Javari.co.uk /de /fr - място за боси стоножки - 71 от 20.02 до 05.03.2014

• 48 993
  • 623
  •   1
Отговори
# 285
  • DE
Зимата почти отмина, а ботушките на дъщеря ми дойдоха чак сега  ooooh!
Обаче са уникални  Heart Eyes Съмнявах се, че ще може да се обуят лесно, но за моя изненада дори аз ги обух без проблем. Преди никога не съм могла да обуя такъв тип ботуш.
http://www.amazon.de/gp/product/B008HN3LNU/ref=fb_lfb_prodpg_0

Още ме е яд, че ги изпуснах в джавари на 33евро, но и на 44 е добра цената. Струват си всеки лев  Peace

# 286
Получих този Bronx от склада/като нови, седят си етикетчетата, личи си че са мерени и върнати-едната е малко по-широка/, хубави са, но някак си очаквах да са по-комфортни. След тях си обух ето този Camper/бях го забравила Embarassed/. Кемпъра е в пъти по-удобен и комфортен на крака. Може да са различни типове и да не трябва да се сравняват, но според мен е важно усещането на крака.
 Bronx-a, също ми се струва една идея умален, малко, но се усеща. Ще ги оставя, симпатични са, но очакванията ми бяха повече.

# 287
Момичета, имам питане за възстановяване на сума, при намиране на същия артикул на по-ниска цена.
Има ли шанс докато направиш поръчка (покупка) и докато пишеш във формата за обратна връзка, по-евтиния артикул да изчезне или да му се вдигне цената? Все и пак търговецът в повечето случай и един и същ - Амазон, което включва всякакви видове джаварите и амазони, което прави вероятността да изчезне артикула доста голяма. Поне моите наблюдения са такива, че един и същи чифт/ номер се листва във всички джаварита и амазони.

# 288
Пристигна ми черния, космат RAS 37, определено ми е перфектен. 38 ще си ходи.
Същото важи и за бордото RAS 38, ако не стане размяна до края на седмицата, ще си пътува за френско и ще поръчвам 37. Да ме пита някой защо се подведох, ама така да мразя обувки, които ми стискат, опират.... Crossing Arms
По-късно днес ще си взема и Либескинд-а, зеления, нямам търпение.

Лейди, прочетох в разменната, за което много съжалявам Confused

# 289
А дали ще може да дойде при мен, ако цената ме устройва?  Flutter

# 290
А дали ще може да дойде при мен, ако цената ме устройва?  Flutter
Писах ЛС. Peace

53 евро бяха черните.
Бордото бяха 42 евро.

# 291
  • у дома
Alexa_a, много благодаря за разясненията.  bouquet

# 292
Softinos намалени на 64Е от 129

Кожени Esprit от 20Е

Балеринки Palladium намалени

Peace

# 293
# 294
Имам проблем с едни ботуши,направо ми се плаче  Cry Пристигнаха днес,но на кутията си пише 39 номер,който аз поръчах,а вътре се оказаха 40/41 и са огромни за мен  ooooh! В момента обаче цената е по-висока с 40 евро,дали ще ми ги сменят,защото аз не иска да ми връщат парите,а си искам мечтаните ботушки.
В темата скоро четох подобен проблем,но 10 мин. търсих и не го открих.Моля помагайте,за да им пиша  Praynig

# 295
  • Sofia

Веднага ги проверих моите Wink  Peace То даже в кутията вътре има картонче с подобен текст  Hug

Matia, ако има налични 39-ти номер, би трябвало да ти ги заменят  Peace

# 296

Веднага ги проверих моите Wink  Peace То даже в кутията вътре има картонче с подобен текст  Hug

Matia, ако има налични 39-ти номер, би трябвало да ти ги заменят  Peace
Имат ги,отивам да им пиша  Peace Това исках да чуя  Hug

# 297
А дали ще може да дойде при мен, ако цената ме устройва?  Flutter
Писах ЛС. Peace

53 евро бяха черните.
Бордото бяха 42 евро.
А от къде ще поръчаш 37 бордо,че гледам вече цената е висока?

# 298
Лейди, прочетох в разменната, за което много съжалявам Confused
Ох,нищо,друга дама ще им се радва.
Чакам да пишеш отзиви като ги получиш,но съм сигурна,че ще ти харесат.Пък и на твоето елегантно краче ще стоят много по-добре. Hug

# 299
Момичета, ще връщам 2 чифта обувки към френското джавари, в един пакет ли да ги опаковам или в два, вие как действате?

Общи условия

Активация на акаунт