pharmashopdiscount.com - сайт за френска бяла козметика - 3

• 136 169
  • 736
  •   1
Отговори
# 105
  • София
1.99 евро до Франция  Peace

# 106
  • София
Спрях се няколко продукта на Филорга, но не виждам в сайта Слийп Рикавър, дали не спрян за продажба?

Последна редакция: нд, 06 апр 2014, 13:09 от Kari-em

# 107
  • София
Спрях се няколко продукта на Филорга, но не виждам в сайта Слийп Рикавър, дали не спрян за продажба?

Не е спрян, в момента не е наличен.

# 108
  • Русе
Здравейте, за пръв път се срещам с марката. Прочетох добри отзиви и смятам да ги пробвам. Препоръчайте ми моля крем за лице и околоочен. На 33 год съм, с нормална кожа, може би нещо изглаждащо за първите бръчки, а околоочния да помага за тъмно кръгове под очите   bouquet
Двоумя се между Хидра филър и Тайм филър  Thinking

Последна редакция: пн, 07 апр 2014, 10:08 от Viki&Niki

# 109
  • Бургас
1.99 евро до Франция  Peace

До пункт или до адрес?

# 110
  • София
Аз съм попадала веднъж мисля на такава оферта и беше до адрес доколкото си спомням.
До пункт е безплатна доставката над определена сума, но мен този вариант не ме устройва и не съм поръчвала.

# 111
Здравейте, момичета.  Mr. Green Следя ви с интерес и мисля да поръчам от сайта.
Търсих слънцезащитни продукти, сега виждам, че BIODERMA PHOTODERM MAX 50+ SPRAY SOLAIRE 400ML е изчерпан. Много жалко Sad

Благодаря много, Дени!  bouquet

За нищо,мила!  bouquet

# 112
  • Русе
Здравейте, за пръв път се срещам с марката. Прочетох добри отзиви и смятам да ги пробвам. Препоръчайте ми моля крем за лице и околоочен. На 33 год съм, с нормална кожа, може би нещо изглаждащо за първите бръчки, а околоочния да помага за тъмно кръгове под очите   bouquet

Да побутна темата и питането си Simple Smile

# 113
  • София

Да побутна темата и питането си Simple Smile

Тайм - филър - дневен и нощен
Optim eyes - за зоната около очите
Sleep/Peel - нощен, леко ексфолиращ, заглаждащ фините бръчки - ползва се няколко пъти в седмицата

# 114
  • GYM
Може ли някой да ми изпрати покана? Давам еmail на ЛС. Благодаря предварително Simple Smile

# 115
  • Пловдив
Денис,имам Мезо+ който почти приключва- ползвам го за нощен крем като го редувам със Слийп енд пийл.Доволна съм от Мезо + но ми се ще да пробвам и нещо друго на Филорга подходящо за през нощта.Би ли ми предложила друг крем или да си остана на тази комбинация? На 34 съм съм смесена кожа. Hug Hug

# 116
  • София
Денис,имам Мезо+ който почти приключва- ползвам го за нощен крем като го редувам със Слийп енд пийл.Доволна съм от Мезо + но ми се ще да пробвам и нещо друго на Филорга подходящо за през нощта.Би ли ми предложила друг крем или да си остана на тази комбинация? На 34 съм съм смесена кожа. Hug Hug

Sleep&Peel,  с който и да е серум, е много добра комбинация Peace
Твоята комбинация / с Мезо+/ и на мен се отразява много добре  -  след като си довона остани на нея.
Или може да пробваш и с новия серум - той има и лифтинг ефект, но това се проявява само, ако кожата има нужда от това.
С крем, ефекта е по-слаб - може би с  Pigment perfect - много добре изравнява и освежата тена или Iso Structure - уплътнява и стяга кожата
Трябва да пробваш - всяка кожа има свои, определени изисквания/нужди

# 117
  • Пловдив
Благодаря ти Hug  bouquet

# 118
  • в 1001-та нощ
Какъв ефект постигате с Мезо +? Rolling Eyes

# 119
  • София
Какъв ефект постигате с Мезо +? Rolling Eyes

Подхранва, хидратира и подпомага регенерацията на кожата.
Съдържа ДНК фрагменти със силно антиоксидантно действие.
Прави кожата гладка и мека, с богата, като на мастна основа консистенция, но не оставя мазни следи, има и приятен аромат
Много хубав продукт е - ако не си го пробвала ти го препоръчвам, мисля че ще ти допадне, след като си фен на Iso Structure Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт