Javari.co.uk /de /fr - място за боси стоножки - 71 от 20.02 до 05.03.2014

• 48 993
  • 623
  •   1
Отговори
# 45
# 46
radinna   bouquet  ,а може ли снимка ( от нета) какво представляват тези силиконови лепенки за пети,да знам какво да търся.Благодаря предварително  Hug

# 47
# 48
  • София
Dzuls,  bouquet
Не помня дали се похвалих с тези Mjus в предишната тема, но са прекрасни и много удобни.
Оговарят ли си, че и аз съм ги харесала?
Според мен отговарят. Аз нося №37 и съм с нормално широко стъпало - залепнаха ми.

# 49
  • Sofia
radinna   bouquet  ,а може ли снимка ( от нета) какво представляват тези силиконови лепенки за пети,да знам какво да търся.Благодаря предварително  Hug
Ето ти несиликонови, силиконовите са подобни, само материала е различен:

# 50
  • София
И аз тука в очакване на големите намаления!
  bouquet за темата.

# 51
Както писах в последните страници на миналата тема- отсявам моделчета балеринки или други ниски. Кажете за тези Арт, смотано ли ви стои подметката?
AleksandraN, от балеринките, по голям номер ли ме съветваш да взема?
Иначе чакам за детето Kickers.

# 52
  • София
Чакам немските намаления,че детето остана без обувки,а аз си купих само един чифт от френското,истинска срамота.

# 53
Както писах в последните страници на миналата тема- отсявам моделчета балеринки или други ниски. Кажете за тези Арт, смотано ли ви стои подметката?
Иначе чакам за детето Kickers.

Стелката на балеринките е 24 см за 38 номер - което е в долната граница, но в рамките на нормалното - т.е. номер нагоре е много, ако си точен 38 сигурно ще са ОК.  

# 54
  • Sofia
Пристигнаха ми кубинките Airstep - разкошни, удобни, подносени на секундата.

Много се радвам, че не съм те подвела  Hug Че на вкус и цвет товарищи нет, нали знаеш  Heart Eyes

# 55
  • Пловдив
Аз си получих Арт-ките преди малко
https://www.amazon.de/gp/product/B00CZAFAV2/ref=oh_details_o00_s … ie=UTF8&psc=1

Цветът е по-тъмен, харесва ми, изключително меки и удобни са.
Мъж ми нещо им се смее, като клоунски били  Rolling Eyes нищо не разбира... Наистина изглеждат доста широки в частта при пръстите и са по-различни и странни. Стелката е дишаща и мекичка и ще са много удобни според мен. А, и токът изобщо ама изобщо не се усеща, точно каквото ми трябваше и на мен. Утре ще гледам да ги щракна на светло да си кажете мнението

# 56
Dzuls,   bouquet

Търся сандали за децата (и за мен може  Mr. Green ) : 27-28 и 31-32 като номера (момчешки!). Ако някой види нещо добро - нека сподели  Hug

# 57
Кафявите балетки ги има във ВИП-а на 23 €, ама 41-ви номер: цък

Ето две стари кампании, втората е по-скоро с мокасини:
1
2

# 58
Аз си получих Арт-ките преди малко
https://www.amazon.de/gp/product/B00CZAFAV2/ref=oh_details_o00_s … ie=UTF8&psc=1

Цветът е по-тъмен, харесва ми, изключително меки и удобни са.
Мъж ми нещо им се смее, като клоунски били  Rolling Eyes нищо не разбира... Наистина изглеждат доста широки в частта при пръстите и са по-различни и странни. Стелката е дишаща и мекичка и ще са много удобни според мен. А, и токът изобщо ама изобщо не се усеща, точно каквото ми трябваше и на мен. Утре ще гледам да ги щракна на светло да си кажете мнението
За колко ги взе на тази цена ли?

# 59
И аз да се позапиша, че отдавна ви изтървах дирята Embarassed
И аз започвам да се оглеждам за момчешки сандалки - 28-29 номер, ако някой попадне на нещо добро... Praynig

Общи условия

Активация на акаунт