Javari.co.uk /de /fr - място за боси стоножки - 71 от 20.02 до 05.03.2014

• 48 352
  • 623
  •   1
Отговори
# 210
# 211
Дори и да е подходящо отпред при пръстите, моделът не е лесен и удобен за обуване, а доколкото помня и Snipe не са от най-широките. Така прибрани около деколтето със сигурност ще са проблем за висок свод.

Последна редакция: сб, 22 фев 2014, 21:18 от Бижy

# 212
  • София
Alexa_a, змейковица, благодаря!
То и аз взех тогава балеринки, но отидоха в приятелка и съм ги запомнила с друга подметка.

# 213
  • София
Получих тези - много меки и удобни, сигурна съм, че няма да имам ядове с тях. Но честно казано нещо са с фасон на обувки на бабичка....Не им се кефя.

# 214
Момичета, моля за мение за тези http://www.factorycorner.com/stiletto-court-shoes-women.php?idProdotto=3998 Интересува ме дали са удобни и дали стоят добре.

# 215
  • София
   Да попитам знаете ли марка или модел обувки, които да стават за по - тежки хора с подсилен и плътен ток. Проблема е, че вече 2 пъти взимам на майка ми обувки, които са с ток с кухини вътре (те май повечето са така), удобни са и като пантофки, а не може да ги носи повече от 5-6 месеца, защото тока се сцепва. Иначе е с тесен до нормален крак 41 номер. Много ще бъда благодарна за информация или предложения (но все - пак да не са маратонки, че тя е на 70  Simple SmileHug

# 216
Имам опит с мъжките-отговарят точно! Peace

# 217
Бижу, благодаря за мнението. А толкова да ми харесват, но наистина обуването ще бъде приключение. Спести ми някое €.  Laughing

# 218
  • Popovo
Бижу, тук съм...много ми харесаха твоите обувки как ти стоят с дънките, още веднъж със здраве да ги носиш Hug
Имам тези:
Скрит текст:
Обожавам ги, мн са удобни, Н 41
Имам и тези:
Скрит текст:
пак 41 номер
Искам нещо леко и удобно...пък и не много скъпо Embarassed
http://www.javari.de/Jana-Fashion-8-8-24200-20-Damen-Pumps/dp/B0 … 1&discount=10
Тези много ми харесват, но не знам дали ще станат за широк крак...
http://www.javari.de/Marco-Tozzi-2-2-24201-20-Damen-Slipper/dp/B … 1&discount=10
Благодаря ви момичета и теб Бижу, много сте мили...

Zvezdna тези,които си показала  на Jana  ги имам същите, купувах ги в началото на зимата от Амазон.Между 37 и 38 съм и си взех 37,5-точни са ми.Стават за широк крак и са много хубави,само дето тук цената ми се вижда доста.Моите бяха около 22 евро.

# 219
  • У дома
Получих тези - много меки и удобни, сигурна съм, че няма да имам ядове с тях. Но честно казано нещо са с фасон на обувки на бабичка....Не им се кефя.

Дали ще може да ги снимаш? Praynig

# 220
Търсих в миналата тема, но не успях да намеря, дали за този модел на Хъш Пъпис, някоя потребителка беше писала, че ги е получила и че са умалени с цял номер? Ако някой си спомня, и като отпред на пръстите седят малко по-широко, дали ще станат за тясно стъпало?

# 221
На мен пък ми изглеждат много сладурски.

# 222
# 223
  • Пловдив
Здравейте, всички!
Много благодаря за всичката информация, която намирам при вас. Днес си получих първата поръчка от Javari и както изглежда съм на път да се пристрастя. Само заради дъщеря си започнах да търся обувки - беше си харесала кецове Vans, a в България хич няма разнообразие. За нея купих тези:
http://www.javari.de/Vans-SKOOL-VD3HNVY-Unisex-Erwachsene-Sneake … mp;dept=344075031
Отговарят си на номера и детето е доволно. Сега пък видях, че Vans имат невероятно намаление и разнообразие в Amayon.de и май няма да се размина само с 1 чифт.
Покрай детето пък си харесах ей тези Esprit :
http://www.javari.de/ESPRIT-Matilda-Bootie-073EK1W006-Sneaker/dp … 0&brands=Vans|ESPRIT&node=547222031&sort=relevancerank&nodes=547222031&dept=344075031
И си ги купих. Много са сладки, но леко умалени. Аз съм 39 и си взех 39, ама са на ръба да са ми малки.
И така. Направо съм болна по обувките. Днес си разчистих къщата. Изхвърлих 2 торби със стари, неудобни и т.н. обувки и направих място за бъдещи покупки.

# 224
   Да попитам знаете ли марка или модел обувки, които да стават за по - тежки хора с подсилен и плътен ток. Проблема е, че вече 2 пъти взимам на майка ми обувки, които са с ток с кухини вътре (те май повечето са така), удобни са и като пантофки, а не може да ги носи повече от 5-6 месеца, защото тока се сцепва. Иначе е с тесен до нормален крак 41 номер. Много ще бъда благодарна за информация или предложения (но все - пак да не са маратонки, че тя е на 70  Simple SmileHug
Защо не опиташ с ниска платформа? Ток на 70 години... Thinking дори не си представям за какъв ток говориш? На 70 години една дама трябва да е със стабилна и удобна подметка, защото контузиите не са изключени иначе. За мен това е подходящо да тази възраст(посочвам го само като пример, защото има само 36-ти размер). Или това.

Josepha, на мен ми харесват тези обувки, а в този цвят още повече, представям си ги само с дънки обаче.

Общи условия

Активация на акаунт