Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как мога да насроча операция с професор Пандев?
Какви изследвания са необходими преди операция с проф. Пандев?
Какво да очаквам след операция с проф. Пандев?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как мога да насроча операция с професор Пандев?
-
Какви изследвания са необходими преди операция с проф. Пандев?
Преди операция с проф. Пандев се изискват пълна кръвна картина, рентгенова снимка на белите дробове, електрокардиограма (ЕКГ), консултация с кардиолог, индиректна ларингоскопия и тест за чувствителност към анестетици. Някои от тези тестове се покриват от здравната каса, като например пълна кръвна картина и рентгенова снимка на белите дробове.
-
Какво да очаквам след операция с проф. Пандев?
-
Какви добавки се препоръчват след операция при проф. Пандев?
-
Какви са изискванията за придружител по време на операция при проф. Пандев?
))) Имам и Содермикс, сега ползвам него, но нямам кой знае какви впечатления. Каквото и да избереш, с времето белега ще се заличи
Как сте след операцията как понасяте лекарствата , аз съм на L-thiroxsin Henning 100,да ви кажа честно не се чувствам много добре пак имам сърцебиене,отпаднала съм,кръвното ми е повишено и се чюдя дали да не си намяля дозата на 50 на своя глава ,ще правя контрола на 29.05 да видим какво е дережето на хормоните !!!
Като не бях на зор и не се рових из гугълчо не знаех, че в бг мамма има и такава тема, но вече знам
Сега ще се опитам да изчета опита, който сте събрали в темите, но... все пак да задам едно бързо въпросче....
За избора вече ми стана ясно, че варира от 1000 до 1500 лв / поне от последните постове в темата/ Стана ми ясно и че ще си пия хапчета нон стоп за добро утро, но пък гледам от позитивната страна.... като ми махнат причината за унинието и лошото настроение напоследък, ще взема да стана една ухилена баба..... Шегата настрана... всяко мнение за споменатите доктори ще ми е от полза за да взема решение на кой доктор да се отдам