Операция на щитовидната жлеза - 9

• 138 122
  • 995
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Здравейте, вчера бях при проф.Пандев на контролен преглед и махане на лепенката най-сетне. Пия еутирокс, каза да си следя кг и ще поддържаме контакт по имейл. Изписа ми за мазане Содермикс, който го е ползвал може ли да сподели ефект? Какъв слънцезащитен крем слагате и с какъв фактор, колко време трябва да избягвам слънцето? Бях чела тук при вас за едно кремче с Невен бебшко на Веледа ли беше не помня, някой хвалеше и някоя от джинджира и едно друго кремче не се сещам вече. Не знам какво да взема, заслужават ли си парите, ефект има ли ?

# 166

ANI BANI,аз препоръчвам Веледа-та,защото имам чувствителна кожа и се повлиях добре от него.Също така и домашно мазило с мас и невен.Слънцезащитен висок фактор,защото при още пресен белег и досег със силна слънчева светлина последствията са неприятни.Изпитах го на собствен гръб.Джинджирата е с по-плътна консистенция,трудно се разнася.От нея май имаше спрей,но не съм сигурна.

# 167
  • София
Благодаря М Е А за бързото включване.

# 168
Аз, искам да попитам пък за Дерматикс, на него съм се спряла. Козметиката на веледа я ползвам за синът ми и е вълшебна, така че ще и се доверя и на нея. За слънцезащитен ще ползвам пак от козметиката която ползвам за детето а- дерма 50+ фактор.

# 169
Здравейте мили дами. Бях на преглед при доцента ( той май е професор вече) и след като ме прегледа и прочете резултата от биопсията, каза че всичко е ок., няма да предприемаме нищо за период от 1 год. освен следене на ТСХ . Резултатите да изпратя по мейла. За сега е това от мен . Бъдете здрави.
P.S. Някой може ли да ми напише мейла. Този  на листата на които пише доцента ли е. Незнам дали той е валидния.

# 170
ANI BANI,
Изключително съм доволна от Медика сол ( джинджира)! В началото почнах с кремче с невен за омекотяване, след това продължих с Медика сол - спрей е и много лесно се нанася и за дълго време стига за дълго време. Слънцезащитен ползвах на Avene, има малки тубички за чанта 50+, всяка сутрин, а на плажа през 2 часа и така. Ефекта е страхотен Simple Smile))) Имам и Содермикс, сега ползвам него, но нямам кой знае какви впечатления. Каквото и да избереш, с времето белега ще се заличи

# 171
  • Bourgas, Burgas, Bulgaria
Не е изпробвано, но ако някой реши може да опита
http://www.silnabulgaria.com/%D0%B2%D1%8A%D0%BB%D1%88%D0%B5%D0%B … 0%B8%D1%81%D1%82/

# 172
Здравейте, моята дата наближава все повече. Операцията ми е на 15.05. Ще ви пиша после, всичко което ми направи впечатление. Хубав ден и само положителни емоции. Бързо въстановяване на скоро оперираните.

# 173
  • София
Здравейте, скоро на моя близка й предстои операция на на щитовидната жлеза,но са й казали 1000лв за операция и избор на екип ,тази цена реална ли е?

# 174
Да, около реалните стойности е

# 175
  • Bulgaria/Pakistan/Germania
Здравейте моми,къде се изгубихте толкова време ще ви пиша отсъствие Naughty Как сте след операцията как понасяте лекарствата , аз съм на L-thiroxsin Henning 100,да ви кажа честно не се чувствам много добре пак имам сърцебиене,отпаднала съм,кръвното ми е повишено и се чюдя дали да не си намяля дозата на 50 на своя глава ,ще правя контрола на 29.05 да видим какво е дережето на хормоните !!!
Tancheti-аз платих за избор на екип 1500 лв.останалото е по здравната каса . Не ми се рискуваше да направя някаде операция при случаен хирург и после цял живот да ходя по мъките.

от мен лека вечер и  Hug Hug Hug

# 176
  • пловдив
Здравейте  Hug Налага ми се да се присъдиня към вашата сплотена дружинка  Laughing От 93та си наблюдавам две възелчета, но... тези дни на контролния се оказаха много по две.... че единия и доста пораснал, та... горещо ми препоръчаха ножа  ooooh!  Като не бях на зор и не се рових из гугълчо не знаех, че в бг мамма има и такава тема, но вече знам  Joy Сега ще се опитам да изчета опита, който сте събрали в темите, но... все пак да задам едно бързо въпросче....
На първо четене ми препоръчаха Росен Димов, Зизов, Белев и проф. Павлов /живея в Пловдив/...  и всичките ми ги препоръчаха накуп при контролния преглед... понеже няма как да се разчетворя.... ще се радвам на мнение от рода на кой по по най  newsm78 За избора вече ми стана ясно, че варира от 1000 до 1500 лв / поне от последните постове в темата/ Стана ми ясно и че ще си пия хапчета нон стоп за добро утро, но пък гледам от позитивната страна.... като ми махнат причината за унинието и лошото настроение напоследък, ще взема да стана една ухилена баба.....  Шегата настрана... всяко мнение за споменатите доктори ще ми е от полза за да взема решение на кой доктор да се отдам  Mr. Green 

# 177
Професор Румен Пандев в София. Поне до Пловдив е близко  Peace

# 178
  • Карлово/ Пловдив
Здравейте  Hug Налага ми се да се присъдиня към вашата сплотена дружинка  Laughing От 93та си наблюдавам две възелчета, но... тези дни на контролния се оказаха много по две.... че единия и доста пораснал, та... горещо ми препоръчаха ножа  ooooh!  Като не бях на зор и не се рових из гугълчо не знаех, че в бг мамма има и такава тема, но вече знам  Joy Сега ще се опитам да изчета опита, който сте събрали в темите, но... все пак да задам едно бързо въпросче....
На първо четене ми препоръчаха Росен Димов, Зизов, Белев и проф. Павлов /живея в Пловдив/...  и всичките ми ги препоръчаха накуп при контролния преглед... понеже няма как да се разчетворя.... ще се радвам на мнение от рода на кой по по най  newsm78 За избора вече ми стана ясно, че варира от 1000 до 1500 лв / поне от последните постове в темата/ Стана ми ясно и че ще си пия хапчета нон стоп за добро утро, но пък гледам от позитивната страна.... като ми махнат причината за унинието и лошото настроение напоследък, ще взема да стана една ухилена баба.....  Шегата настрана... всяко мнение за споменатите доктори ще ми е от полза за да взема решение на кой доктор да се отдам  Mr. Green  

Здравейте!Лекарите за които питате са специалисти по:
Доц.Росен Димов,Д-р Зизов,Д-р Белев - Хирурзи
Проф.Павлов е добър специалист по вътрешни болести и ендокринология.
Ако е нужна оперативна интервенция или консултация може да ви помогна с някое име за Пловдив.Можете и да пишете на лично,всеки който има нужда.Хората ги познавам чисто професионално,защото сме в сфера медицина с тях.
Поздрави и дано всичко е наред!Но е факт,че добри специалисти има както в Пловдив така и в София и на други места.

# 179
  • пловдив
Merelenda ,  docsi  благодаря  Hug  София вярно е на една ръка разстояние, но.... моята ръка е къса... най далече до към 5км от Пловдив имам възможност да отскоча  ooooh!  поне за момента при мен е така....  но пък няма да откажа имфо и за други лекари в Пловдив... дадоха ми срок до края на годината да взема решение най късно и да се кръцна, та всяко имфо ще ми е от полза docsi  Да не товарим допълнително темата ще ти драсна на ЛС  Hug

Усмихната неделя на всички   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт