pharmashopdiscount.com - сайт за френска бяла козметика - 3

• 136 589
  • 736
  •   1
Отговори
# 195
  • Пловдив
Жестоко! Черен крем! Искам! Heart Eyes

# 196
  • София
И аз искам! Simple Smile Има ли го вече в сайта?

# 197
  • София
И аз искам! Simple Smile Има ли го вече в сайта?

Ще го пуснат на пазара  1 септември 2014 година.

# 198
Денис,много любезно от твоя страна винаги да ни информираш за нови продукти!  bouquet

# 199
  • София
Момичета, да се оплача, поръчах си от фармашоп-а за втори път. Първият път никакви проблеми нямах, за 3-4 дни доставката беше в Бг. Към момента, с втората ми поръчка, имам ядове - пуснала съм я на 04.07, дава ми от тракинга, че на 09.07. e на т.нар. Plate-forme Nord и дотам. Гледах в сайта на бг пощи, където няма никакво инфо, обаждах се в пощенския клон да не би да има нещо на мое име, но не би Sad Писах на фармашоп мейл, защото освен че ми я няма поръчката, трябва да ми възстановят и сума за продукти, които не можело да минат през Митница (но услужливо са ми изтеглили парите от картата). Досега няма нищо. Доста съм недоволна и повече няма и да помисля да пазарувам оттам. Мисля, че за 17 евро за малко колетче (плюс невъзстановена сума пари), което се бави повече, отколкото доста по-обемна пратка от САЩ, е малко нагло!

# 200
  • Пловдив
Октавиана, като цяло пазаруването от Франция си е изживяване и ако го правиш за втори път, като първия не си имала проблеми, трябва да си наясно, че по-вероятно е да имаш проблеми, я с кореспонденция, я с бавене, защото просто франсетата са си такива. Знаейки това се въоръжаваш с нерви и си го имаш наум, изключено е да те измамят, нещата ще си дойдат на мястото, само разочарованието от чакането ще остане. На мен са ми бавили,чупили стока,неотговаряли на имейли, неизпращали мостри, които съм молила, взимали повече пари доста пъти, но не са ме отказали, аз ги знам какви са, вече 2 -3 години.

# 201
  • София
Благодаря ти, Josefin, за отговора. Понеже имам достатъчно всекидневни "преживявания", нямам необходимост от допълнителни, особено, когато става въпрос за няколкостотин лева, които не са ми излишни. Поне за мен не е ок да не получавам в цялост стока, да не говорим да се бави почти месец, така че в бъдеще, дори и да си получа пратката, не бих могла по никакъв начин повече да се доверя на такъв сайт.

# 202
  • София
Промоции м. Август

# 203
  • Тук и сега
Дали ще може един съвет за кремче на Филорга? На 31 съм, кожата ми е доста суха, между веждите даже ми се бели понякога. Имам вече видими бръчки, особено когато се усмихвам и трябва да взема мерки. Чудя се между Тайм Филър и Хидро Филър  newsm78 Вие какво ще ме посъветвате да си поръчам?

# 204
: murzel 

хидра филър

# 205
  • София / Перник
Дали ще може един съвет за кремче на Филорга? На 31 съм, кожата ми е доста суха, между веждите даже ми се бели понякога. Имам вече видими бръчки, особено когато се усмихвам и трябва да взема мерки. Чудя се между Тайм Филър и Хидро Филър  newsm78 Вие какво ще ме посъветвате да си поръчам?

Според мен трябва да си вземеш тестерчета и на двата крема и да пробваш.  Peace
Ако бръчките са доста видими хидра филъра може да не помогне много и да ти е лек.
Успех!

# 206
  • Тук и сега
Взех си тестери на Хидро филъра и на Айс рикавъри. И двата още на първото мазане са страхотни, но как с един тестер да добие представа човек ... Тайм филъра го нямаше на тестер в тази аптека, в която ходих. 
Ако някой от форума има излишен продукт, нека драсне едно ЛС. Ако за мен не е добър, ще стане за майка ми. Даже на нея мислех да и направя един подарък Изо Структура.

# 207
  • София
Мезотерапията с вит.С е налична
FILORGA C RECOVER ANTI FATIGUE 3X10ML

и е на по-ниска цена

# 208
  • Тука, под липите стари...
Мезотерапията с вит.С е налична
FILORGA C RECOVER ANTI FATIGUE 3X10ML

и е на по-ниска цена

Не видях обяснение в сайта как се прилага този продукт. Имате ли информация?

# 209
  • into the blue
Момичета,какво ще предложите за 34г кожа,с лунички,прераснали в петна и засилваща се гневна бръчка?
Може би трябва да избера между time filler и sleep and peel,като приоритет ми е гневната бръчка,
петната засега ги маскирам с фон дьо тен..

Последна редакция: сб, 30 авг 2014, 14:31 от Стихия

Общи условия

Активация на акаунт