На море в Гърция 2014 - II

• 72 934
  • 738
  •   1
Отговори
# 75
Благодаря Романтик за бързия отговор.

# 76
  • София
Здравейте,
в миналата тема питахме за почивка в Гърция, тъй като смятаме да я посетим с половинката и малката (за първи път). Оказа се, че още едно семейство с 2 малки деца (2г и 4г) имат желание да се присъединят към нас и в такъв случай бабите ще отпаднат. Разглеждахме няколко хотела и попаднахме на този http://www.dolphin-beach-hotel.com/ в Касандра /Халкидики/. Някой бил ли е този хотел да сподели реални наблюдения за плажа, храната и стаите. Прочетохме, че мястото е тихо без активен нощен живот, което ни устройва. Евентуално смятаме да отидем от 25.08 до 04.09 с AI. Четем, че има различни AI и повечето не го предпочитате, но с тези малки деца сме на мнение, че като за първи път в непозната обстановка е по-добре. Как е морето  там в този период, дали има водорасли? Дали е ветровито много, тъй като гледаме, че е малко открит залива, извиняваме се за глупавите въпроси, но нямаме представа от гръцкото море. Проверихме го в агенция излиза приблизително за периода около 2300лв за 2в+2д. Как смятате това много ли е или е добре, тъй като нямаме представа за съотношението цена-качество?

# 77
  • в града на вечния купон

[/quote]

Аз гледам тук : http://www.ryanair.com/ дата на тръгване 30 април на връщане 7 май
Това е за безплатния багаж.: One cabin bag per passenger* weighing up to 10kg with maximum dimensions of 55cm x 40cm x 20cm, plus 1 small bag up to 35 x 20 x 20 cms.( на нас май ни стига) Ако това не е достатъчно допълнителният е 15 кг.- 17 евра в една посока. става 165 евра с един платен куфар.
[/quote]Сега ще ги погледна и тях

# 78
  • София
Здравейте,
 Как е морето  там в този период, дали има водорасли? Дали е ветровито много, тъй като гледаме, че е малко открит залива, извиняваме се за глупавите въпроси, но нямаме представа от гръцкото море. Проверихме го в агенция излиза приблизително за периода около 2300лв за 2в+2д. Как смятате това много ли е или е добре, тъй като нямаме представа за съотношението цена-качество?
fishi_fishi, в Егейско море няма като черноморските водорасли. Ако има водорасли, те са едни дълги, тънки и черни.

# 79
Raynair от Солун няма за Корфу

Пак ще се мъча да видя за цена с другите.

# 80
  • София
Радост, ама ти за Корфу ли търсиш? Аз досега все си мисля, че за Крит искаш. То от Солун до Корфу няма директен полет с Aegen. Май има с Astra airways.

Последна редакция: пт, 21 фев 2014, 17:26 от dechy

# 81
  • София
Astra имат полет от Солун до Корфу.
Aegen също, но през Атина.

# 82
Таис   Hug това ми изкочи във фейса:
Koufinissia

# 83
  • София
Здравейте,
Разглеждахме няколко хотела и попаднахме на този http://www.dolphin-beach-hotel.com/ в Касандра /Халкидики/. Някой бил ли е

fishi_fishi Мисля, че писах за този хотел, но не мога да си го открия.
Първо виж снимките ни на хотела:
ТУК
ТУК ПЛАЖА
Хотелът става за почивка, през улицата е морето. Мястото е малко пусто за развлечения.
Няма да пиша повече, за да не се повтарям. Ако имаш въпроси, питай......

# 84
Радост, ама ти за Корфу ли търсиш? Аз досега все си мисля, че за Крит искаш. То от Солун до Корфу няма директен полет с Aegen. Май има с Astra airways.
ще погледна с Астра.
Иначе ще си пътуваме с колата.

# 85
Здравеите,някой бил ли е скоро в Олимпиан бей

# 86
  • София
Почти съм нагласила почивката вече, само дето ММ започна да се притеснява къде ще оставим колата в Солун и взе да се дърпа да не й стане нещо  Laughing Моля, дайте ми съвет къде можем да я оставим и да сме сигурни, че ще е на сигурно място. Може би трябва да е на някакъв паркинг близо до летището newsm78

# 87
  • София
Moharet, не мога да ти дам съвет Sad Ние си оставяме колата на паркинга на летището в Солун и съответно плащаме огромни суми, но друго решение не сме намерили.

Малко офф топик. Сетих се, че преди време говорехте за Гавдос. Имам много близки роднини, които всяко лято ходят там - двойка около 30те. Спят на палатка на някакъв плаж, където са почти само те. Носят си всичко - храна, газов котлон и т.н. На три дни идва един човек и им носи прясна вода Simple Smile)Стоят по 3 седмици изобщо не се обличат, стават сутрин и се къпят в морето и така. Много са щастливи там. Това не е за всеки обаче:) Ходят чат пат до селото, което е много далече, по едни скали и после стълби. Миналата година ми казаха, че е имало такъв вятър, че в палатката си мислели, че всяка следваща вълна ще ги отнесе Simple Smile
Между другото момчето направи уникален филм за Гавдос, ходихме на премиерата в Солун, много се впечатлих. 

# 88
  • Кукуландия
Здравейте!

Записвам се, защото трябва да планирам семейната почивка в края на август и началото на септември с кола с деца (едно на 1г. и едно на 3 и половина към датата на пътуване) и искам да избера подходящо място най-близо до Пловдив  Rolling Eyes

# 89
  • София
Сетих се, че преди време говорехте за Гавдос. Имам много близки роднини, които всяко лято ходят там - двойка около 30те. Спят на палатка на някакъв плаж, където са почти само те. Носят си всичко - храна, газов котлон и т.н. На три дни идва един човек и им носи прясна вода Simple Smile)Стоят по 3 седмици изобщо не се обличат, стават сутрин и се къпят в морето и така. Много са щастливи там. Това не е за всеки обаче:) Ходят чат пат до селото, което е много далече, по едни скали и после стълби. Миналата година ми казаха, че е имало такъв вятър, че в палатката си мислели, че всяка следваща вълна ще ги отнесе Simple Smile
Между другото момчето направи уникален филм за Гавдос, ходихме на премиерата в Солун, много се впечатлих. 

Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт