Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са отзивите за слънцезащитния крем на Filorga? От колко време се използва и кои хора го използват?
Каква е целта на поканите, които потребителите изпращат по имейл?
Как мога да използвам кода FANVIP10?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са отзивите за слънцезащитния крем на Filorga? От колко време се използва и кои хора го използват?
Прегледите за слънцезащитния крем на Filorga са положителни. Някои потребители оценяват UV Defence-50, който е безцветен и без мирис, но предлага анти-ейдж ефект. Отзивите подчертават, че кремът е подходящ за чувствителна кожа и може да се прилага сутрин без необходимост от повторно нанасяне през няколко часа.
-
Каква е целта на поканите, които потребителите изпращат по имейл?
-
Как мога да използвам кода FANVIP10?
-
Как мога да проверя срока на годност на продукт на Lierac?
-
Какви препоръки има за грижа за кожата при акне?
Не знам има ли смисъл да продължавам да се дърля
Писах да ми пратят кремчетата или да увеличат стойността на ваучера.
Толкова нахъсана съм само срещу френските сайтове.Ужасно ни дискриминират откъм доставки.Дори от френския амазон избягвам да пазарувам.
. Ама и те не се дадоха без бой
Увеличиха стойността на ваучера със 7 евра, та доплатих 2 евра и нещо при новата поръчка.