червено килимче.....ЗА ВСИЧКИ.....мЪж ТелеЦ - 10 :)

• 34 392
  • 748
  •   1
Отговори
# 495
HOLD ON, защо му се обясняваш на БИК,  ти искаш от един недоклатен екземпляр, да ти съчувства и да те разбере. При тях идва един момент, в който повечето жени са им дали червен картон( вкл. и жена му), и единственото място , където влиза в роля на мачо е тук форума. Царя е останал без трон, но егото му е еййй там много по -високо, отколкото нивото на  интелигентността му.
    Те бъркат манипулацията  с това, че са желани и харесвани. По същата логика и аз мога да объркам поне 5 мъже( ще ги гледам в очите, ще им държа ръцете, ще им шепна нежно и т.н. ) и после ще си кажа, ми аз нищо не съм направила, те така са го разбрали. Grinning

# 496
    Добре де, тук уж пишат 2-3 ма мъже( доколко са мъже, не е ясно все още). Но, предполагам са         завършили поне средно образование.  Може ли , толкова много правописни грешки да има? 
  Например: уста- написано Остата  hahaha
  И от такива неграмотни хора, очаквате нещо градивно .  Wink

# 497
 EloraE душко мамина сладка кои знае от колко панаира си враштана иначе на другите косури им намираш ти тая зодия докато я разгадаеш щте ти трябват 3 века и пак не е сигорно дали щте има някакво развитие

# 498

Но ако някой му хрумне идея, с радост ще заимствам Wink

Ако не те е поканил! Само по ГиСиЕм му честити Wink
А после..... за  Whistling Бьоф Строганов, четеш ли нещо в тази тема Mr. Green

Хаха, не ме е поканил  Laughing Чак толкова луди не сме Wink
Мислех аз, някакви варианти- роза под чистачката...абе нещо дето да го усмихне. За мен рожденните дни, са нещо много специално и обичам да изненадвам любимите си хора. Но сега май ще се въздържа.
Бьоф Строганов...в най- различни варианти му поднасям при всяка една среща Wink тааа това ще е очаквано, не изненадващо Simple Smile
А ако говорим за храна в буквалния смисъл, аз съм кулинар и ценител и той ми е голям фен. Една от допирните ни точки е именно храната Wink Редовно приготвям глезотийки с които да радвам и двама ни...
ЩЕ мисля, така или иначе му предстои нещо, което няма да ни позволи да се виждаме поне две седмици, имам време.

Сега ще поема риска и ще изкажа моето мнение относно нерешителността на телците.
Поне за мен, нищо странно няма, човек да се колебае, да му е трудно да бъде категоричен.
Когато веднъж вземеш решение, нали след това трябва да стоиш зад него.
Оставят си вратички, търсят варианти. Приемете, телците правят правилните за тях неща.
Един от основните проблеми в човешкото общуване, че имаме очаквания към човека отсреща. И вероятно това е нормално, но когато това граничи с претенции...е неразумно.
И когато той не задоволи тези очаквания, ние го приемаме лично. А в повечето случаи, това не е заради нас, а заради тях.

ЩЕ дам пример с нас. След като интензитета на обажданията и и-мейлите намаля, аз реагирах. Той започна да се защитава, оправдава и на мен ми стана криво. Затворих се, навивах се, но си траех.
След поредното изчезване, се появи и започна да обяснява как и защо го е нямало. Отговора ми беше- така е правилно за теб, нямам право да се сърдя, още по- малко да искам обяснения.
След кратка пауза, той каза- не знам дали е правилно, страхувам се да не те загубя, но така трябва.
Аз пак се съгласих.
Тогава той ми каза, едно от най- милите неща- имаш ли представа колко ми е трудно.
И факта, че се насилвам да не ти пиша и звъня, означава колко си важна за мен.
Таааа, да двусмислени са и противоречиви, но си имат своята истина.

Хубав и слънчев да е денят за всички   bouquet

# 499
EloraE absolyutno si prava za obyasnenyata, nyama smisyl.  Sychuvstie ot nikoi ne tyrsya,
a me hashta yad,  che mi se lepvat izlishni etiketi...  Kakvoto i da si pishem tuk za teleta nie si znaem,  che vsyako edno govedo e s opredelena poroda,  pase razlichna treva po razlichno vreme,  t. E. Razlichni sa!   Predlagam po edno kafe s udmivka dnes    Hug      Grinning
Izvinete me za latinicata,  s kirilica sega ne razpolagam.

# 500
# 501
az sym si ,  ти търсиш оправдание на неговото поведение.  О, горкичкото то, то не се обаждало, защото си му била много важна и колко трудно му било. Wink,  ма то ангелче, то се разпокъсва, а ти не го разбираш, дай му шанс- втори, трети, десети, ми то се колебае милото, жал да ти стане. 

# 502
да ти дам карпичка ако нямаш да си избаршиш крокодилските салзи и терзания дето те мачат

# 503
Така, хайде и аз да се включа. Че тук само деви и бикове, пък е редно и един лъв в мое лице да каже как вижда нещата  bowuu

Първо - не харесвам особено директния стил на BIC, но той е прав - виждате нещата, които искате да видите, а не тези, които в действителност са.  Peace
Още веднъж за тактиката - дърпате им се (леко и по женски) - те гонят. Доставяте се в сребърно плато  и те губят интерес. Не е приятно, но е факт.  Peace Тези мъже харесват флирта, те повече от всички останали познават женската природа (все пак са под вличнието на Венера), ако можете да задържите това състояние живо - ще са ваши.
За какво са ви признания в любов - не разбирам - тя се усеща и думите не я правят по-реална и истинска.
Последно - нежните целувки по шията, държането за ръка и умопомрачителния поглед (който им го признавам) са проява на флирт - не на чувства. Наслаждавайте се на този МОМЕНТ, защото всички имаме само това - миг. И това му е хубавото. А някои мигове траят цял живот  Wink

# 504
Норе,  Grinning и ти имаш опит с телетата.   Не ме питай откъде знам.

# 505
Норе,  Grinning и ти имаш опит с телетата.   Не ме питай откъде знам.

Е, как няма да имам - сина ми, няколко бивши гаджета и една от най-добрите ми приятелки (има обаче голяма разлика между жените и мъжете от зодията, както и между жените и мъжете лъв. Обожавам лъвици, но мъж лъв е ОТВРАТ Sick ) . Книга мога да напиша за телците, мили, сладки и добрички. С памук (разбирайте - вкусна храна, спокойствие, зелени полянки и най- важното КОМФОРТ) им се вади на тях душата, не с драми и трагедии  Laughing

Последна редакция: пн, 12 май 2014, 11:57 от Норе

# 506
Мацки, оставете го БИКЧО, той е циник, а това най- вече означава че е огорчен от нещо. Но искам да кажа само още едно нещо. Няма да позволя някой да ми втълпява че си въобразявам, не го правете и вие. НИЕ НЕ СИ ВЪОБРАЗЯВАМЕ, иначе сега щяхме да си пием кафето спокойно а не да си изливаме фрустрацията по форумите. Никой не може да ме убеди че прави нещо просто ей така, без нищо! Не! Всяко едно действие се дължи на нещо (не казвам задължително на любов, може на нагон, привличане, предизвикване и 100 други) , друго е дали смееш да го признаеш. А ако не смееш значи си страхливец. Дори и да не си 100% сигурен какво чустваш, кажи че се колебаеш, кажи НЕЩО! Чисто и просто. Така че стига сме ги защитавали, било им тежко, били чуствителни, изчаквали, ала бала....

# 507
   Ако имаш опит с бивши гаджета, защо тогава си задавала въпроси, от името на приятелка, а не й      дадеш отговорите, които би трябвало да знаеш.
   Не бе, няма значение дали си питала, заради себе си или друг. Все тая.
   Но резултата при всички е един и същ. Едни и същи маниери и поведение.

# 508
Мацки, оставете го БИКЧО, той е циник, а това най- вече означава че е огорчен от нещо. Но искам да кажа само още едно нещо. Няма да позволя някой да ми втълпява че си въобразявам, не го правете и вие. НИЕ НЕ СИ ВЪОБРАЗЯВАМЕ, иначе сега щяхме да си пием кафето спокойно а не да си изливаме фрустрацията по форумите. Никой не може да ме убеди че прави нещо просто ей така, без нищо! Не! Всяко едно действие се дължи на нещо (не казвам задължително на любов, може на нагон, привличане, предизвикване и 100 други) , друго е дали смееш да го признаеш. А ако не смееш значи си страхливец. Дори и да не си 100% сигурен какво чустваш, кажи че се колебаеш, кажи НЕЩО! Чисто и просто. Така че стига сме ги защитавали, било им тежко, били чуствителни, изчаквали, ала бала....

Точно така,  накрая ще те изкарат , че не си с акъла си. Пък той просто е бил учтив. Wink

# 509
az sym si ,  ти търсиш оправдание на неговото поведение.  О, горкичкото то, то не се обаждало, защото си му била много важна и колко трудно му било. Wink,  ма то ангелче, то се разпокъсва, а ти не го разбираш, дай му шанс- втори, трети, десети, ми то се колебае милото, жал да ти стане. 

Може и така да е...опитвам се да го разбера.
Моето търпение е голямо, но не безгранично.
Истината е, че съм объркана и ме е яд ужасно много на телето.
Накараме да мисля и да разсъждавам, а така  магията изчезва.
Но желанието ми все още не е.
Така или иначе, свикнах с липсата му и само времето ще покаже какво ще стане.
Изморих се и ще се отдръпна, не за да играя игрички, а за да си дам възможност да се излекувам и да погледна на себе си отстрани.
Защото как ще се чувстсвам и как ще реагирам е мой избор, не негов...
Нещо ми се скапа настроението Sad

Общи условия

Активация на акаунт