Енгин Акюрек в „Kara Para Aşk”, нови и стари проекти – Тема 253

• 50 719
  • 723
  •   1
Отговори
# 570
  • Пловдив

Интересни въпроси - трябва да се сложат вероятно като мото на подфорума. В тема в която всичко за творчеството на Енгин е преведено и е на 1 страница? Всички чужди линкове, мнения и коментари са придружени с преводи.... Какво ли ще правим....., как ли ще се правят коментари при онлайн гледането.... Както винаги, както всички. В очакванията на новини, с приближаването на началото на "КРА", нека денят ни е прекрасен....

# 571
Дам!  Thinking Интересни въпроси. По време на online гледането коментарите са най-интерсната част от съществуването на дадена тема. Там емоцията е водеща. После се оказва, че совите не са това, което са. След преводите излизат много и различни неща.  Wink Важно е общуването нали, госпожо  mariana51 ? А първата страница на тази тема знам, че е ваша гордост, но както и друг път съм имала възможност да споделя на мен не ми харесва и я прескачам.  Peace
Видях, че има тема за новото дизи на Енгин и смятам да споделям там. Hoşçakal!  wavey

# 572

Грозно... красиво... видимо, невидимо...
Имаш ли сетива за чудесата?...
Предлагам приблизителен превод на тази реплика на Тек: "Грозните хора, красивите хора правят невъзможни неща, за да бъдат забелязани." Естествено, не гарантирам сто процента. Peace
   Тук само искам да вмъкна, че снощи при коментара на част от доловените от мен реплики съм сбъркала. Думите: "Намерих те. Повече няма да те пусна" Тек изрича точно в сцената, показана на тази снимка - при тъжния си монолог пред Ейлюл. Неговото съдържание приблизително е следното: "Аз не съм като другите. Другите правят най-различни неща. Друг на мое място би казал - Намерих те. Вече няма да те пусна - но аз съм си такъв. И тогава Ейлюл му казва: "Но аз не искам друг. Аз искам теб." А при сцената на плажа, когато тя си спомня първата им целувка във водата и го вика по име, той я прегръща с думите: "Толкова много ми липсваше!" Извинете ме за объркването. Явно съм била полузаспала. smile3507

# 573
  • Пловдив
http://televizyongazetesi.com/kara-para-ask-dizisi-yunanistanda- … 1949#.UwxF8eOSwVk

Преди малко публикувано:
"В Гърция с вълнение очакват "Мръсни пари и любов"
Гръцките фенове започнаха работа.
Скоро АТВ ще запознаят зрителите с "КРА" и Ай Япъм  го е продал канал MBC за Близкия изток и Гърция.  Victory TV е откупил правата за излъчване и трейлърите са подготвени. В социалните медии, бяха разпространени с гръцки субтитри...."

...............
Бла, бла..... Вчера го отрекоха.... Днес отново. Таблоиди....

Последна редакция: пн, 24 фев 2014, 09:51 от mariana51

# 574
  • Пловдив
http://televizyongazetesi.com/kara-para-ask-dizisine-bir-usta-oy … 1951#.UwxJAeOSwVk

И това е публикувано днес:
"В сериала "КРА" - майстори актьори. Амбициозен каст от талантливи актьори. Еркан Джан се присъедини към каста на новия сериал "КРА". Ветеранът актьор е много популярен в бранша и ще пресъздаде образа на Таййар. Участват Енгин Акюрек, Туба Бюйюкюстюн, Айтач Арман, Небахат Чехре, режисьор Ахмет Катъксъз и т.н......"
.....................
Всичко това го знаем, но преглеждаме днешната преса.

# 575

Всички накуп - за да не ни е мъчно...

# 576

Аз пък да сложа актуалния герой  -  комисар Йомер, за който  броенето започна .....

# 577

Engin Akyürek International Fans
Любовта е специално чувство между двама души, които наистина държат един на друг, независимо от последиците…
Скрит текст:
Love is a special feeling between two who really cares for each other no matter what happens next ....!!

# 578
Добър ден.

Тек е Бозджаада, Бозджаада е Тек...
Аз размислям върху тези думи на Керем Дерен.

Скрит текст:
Влязох, видях, прочетох... и не се развълнувах... Опитите да бъда наранена отдавна се превърнаха в досада към еднообразието.

Виж, това си заслужава вниманеито. "Горски лъчи", Фотограф: Йоширо Огава

# 579

Аз пък да сложа актуалния герой  -  комисар Йомер, за който  броенето започна .....

Комисар Йомер в акция !  Браво ! 

По-деликатният Керим Ългаз нека да пръсне "чар и харизма" и да  ароматизира против ...

А  по-директният Мустафа Булут  ... 

А, бе  - за вас не зная, но аз обичам този Булут !

# 580
От Енгинчилер ни подават информация, че Ай Япъм най-сетне са представили официално на страницата си "Малкия проблем"...

http://ayyapim.tv/bi-kucuk-eylul-meselesi-62-131.html

Може би Япъмите не осъзнават, че интересът към Енгин далеч е надхвърлил границите на Турция?... Водят си рекламната кампания в местните СМИ по правилата, но забравят/забавят да отразят събитието в интернет...

Последна редакция: пн, 24 фев 2014, 11:11 от marytza

# 581

Готино колажче с кадрите от фотосесията. Simple Smile

# 582

Мустафа Булут - понякога му завиждам на темперамента !

# 583
  • Пловдив

http://www.atv.com.tr/webtv/kara-para-ask/fragman/1?id=65a64ae3- … 9b70-54c67e8588d8

АТВ вече са попълнили полетата за сериала. В лентата може да се следят актуалните новини, сюжета на предстоящите епизоди, трейлъри, снимки и т.н.

Последна редакция: пн, 24 фев 2014, 12:00 от mariana51

# 584

Мнение за ВКЕМ на begi от РФ:

"и волна в конце фильма для меня - Тек её простил и отпустил!! Чистый лист... Может будет для неё уроком этот эпизод (встреча с Теком) а может и нет.. " --- И вълната в края на филма за мен означава, че Тек и прости и я пусна! Чист лист... Може би този епизод ще е урок за нея, а може би не..."

Общи условия

Активация на акаунт