Операция на щитовидната жлеза - 9

• 139 212
  • 995
  •   1
Отговори
# 495
Аз също се боря с килограми от 10 години. Най-добре на мен лично ми понася 90 дневната диата. Започвам я всяка есен и за лятото съм ок. Тази есен свалих също от нея доста. Излишно е да казвам, колко глупаво постъплам аз, тъй като позволявам този гаден йо-йо ефект. Аз съм много лакома и доста си похапвам сладичко и като опъна дънките започвам диетата.
И за да не е спам,тези дни имам много ядове и притеснения и от вчера започна много да ме стяга гушата и сякаш нямам сила да говоря. Дайте съвет с какво да преборя това усещане. Валерян?

# 496
  • При елфите ...
Здравейте!   bouquet Идвам с молба, като предварително се извинявам, но нямам възможност да прегледат тази и останалите теми.
Моля, да ми дадете координатите на проф. Пандев - къде преглежда, телефон/и за връзка, адрес (трябва да си запиша ден и час за преглед). Също, условията за прегледа и всякаква друга полезна информация нужна като за първо виждане с доктора.  newsm78

# 497
Аз също се боря с килограми от 10 години. Най-добре на мен лично ми понася 90 дневната диата. Започвам я всяка есен и за лятото съм ок. Тази есен свалих също от нея доста. Излишно е да казвам, колко глупаво постъплам аз, тъй като позволявам този гаден йо-йо ефект. Аз съм много лакома и доста си похапвам сладичко и като опъна дънките започвам диетата.
И за да не е спам,тези дни имам много ядове и притеснения и от вчера започна много да ме стяга гушата и сякаш нямам сила да говоря. Дайте съвет с какво да преборя това усещане. Валерян?
Взимай повечко магнезий и 1ч.л. "майната му" Grinning
Девойки, от коя марка калции сте доволни? Аз си купувах Калмацин на Валмарк, от месец съм с алтернативната комбинация на Допел Херц, в които има добавки и на мед и манган. Еутирокса го спрях преди месеци и не мога да преценя имам ли нужда от него.
Ще ходя тези дни до джипката да си взема направления за годишните прегледи, което включва и хормоните за щитовидната жлеза. Ще стане ясно имам ли нужда отново да пия еутирокс или не.
С кг. и аз съм в постоянна борба. На по- млади години бях по- упорита, но сега съм меко казано нехайна. Е, въртя се между 58-59кг , а трябва да съм около 53-54кг., но все има поводи за изкушения и все не мога да ги преборя тези 4-5кг. ooooh!

# 498
  • при моите деца .....
 СедеФка, изрично си поискай направление за хормоните. Иначе в ПКК не влизат.

Хубав ден!

# 499
 4eri, ако е възможно изпрати ми на лични тази 90 дневна диета!  Grinning

Последна редакция: вт, 25 ное 2014, 17:10 от gia_n

# 500
quote author=Aredhel link=topic=766604.msg29552273#msg29552273 date=1416841007]
Здравейте!   bouquet Идвам с молба, като предварително се извинявам, но нямам възможност да прегледат тази и останалите теми.
Моля, да ми дадете координатите на проф. Пандев - къде преглежда, телефон/и за връзка, адрес (трябва да си запиша ден и час за преглед). Също, условията за прегледа и всякаква друга полезна информация нужна като за първо виждане с доктора.  newsm78
[/quote]

Дойче клиник
Проф. Румен Пандев
Ул. Стара планина  10
Тел.за записване: 02/9860404

Аз се записвам на този адрес, защото ми е по-близо. Има още един адрес, но аз не го знам. Ако някой е наясно да пише.  Обади се по тел. и там ще питаш всичко което те интересува. Късмет.

# 501
Здравейте 😊
Да се отчета и аз с изцяло махната жлеза!Чак вчера мина всичко и сега чакам да ме изведат от реанимация. На този етап не мога да кажа,че е кой знае какво.дрането на живо месо от операцията на сливиците бе доста по-гадно. Единственото,което дразни е някакъв секрет-предполагам заради тръбата...пих стрепсилс и помага. Ако има болка е само в гърлото от обдишването. Днес вероятно ще махнат дренажа и сигурно ще имам нова лепенка. От разреза усещам само леко дърпане въпреки,че операцията се водеше тежка поради огромната буца,която си отгледах.Накратко за тези,на които им предстои:споко!Изобщо не е кой знае какво 😉

# 502
Здравейте Simple Smile

Свекърва ми е с операция на щитовидната жлеза преди половин месец. Изписали са й много скъп мехлем за раната. Можете ли да ми кажете на вас какво са ви изписвали за мазане?

# 503
Казаха ми два месеца да не се мажа с нищо иначе раната се разлигавя. Не ми препоръчат контратубекс, казаха ми едно друго, но аз го забравих, мисля, че някой тук беше писал нещо по въпроса. Лично аз нямам намерение да се мажа с нищо и сега съм си добре. Мисля, че ставаше дума за содермикс, кой са изписали на вас. newsm78, Толкова да е скъп...

# 504
Аз мазах със содермикс веднага след махане на конците...много добре ми беше с него.

# 505
Мисля, че ставаше дума за содермикс, кой са изписали на вас. newsm78, Толкова да е скъп...

Sisitons, Chambertina, благодаря за отговорите.

Мехлемът, който са й изписали е 80 лв. Ще й предложа да си вземе содермикс.

# 506
Содермикса е около 20 лв. или поне беше..

# 507
Да питам нещо тези, които пият Еутирокс от 100 микрограма - в каква опаковка и на каква цена си го купувате? Защото до преди няколко месеца го купувах в опаковка от 100 бр. /4 блистерчета по 25 хапчета/ и струваше 4 и нещо, а сега за същата цена купувам опаковка от 30 броя /1 блистер по 30 хапчета/. Дали старите опаковки само на нашата аптека ги няма или вече така го правят? Не че са скъпи, ама все пак това е трикратно увеличение на цената

# 508
  • при моите деца .....
Да питам нещо тези, които пият Еутирокс от 100 микрограма - в каква опаковка и на каква цена си го купувате? Защото до преди няколко месеца го купувах в опаковка от 100 бр. /4 блистерчета по 25 хапчета/ и струваше 4 и нещо, а сега за същата цена купувам опаковка от 30 броя /1 блистер по 30 хапчета/. Дали старите опаковки само на нашата аптека ги няма или вече така го правят? Не че са скъпи, ама все пак това е трикратно увеличение на цената
Така е от пролетта...
Малко намалиха цената, но вече в 1 кутия са 30 таблетки....
8 години приемам Еутирокс, промяната е от тази Simple Smile

# 509
Мисля, че ставаше дума за содермикс, кой са изписали на вас. newsm78, Толкова да е скъп...

Sisitons, Chambertina, благодаря за отговорите.

Мехлемът, който са й изписали е 80 лв. Ще й предложа да си вземе содермикс.
И все пак кой е мехлема

Общи условия

Активация на акаунт