Париж 8

• 75 621
  • 737
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Искам да купя билети за влака от Париж до Дисни и обратно предварително. Намерих един сайт, но от него не мога да получа билетите онлайн http://www.conciergerie.com/paris/pass/paris-disneyland-rer-ticket.php.
Моля за помощ   bouquet

# 166
  • Варна
Искам да купя билети за влака от Париж до Дисни и обратно предварително.

То си е един от еруерите - в случaя RER A4 .Ние си купувахме седмични какти НАВИГО за 1 и 2 кръг и като ни се налагаше да ги напускаме - примерно за Версай и Дисниленд - си доплащахме по 5-6 евро.

# 167
  • София
Искам да купя билети за влака от Париж до Дисни и обратно предварително.

То си е един от еруерите - в случaя RER A4 .Ние си купувахме седмични какти НАВИГО за 1 и 2 кръг и като ни се налагаше да ги напускаме - примерно за Версай и Дисниленд - си доплащахме по 5-6 евро.
Аз няма да купувам карта, ще ми се налага само пътуване до Дисни, а евентуално за метро ще взема карнет Т+.
Май по-лесно ще е да си купя на място билета до Дисни.

# 168
Bobolina, аз съм купувала само на място. От гише и от автомат.

# 169
  • София
Благодаря ти Мимии, оптах да видя цената, но линка на първа страница ( от поста на Роца) вече не работи http://www.ratp.fr/tarifs/?theme=ratp
Предполагам, че ще е към 15 евро в едната посока.

# 170
Благодаря ти Мимии, оптах да видя цената, но линка на първа страница ( от поста на Роца) вече не работи http://www.ratp.fr/tarifs/?theme=ratp

И аз не можах да го отворя линка с цените, но предвид, че цената на дневната карта за 1-5 зона е 16 евро, то билета ще по-евтин. Предполагам около 7 евро...

# 171
  • София
......
И аз не можах да го отворя линка с цените, но предвид, че цената на дневната карта за 1-5 зона е 16 евро, то билета ще по-евтин. Предполагам около 7 евро...
   bouquet
Да попитам и още нещо, оказва се, че в деня на заминаването трябва да освободим апартамента сутринта, а за летището да тръгнем към 16:30. Т.е. трябва цял ден да разнасяме багажа. Има ли възможност да се оставя някъде багаж в близост до  порт Мейо?

# 172
  • Варна
9 евро и все пак зависи от къде го вземате- едно е от Дефанс , съвсем друго от Венсен.
Автогара Порт Мейо е голям паркинг с 2-3 фургона където е касата и почиват шофьорите.Клетки за багаж няма.Помолете хазаите да си оставите багажа до следобяд.

# 173
  • пак на Рив Гош

Линкът работи, поне за мен  newsm78. Току-що го проверих (зададох произволна гара в Париж, в случая Шатле, но и от другите цената ще е същата). Пробвахте ли да въведете гари?
Цената в една посока за пълна тарифа е 7,50:

Според мен няма абс. никакъв смисъл билетите за транспорта да се купуват предварително онлайн, могат да се купят от всички спирки на метрото и по всяко време, докато метрото е отворено. И ще е е по-евтино.

За багажа провери на първа страница къде ще ви е най-близо.

# 174
Роца, ние сме дискриминирани  и не можем да гледаме цените.  Laughing   hahaha

Ето какво ми излиза през два браузера и само когато се опитам да отворя цените:

Скрит текст:
Скрит текст:

Скрит текст:

# 175
  • пак на Рив Гош
Хмммммм, странно... май са ограничили трафика отвън  newsm78
Интересно защо  Thinking

# 176
  • София
Роца  bouquet

# 177
 Здравейте, хайде и аз тук! Малко набързо планирахме пътуването, темите не успях да изчета (само отгоре отгоре). Пристигаме в петък преди обяд и 1во ще бъдем в Дисниленд за 2 дни, като може да избираме дали веднага да започнем с атракциите (петък и събота) или да оставим за събота и неделя, после няколко дни и в Париж.  Ако изберем събота и неделя, дали  да не направим спирка в Париж (не видях размери на клетките за багаж в метрото, май пише само малки и големи), преди да продължим за Дисни? За съжаление от това , което четох клетки за багаж има само на няколко гари и дефакто на Шатле ле хол няма. Поправете ме, ако бъркам!

...
Ето какво намерих като варианти Шарл де Гол - Дисниленд за четирима, като само малкото дете ползва намаление
Скрит текст:
По мои сметки това са вариантите като цени, ужас!
Шатъл на Дисни - 76 Е
RER :  летише - Париж център 9,75 възр. и 6,85 дете + Париж дисниленд  отиване и връщане15 Е , 7,50 за деца - 36,10+52.50= 88.60 Това в случай, че може да се ползва за връщане в Париж след 2 дни.
Paris Visite unlimited travel pass за 1 ден - 22, 85 за възрастни и 11,40 деца -79.95

Последна редакция: пн, 24 мар 2014, 19:38 от Amaretka

# 178
  • София
Здравейте, отново опирам до вас Simple Smile
Интересува ме има ли възможност да се закупи изгоден, предплатен-3G Интернет за седмица, който да се използва в таблет. Откривам някакви предплатени карти, но само за телефони.

# 179
Момичета за края на май,имали шансове да намеря по-ниска цена или да резервирам сега докато не са станали още по-скъпи-525евро двупосочен двама възрастни и дете,с Румънските авиолини директни полети?

Общи условия

Активация на акаунт