pharmashopdiscount.com - сайт за френска бяла козметика - 3

• 136 605
  • 736
  •   1
Отговори
# 225
  • София
denis.   bouquet

# 226
От около месец ползвам серума Skin Structure и изобщо не ми харесва. При мен не попива и има "кир ефект", тоест лющи се, на парцали пада при потъркване на кожата. Ползвам го в комбинация с Тайм филър и Тайм филър мат.

Когато си го купих за първи път,сложих върху него крем на Шанел,защото,от време навреме сменям марките,и имах такъв под ръка,и ме се получи същия ефект,какъвто описваш.Но с Iso-structure на Филорга е ми е О.К.На мен Тайм филъра не ми допада,не е за моята кожа. Всичко е много индивидуално в козметиката- случвало ми се е в различни периоди,един и същ крем да ми се отразява различно - зависи от състоянието,както на кожата,така и на целия организъм....

# 227
Някой ползвал ли е това:
Filorga LUMITHERAPIST®
3 PHOTO-REGENERATING
PROGRAMMES
http://www.pharmashopdiscount.com/fr/idees-cadeaux/24234-filorga … 401399364242.html

От търговците в аптеките съм чувала добри отзиви,
но не бих си го купила.
Личното ми мнение е,че подобни процедури имат много по-голям ефект в  дерматологични клиники и салони с професионална апаратура и съответните специалисти.

# 228
  • София
Здравейте. Не знам дали ще попитам на правилното място, но имам притеснения.
Днес получих мейл с този текст!
 Shocked

Dear Valued Customer,

This email is to inform you that payment in the amount of $ 609,07 has been processed from the account associated with Sysco account 998042. The following invoices have been cleared from your account:

Doc #                   Trans Typ              Doc Date             Net Due Date             Amount

0603736672    CRD        08/30/2014    08/15/2014             -$0.01

0603680963    INV        09/14/2014    09/18/2014            $609.07

Скрит текст:
Уважаеми ценените клиенти,

Този имейл е да ви информирам, че плащане в размер на $ 609,07 е била обработена от сметката, свързана с Sysco сметка 998042. от следващите фактури, са освободени от профила си:

Doc # Trans Typ Doc Дата Net Поради Дата Сума

0603736672 CRD 30.08.2014 15.08.2014 - 0.01 щатски долара

0603680963 INV ​​09.14.2014 09.18.2014 609.07 $

Нямам регистрация в този сайт. Пазарувала съм с кредитна карта в Ибей, минидейл (пей пал) и алиекспрес! Не знам какво да мисля, но съм доста уплашена.
Моля за извинения. В шока си в търсачката съм видяла потребител с име сиско, а име сайта и за това зададох тук въпроса си.

Последна редакция: пн, 22 сеп 2014, 21:08 от Kиkи

# 229
  • София
Момичета,
10% намаление на няколко марки в сайта:
NATURE'S PLUS, QUINTON, ERBORIAN, Mene & Moy, Caudalie, Гаранция, FILORGA, Melvita, DERMACEUTICS, Darphin

# 230
Може ли да ми изпратите покана   bouquet .

п.с. Благодаря   bouquet

Последна редакция: вт, 14 окт 2014, 12:37 от Jana d' Ark

# 231
Zdravejte, moje li da mi izpratite pokana : bubichkata@yahoo.co.uk
Blagodaria predvaritelno@ Blush

# 232
  • София
Нови продукти на FILORGA - налични в сайта

SKIN ABSOLUTE

PERFECT+ SERUM

# 233
Денис,имаш ли впечатления от черния крем,или от този нов серум?Дали стават да много суха кожа?

# 234
  • София
Денис,имаш ли впечатления от черния крем,или от този нов серум?Дали стават да много суха кожа?

И двата продукта са разкошни 
Подходящи са за суха кожа 
След серума аз нанасям крем, само той не ми е достатъчен, защото е на водна основа / не е както Мезо+ напр./

ПП. Ако ползваш постоянно Филорга и кожата продължава да е суха  / причината е обща дехидратация на тялото/ или кожата е суха откъм липиди, т.е трябва да включиш по-мазни кремове и серуми / или поне някакви масла/

# 235
    Много ти благодаря!Липидите са ми много зле,а маслата ми дават обриви,колкото и скъпи и подбрани да са!Идеални са ми простите мазни кремове,но пък с тях няма ефект върху бръчките ми...

# 236
  • София
    Много ти благодаря!Липидите са ми много зле,а маслата ми дават обриви,колкото и скъпи и подбрани да са!Идеални са ми простите мазни кремове,но пък с тях няма ефект върху бръчките ми...
Пробвай това   попива добре, не омазнява и е по-добро от маслата на Decleor /поне според мен/ и се доближава до маслата на Darphin
След крема нанасяй по 1-2 капки - вечер
Може да приемаш и повече ЕМК - Омега 3, 7, Кокосово масло, Масло от вечерна иглика

# 237
Момичета, да се оплача, поръчах си от фармашоп-а за втори път. Първият път никакви проблеми нямах, за 3-4 дни доставката беше в Бг. Към момента, с втората ми поръчка, имам ядове - пуснала съм я на 04.07, дава ми от тракинга, че на 09.07. e на т.нар. Plate-forme Nord и дотам. Гледах в сайта на бг пощи, където няма никакво инфо, обаждах се в пощенския клон да не би да има нещо на мое име, но не би Sad Писах на фармашоп мейл, защото освен че ми я няма поръчката, трябва да ми възстановят и сума за продукти, които не можело да минат през Митница (но услужливо са ми изтеглили парите от картата). Досега няма нищо. Доста съм недоволна и повече няма и да помисля да пазарувам оттам. Мисля, че за 17 евро за малко колетче (плюс невъзстановена сума пари), което се бави повече, отколкото доста по-обемна пратка от САЩ, е малко нагло!

Здравей Октавиана,
аз имам същия проблем и искам да те попитам, получи ли колета и след колко дни забава ? имаше ли липси и т.н.

# 238
Момичета, да се оплача, поръчах си от фармашоп-а за втори път. Първият път никакви проблеми нямах, за 3-4 дни доставката беше в Бг. Към момента, с втората ми поръчка, имам ядове - пуснала съм я на 04.07, дава ми от тракинга, че на 09.07. e на т.нар. Plate-forme Nord и дотам. Гледах в сайта на бг пощи, където няма никакво инфо, обаждах се в пощенския клон да не би да има нещо на мое име, но не би Sad Писах на фармашоп мейл, защото освен че ми я няма поръчката, трябва да ми възстановят и сума за продукти, които не можело да минат през Митница (но услужливо са ми изтеглили парите от картата). Досега няма нищо. Доста съм недоволна и повече няма и да помисля да пазарувам оттам. Мисля, че за 17 евро за малко колетче (плюс невъзстановена сума пари), което се бави повече, отколкото доста по-обемна пратка от САЩ, е малко нагло!

Здравей Октавиана,
аз имам същия проблем и искам да те попитам, получи ли колета и след колко дни забава ? имаше ли липси и т.н.

# 239
  • София
Промоции м. Ноември

Продуктите Cicabiafine хидратират, успокояват и регенерират кожата.
Те са предназначени за лечение и превенция на увредени и наранени области по кожата на тялото  - като ръцете, краката, петите и лактите

Хранителна добавка за борба срещу косопад и стимулираща растежа на нова.

Козметиката SVR е подходяща за всички типове кожа.
 Гамата SVR се състои от 4 линии:
- дермо-козметични грижи (Chronolys, Spécilift, Densitium, Hydracid, Clairial),
- козметично-дерматологични (Xérial, Topialyse, Lysalpha, Rubialine),
- слънцезащитни (SVR Solaires)
- Хигиена и Козметика  (Provégol, Spirial, Xérialine, SVR Soins)

Общи условия

Активация на акаунт