Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви въпроси се задават по време на интервюто за гражданство?
Как се предотвратяват кариесите?
Какво да подаря на хората в Куба?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви въпроси се задават по време на интервюто за гражданство?
Интервюто за гражданство включва разговор по теми, които могат да бъдат повдигнати в досието, като например загубени оригинални документи, печати за влизане в страната, общи въпроси относно заниманията и други подобни теми. След това, ако съдията е доволен, обикновено отнема 3-5 месеца за получаване на покана за церемонията.
-
Как се предотвратяват кариесите?
-
Какво да подаря на хората в Куба?
-
Кой шампоан/сапун е подходящ за миене на косата на децата?
-
Какви стъпки включва процесът на кандидатстване за канадска виза?
. Карахме още 50 мили до друг изход, който взехме, но след малко 2 полицейски коли затвориха движението точно пред нас. Започна събор на рокерите на Вермонт. Около 20 мин гледахме рокери. Децата изядоха храната, приготвена за 2 дни.
. Оттам нататък продължихме без премеждия. Градът, в който ни беше мотела се казва Франкония. Стигнахме го към 14:30 (настаняването е е 15:00) Аз като добра ученичка бях изпринтила интересни места (безплатни, че платихме такс биенвеню тази седмица). Видяхме древна пещ за коване на желязо (желязото си е по дъното в реката, а тя тече оранжева на места). Оттам отидохме в местния музей на наследството на града (не знам как по ясно да го преведа) Една къща, обзаведена като едно време, имаше и интерпретация на старо училище (интересно) Едно семейство поддържа музея благотворително. Имаха и гифт шоп, в който всичко беше по 1-2$ ( веднага забравих за такс биенвеню и изхарчих 10$). В 15:00 музеят беше разгледан, Сами не успя да нанесе значителни щети на местната собственост и отидохме в мотела, който е през 5 къщи от музея.
Dany. Всъщност на тези снимки изглеждам ужасно, защото съм негримирана и по-неглиже. Иначе, откакто свалих 20 кг много си се харесвам, но повече така:
Аз рядко пиша , но много обичам да Ви чета .
(не, че е фактор, но си е бустър) и въобще самочувствието е на макс.
Проверих колко струва пластиката на корем -8000$