни кичи на първи,
после на осми- на МАМА е ден.
Пролет на края от нейде ще зърнем,
целият месец ще бъде засмен...

Виждам на двора се смее кокиче,
пет минзухара запяха сонет.
А отстрани ги заслуша момиче,
момък левент е до нея напет.

Май се харесват, Любов ли е, що е?
Пак ще е влюбеност, миг обозрим.
Аз ще се сгуша в прегръдките твои,
свят на прекрасности с тебе творим.

Десислава Церовска

Последна редакция: сб, 01 мар 2014, 20:01 от vania_e

# 718
Диамантчета, от таблета само да ви кажа ЧБМ, повече не мога.  Виждам, че вече с нищо не могат да ни изненадат. Могат да ни омилостивят само с още един трейлър, ама чок романтик. Имат време , да се стегнат, че....

# 719

Скрит текст:

Скрит текст:
Кенан казва на Ейшан за Омер PeaceКрая на 34 еп оригинален Peace

Честита Баба Марта момичета Hug Hug Hug

Дикси, мерси много.   bouquet Hug

Общи условия

Активация на акаунт