pharmashopdiscount.com - сайт за френска бяла козметика - 3

• 136 987
  • 736
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Честита Нова Година! Hug
Бъдете здрави и много щастливи

Промоции м. Януари 2016

# 436
  • София
Има код-  JANVIER и сваля -10% .

# 437
Успяхте ли да поръчате желаните продукти с новия код за намаление? Преди 2 дни сложих в моята кошница желаните продукти, но нямах пари в деб карта. Вчера я заредих и гледам днес някои неща ги няма- комплектите на филорга, оптим айс крема. Май доста бързо се разграбват. Ще чакам следващия път когато има код за намаление.

# 438
  • Пловдив
такива заделяния в кошница отдавна не правя, особено ако е нещо, което е търсено и знам, че ще го купувам така или иначе, защо да ми стои в кошница и после да ме е яд!? Минавала съм през това, изяждала съм се от яд и вече не!
Учудвам се, че комплектите са свършили. Никога не съм ги срещала свършили, явно сега има необичаен прилив на поръчки, макар, че е след коледа и би трябвало да са заредили наново вече, а и да няма чак толкова поръчващи...то кодовете за минус 10 на филорга са почти постоянни, всеки месец, рядко без код случвам. По-трудно се хваща минус 15 и минус 20, каквито имаха отдааавна вече с комбинация от кодове или поне аз сега не съм случила скоро минус 15!

# 439
  • София
Момичета,имам излишен крем Filorga Neocica. Спечелих го от коледната игра на Filorga, но не мисля,че е за мен.Ако на някой му трябва,да ми пише на лс.

# 440
# 441
Имам излишен time filler. Не успявам да намеря темата за размяна на бяла козметика. Ако някой има интерес нека ми пише  Peace
Ако има излишен хидрафилър също

# 442
  • Пловдив
И аз имам излишен Iso structure и sleep& peel.
Ако може линк към такава тема за бяла козметика и размяна, не знаех, че има.

Комплектите още липсват!

# 443
Здравейте, момичета! Сигурно сте го коментирали, но не открих къде и се извинявам за въпроса, но как ги доставяте до България? Предварително благодаря!

# 444
  • Пловдив
Здравейте, момичета! Сигурно сте го коментирали, но не открих къде и се извинявам за въпроса, но как ги доставяте до България? Предварително благодаря!

първа страница: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=766829.0;topicrefid=20

# 445
Може ли покана - ti4ik@abv.bg  Simple Smile

P.S. А и аз да питам за линк към темата за размяна...

# 446
Може ли някой да напише кода за февруари? Нещо не си намирам мейла.  bouquet

# 447
  • Пловдив
валиден беше до 14 февр. fev10

# 448
Благодаря. Следващия месец ще е.  bouquet

# 449
  • София
Не мога да си вляза в профила. Изписва ми, че такъв мейл не съществува.
Писах им мейл да видим какво ще ми кажат.
Подозирам, че е защото не съм поръчвала от доста време, но си харесах един сет и мисля следващия месец да го поръчам.

Общи условия

Активация на акаунт