Париж 8

• 75 565
  • 737
  •   1
Отговори
# 645
  • Варна
За тези, които ще ходят скоро (като мен) - ако имате повече време за шопинг  - препоръчва се най-новия и огромен търговски център (мол) открит миналата година. Намира се до тяхната Статуя на свободата - на около 2 км от Айфеловата кула.
http://www.beaugrenelle-paris.com/en
 Hug

# 646
Непременно!!

# 647
Здравейте отново! Видях на първа стр. къде има пазар на антики, но ме интересува къде има "битаци"- била съм на един такъв, имаше много сергии с какви ли не антики и  джунджурии тип "гаражна разпродажба" или втора употреба. Имам и спомен-една страхотна старинна брошка от там  Kissing Heart Но не помня мястото, водиха ме. Но знам , че има много места, на които се провеждат такива пазари. Някой знае ли такова? Май в сайта от първа стр. са описани местата, но не съм сигурна, че става дума за същото...

Последна редакция: вт, 29 юли 2014, 12:07 от valya_bl

# 648
  • пак на Рив Гош
Както го описваш, това звучи повече като временните разпродажби, наречени brocante или vide-grenier (изпразни таван). Там може да намериш интересни неща за малко пари (на мен една от най-удачните ми покупки е порцеланово плато от известна марка за 2 евро Simple Smile)

Ето тук има списък с местата и датите, където ще са следващите в Париж:
http://quefaire.paris.fr/brocantes
http://vide-greniers.org/agendaDepartement.php?departement=75

# 649
Супер, мерси много! Hug

# 650
Касите за билети за Метро и РЕР едни и същи ли са?
  bouquet

В рамките на Париж билетите за Метро и РЕР са едни и същи.

# 651
Здравейте, направили сте една чудесна тема! Поздравления! Как моgа да стина най бързо до Версай на 09.08 /събота/ по обяд. Разбрах, че има не работещи линии на метрото и РЕР? В събота до колко часа са отворени  gрадините?

# 652
  • Варна
Здравейте, направили сте една чудесна тема! Поздравления! Как моgа да стина най бързо до Версай на 09.08 /събота/ по обяд. Разбрах, че има не работещи линии на метрото и РЕР? В събота до колко часа са отворени  gрадините?

Разбрах, че ремонт има на линията от Нотр Дам.
Според мен да проследиш от картата Линията на RER C5 и да се хване от друго място (например от Орсей). Но ако някой е ходил скоро или живее там, ще ми е интересно наистина къде е ремонта и дали продължава.  newsm78

Ето какво пише за градините:
Garden
Open every day
8.00 am - 8.30 pm

The Gardens will close at 5:30pm before Fountains Night Show

Early closing on Saturdays 5/12/19/26 July, 2/9/16/23/30 August and 6/13 September,
което значи че на 09.08 ще затворят рано - 17,30.
 Peace

# 653
  • София
Здравейте имам питане за Дисниленд . Ще ходим следващата седмица с дъщеря ни в Париж и се чудя какви билети да закупя . Тя е почти на 11 години и незнам 1 парк или 2 парка и има mini , magic, super magic  за 1 ден.
Аз съм ходила преди 8 години в Дисниленд , но не помня какви билети си купихме тогава на място.

# 654
  • София
Мими Wink)), момичета, записвам се да ви следя, вчера резервирах билети за Париж за началото на октомври, ще празнувам рождения си ден там, безкрайно съм щастлива да го споделя с вас  bouquet Започвам да чета Wink))

# 655
Здравейте имам питане за Дисниленд . Ще ходим следващата седмица с дъщеря ни в Париж и се чудя какви билети да закупя . Тя е почти на 11 години и незнам 1 парк или 2 парка и има mini , magic, super magic  за 1 ден.
Аз съм ходила преди 8 години в Дисниленд , но не помня какви билети си купихме тогава на място.
Аз бих купила билети само за единия парк -Дисниленд.

Мими Wink)), момичета, записвам се да ви следя, вчера резервирах билети за Париж за началото на октомври, ще празнувам рождения си ден там, безкрайно съм щастлива да го споделя с вас  bouquet Започвам да чета Wink))
А, честито! Ще чакаме разказ и снимки после, че напоследък е сушаво.  Laughing

# 656
  • plovdiv
Здравейте, искам да закупя билети за дисни от сайта reducce.fr , но ми иска някаквъв код зада се регистрирам.
Не зная френски и не мога да разбера какъв е този код.
Моля да ми помогне някой ако знае.
Само от там има тази оферта за електронен билет.

Благодаря!!!

# 657
  • София
Как е най-практично да се предвижим от Трокадеро до Музея на Авиациата в Бурже с градския транспорт?

# 658
На всички много благодаря за предложенията, чудесни сте момичета!!!

# 659

Kартата Navigo Découvert има ли намаление, когато е за дете?

Общи условия

Активация на акаунт