Какво ще кажете за обиколниците за креватче?

• 6 818
  • 63
  •   1
Отговори
# 30
Още от изписването сме с обиколник.Предпазва от евентуални течения и мисля занапред да си вземем още един.Едната страна само е открита, за да имам и аз видимост какво става в креватчето Wink

# 31
  • Бургас
Аз съм много доволна.Вътре си е заобиколена от играчки, а като я извадим и е интересно и в стаята.Особено ми е полезен при проветряване.Няма никакво студено течение при нея,а и той е на картинки и също я занимава допълнително.

# 32
Това е нещо, което трябва ти да прецениш. Ако се удря много силно, по-добре му сложи обиколници на бебо...защо трябва да го мислиш постоянно? Simple Smile
аз не съм слагала обиколници на моите синове. От време на време сме им слагали по едно одеало отпред на решетките, за да не гледат какво се върши в стаята и като заспяха им го махахме Simple Smile

# 33
  • Sofia
Още от изписването сме с обиколник.Предпазва от евентуални течения и мисля занапред да си вземем още един.Едната страна само е открита, за да имам и аз видимост какво става в креватчето Wink
Peace
Ние имаме два - комплект с 4аршаф4етата.

# 34
И ние сме със сгъваема кошарка. Мислех за обиколници евентуално като махнем второто ниво, но не виждам как могат да се захванат.  newsm78 Има ли някой, който е успял?

# 35
валериа1-еми да аз ги вързах някакси сега ще се опитам да го снимам и ще ви го пратя.А иначе ние купихме комплект с балдахина,но определено не върши никаква работа а само събира прах. newsm78

# 36
  • Варна
Аз видях зор докато ги закрепя тези обиколници,защото креватчето ни е с една решетка,така че съм ги завързала един за друг,обаче малката непрекъснато се хваща за тях и ги свлича,дърпа.Сега сме само с удиния-на решетката

# 37
Ивето се върти много, провира си крачетата през решетките и се нерви. По тази причина креватчето има обиколници.

# 38
  • Резерват "Северозапад"
Още ползваме и съм доволна Peace.

# 39
Аз също използвам и нямам намерение да ги махам скоро. Не само, че са много полезни за бебо, но и креватчето става много хубаво с тях

# 40
Ние също имаме, нашата кошарка от всички страни е с рашетка, трите са с обиколници!

# 41
Много полезно нещо Peace

# 42
Имах обиколник и го ползвахме до около 6тия месец. Според мен си струва да го има човек

# 43
  • София-там нейде в западната част
ние също ползваме и наистина имахме период в който сутрин при събуждане се въртеше много и си удряше в решетките но това отмина ако искаш за да вижда можеш малко в единя край да го подгънеш така че да има прозорче хем и ти да можеш да виждаш бебчето

# 44
абе уютно е .Може би е практично , но само в началото - поне при моето зверче. Нон стоп ги слагах , а той ги дърпаше и късаше -връзките. Накрая ми писна и го махнах. Стояха 1-2 мес.
Та в моя случай беше излишен Wink

Общи условия

Активация на акаунт