Javari.co.uk /de /fr - място за боси стоножки - 71 от 20.02 до 05.03.2014

• 48 398
  • 623
  •   1
Отговори
# 135
И аз тук.  bouquetЧакам намаление в немското,че за сега само оттам мога да поръчвам...

Обявено ли е кога ще бъде,или само се облизваме   Grinning

# 136
  • Варна

Изпращаме мисловни вълни към Германия и с носталгия си спомняме за кодовете 30/60.  Laughing

# 137
  • Sofia

Изпращаме мисловни вълни към Германия и с носталгия си спомняме за кодовете 30/60.  Laughing

Кодът беше само 1 път по случай някаква годишнина на немското javari (преди 2-3 години). Няма кодОВЕ 30/60  Mr. Green Даже като се замисля, не се сещам немците да са пускали някога код (javari специално)  newsm78 Просто си правят намаления без никаква логика и план  Peace

Но с мисловни вълни и аз бих помогнала, макар че НИЩО не ми трябва  ooooh!

# 138
  • София
За стоножките с връзки на обувките  Peace
http://sportuvai.bg/15-%D0%BD%D0%B0%D1%87%D0%B8%D0%BD%D0%B0-%D0% … l.a_i.361904.html

# 139
  • София
От няколко дена гледам за ботуши и все си харесвам такива за по 100 и нагоре евра.

Може ли мнение за тези Bronx?

Тези ги купих в кафяво през есента и си нося основно тях. Хубава кожа, много удобни, но в глезена са хлабави и не стоят по крака. По-големият минус обаче е, че единият цип се повреди и трябваше да ги сменям.

Много намалени Killah, впечатления от марката?

http://www.amazon.de/gp/product/B002MRQRVK/ref=oh_details_o02_s0 … ie=UTF8&psc=1

# 140
Aаа , имаше след 30/60 един път и 30/100 в немско , ама беше преди повече от 2 години ...явно кризата отмина и нямат нужда от допълнителен стимул  Mr. Green

Не беше ли миналата година по това време или началото на март един щастлив ден във френското  newsm78

# 141
Aаа , имаше след 30/60 един път и 30/100 в немско , ама беше преди повече от 2 години ...явно кризата отмина и нямат нужда от допълнителен стимул  Mr. Green

Не беше ли миналата година по това време или началото на март един щастлив ден във френското  newsm78
Видях, че имам поръчка на 4.03. Значи някога тогава е било

# 142
Aаа , имаше след 30/60 един път и 30/100 в немско , ама беше преди повече от 2 години ...явно кризата отмина и нямат нужда от допълнителен стимул  Mr. Green

Не беше ли миналата година по това време или началото на март един щастлив ден във френското  newsm78

Точно на 01.03. беше,бая напазарувах тогава  Mr. Green
А в немското наистина бяха два кода-30/100 и после 30/60.После последно декември 2012-та пуснаха код за 10-20% и от тогава суша  Confused

Редактирам се :Намерих ги,30/100 и 30/60 са били октомври 2011,а декември е имало и 30/70,и с него напазарувах добре  Laughing

# 143
От няколко дена гледам за ботуши и все си харесвам такива за по 100 и нагоре евра.

Може ли мнение за тези Bronx?

Тези ги купих в кафяво през есента и си нося основно тях. Хубава кожа, много удобни, но в глезена са хлабави и не стоят по крака. По-големият минус обаче е, че единият цип се повреди и трябваше да ги сменям.

Означава ли, че кожата се начупва в глезена? Пропускат ли вода? Какво означава трябваше да ги сменям?

# 144
  • В кошера...
Моята чанта Марина Росини, за която се оплаках, че сигурно ме чака в пощата, а детето е болно, ме намери с ДЧЛ в къщи днес. Ами... не е лоша, много лека, цветът е хубав /взех по-тъмната/, но защо няма дълга дръжка? Много би и отивала.
Имам такива обувки, така, че я броя успешна покупка.
Аз помня миналата година 1 март мисля беше урожая.

# 145
  • Пловдив
В пощата ме чака червената чанта. Надявам се, че ще се харесаме  Mr. Green

Сподели,ако обичаш за чантата като я вземеш как е цвета!

Peace sasi6, eто я чантата Марина Росини в червено.

# 146
  • В кошера...
Май в червено най-хубава ми изглежда. А не харесвам червено...

# 147
Преди време някой поръчва от склада на Амазон обувки, чието състояние беше обозначено като "много добро". Какво пристигна?

Обмислям тези Caprice newsm78

# 148

Rusalka:),благодаря за снимките! Хубава е и хубав цвят,но ще я пропусна. Много голяма ми се вижда.

# 149
Кекци Vans

Tommy Hifiger спортни обувки на 55Е от 100Е

Общи условия

Активация на акаунт