БАЛСАМЪТ ЗА УСТНИ, който наистина има ефект

• 27 076
  • 123
  •   1
Отговори
# 60
Копирах си снимки на някои от вашите балсами.

Моят любим, който стои и като гланц с лек розов цвят, е

Avon Care Sheer Lip Gloss with Jojoba Oil

Понеже сега не се предлага, ползвам на Нивея с боровинка и малина. И той има лек розовеещ цвят, но по-бързо попива и изчезва от устните.

# 61
Момичета искам да попитам някои ползвал ли е бебешкия балсам на seba med.Козметиката е много добра и се чудя дали да не пробвам и балсамчето  smile3506

# 62
Харесвам балсамчето за устни в бурканче на Nuxe
А последно се спасявам с ето този: Cicaplast Levres, Barrier Repairing Balm, La Roche-Posay

мнението ми тук:
http://beautymessirazniraznoobrazni.blogspot.com/2014/02/cicapla … pairing-balm.html

При мен балсамчетата на Nivea не дават някакъв особен ефект.
От Blistex бях горе-долу доволна, от балсамчето в синя кутийка.Имам и едно стикче с лек оцветяващ ефект.

Последна редакция: вт, 25 фев 2014, 10:32 от LOSHKA

# 63
  • София
Аз съм ползвала много и евтини и скъпи, разлика не намирам огромна, защото непрекъснато се мажа и не оставям устните ми да се напукат. Най-често съм с Нивеа, светло синята.

# 64
  • Dope Reach
Още едно гласче за Нивеа. Peace

В момента съм с Fruity Shine Cherry, винаги е в джоба на палтото ми.

# 65
Най-доброто, от всичко, което съм ползвала до сега е балсамът за устни на Bioderma:

# 66
Леокрема с мента. Къде ли не питах за него и все го нямат, но като цяло са им добри.

# 67
Следя темата с интерес, защото имам сериозен проблем с устните, но за съжаление не ми е много полезна.  Confused

Cotton_Soft, написала си, че Bioderma е най-доброто от всичко, което си ползвала до сега, но кое е това всичко? С кои продукти го сравняваш?

Aз съм ползвала Nivea, Labello, Alverde и Greenland и не съм особено доволна, а виждам, че често споменавате Nivea и сега се питам - това някаква нова формула ли е или сте доволни, защото нямате сериозен проблем?

Определено намирам разлика между различните продукти и на този етап за мен най-доброто е Piz Buin и Nuxe.
Ползвала съм и Cicaplast и имам добри спомени за него, но от Nivea и Labello нямам добри спомени. Не твърдя, че са излишни, но при вече възникнала сухота през зимата, не са много ефективни и никаква работа не ми вършат.  Rolling Eyes
И Bioderma бих си купила, но ми е интересно с какво се сравнява  Simple Smile
Предполагам, че като голям почитател на Clinique, следващото ми балсамче, което ще пробвам, ще е тяхно.  Blush

# 68
.Да, зависи от сериозността на проблема. Аз нямам сериозен проблем, защото ако не с балсам/глос съм с червило, но дъщеря ми е малка , не е за червило и ползва само този балсам-лип глос с жожоба масло на ейвън.

# 69
Моите устни са много сухи.Не са напукани, а просто сухи, много неприятно усещане.В момента ползвам Нивея - малинов шейк, но не се чувствам комфортно.Имам чувството, че стои като филм и ги пази, но не ги омекотява, а аз имам нужда точно от омекотяване.Искам да е като крем за устни, ама как го обясних  Embarassed Та в този смисъл Piz Buin дали ще свърши работа? Моля ви да сравните Нивеята с Piz Buin като усещане върху вашите устни  Praynig Приемам и предложения за други марки балсам, който е с търсения от мен ефект.

# 70
  • Berlin
Досега не съм повтаряла май балсам за устни. През зимата мнооого се напукват, а и аз много обичам да чопля кожичките. Blush Та тази зима малко спасих положението с бурканчето на Нукс. Отделно мажа когато се сетя и с един на Алверде (той ми стои в джоба на якето), сутрин преди да изляза ползвам балсам на Yes to carrots, а също така през деня слагам Clarins. Изобщо мешаницата е голяма. Simple Smile

# 71
И моите устни са много сухи и аз обичам да чопля  Mr. Green
През цялата година имам проблеми, а не само зимата  Rolling Eyes
Но зимата е нещо страшно  Crazy Устните ми се пукат и започва да ми шурти кръв  ooooh!
От Nivea прим мен няма ефект, дори имам чувството, че става по-зле.  Rolling Eyes
Живанк@, купи си  Piz Buin и го пробвай. За мен е много по-добър в сравнение с Nivea.
Възможно е да има и още по-добри продукти, но това е, което съм открила аз до сега.
Също понякога си мажа устните  с крема за очи и след това слагам балсам.

# 72
И моите устни са много сухи и аз обичам да чопля  Mr. Green
През цялата година имам проблеми, а не само зимата  Rolling Eyes
Но зимата е нещо страшно  Crazy Устните ми се пукат и започва да ми шурти кръв  ooooh!
От Nivea прим мен няма ефект, дори имам чувството, че става по-зле.  Rolling Eyes
Живанк@, купи си  Piz Buin и го пробвай. За мен е много по-добър в сравнение с Nivea.
Възможно е да има и още по-добри продукти, но това е, което съм открила аз до сега.
Също понякога си мажа устните  с крема за очи и след това слагам балсам.

Благодаря ти !

# 73
Живанк@,наистина най-горещо ти препоръчвам балсамчетата на Българска Роза.Имоите устни са така и повярвай,с тях се чувствам много добре,именно не само предпазват,а и омекотяват.Детето ми е с доста пълни устни и долната устна се цепи доста в студа,почне ли с балсамчето и проблема отшумява.Незнам,но аз съм много доволна.Когато го ползвах за пръв път,си го купих ей така на шега,при едно посещение на крепостта Царевец,исках да имам нещо от там.От тогава винаги си търсех от тях.Не са и скъпи,но за мен са много добри  Hug

# 74
  • София
При мен с Нивея става по-зле  Laughing

Доволна съм от Cicaplast, Nuxe и някакво био стикче с кокосово масло.

Общи условия

Активация на акаунт