ЕЛП - отчетно-потребителска- 41

• 26 686
  • 728
  •   1
Отговори
# 525
Само да сме здрави, другото шси го натаманим.

Точно така.

В момента съм в неописуемо състояние на афект, но ще ми мине и о, как ще ми олекне, о!

# 526
  • София

Вадете тюфтери и химикалки и си записвайте сега:

Колкото и пъти да го прочета, все трюфели се получава.
Ино-орисия, ама този път сладка  hahaha

Атти, елпейката е пословично издържлива - щом се издържаме
тук, издържаме на ино-то, няма начин и на другото да не се из-
държи.  Hug

Светалчо, стискам палци вирусът е бързо-отиващ си.  Hug

И все пак да попитам - кое е онова нЯщо, на което му викате
"сметанка"?

Аз го знам в по-инакъв вариант:
His mother and a donkey!
Трюфели и аз, ама това не е изненада, не знам що го пиша изобщо.

Издръжлива и още как, Ло, не знам докога, ама се оказва, че и още може. Само се чудя за какъв дявол аз бях толкова смотано кротко и добро дете, като сега ми се случват такива диванета.

Сметанката аз го разбирам като "онова, върху което стои капата"  newsm78

# 527
  • София

( А по бюрото на доктора невъзутимо се разхождаше хлебарка, докато траеше прегледът.) 

Бах! Пратете му РЗИ!

# 528
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
и Добри се явява - не е като вчера, но и съм далеч от онова състояние на 'пях ти и нирваната, в което съм обичайно  Confused

не знам дали да ви питам. можете и да не четете - тежко е  Hug

Скрит текст:
какво бихте казали на аФторката на това нещо?
коментарите не обсъждам, достатъчно дълго живея в този град, знам, че точно и само такива могат да са.

# 529

Иска ми се да възкликна "Какви прекрасни ружи! Искам ружи!", но се опасявам, че може да се озова в ситуацията на блондинката, която си избирала овца от стадото на произволно срещнат овчар.

Атти, Розе, Анджи и всички, които имат нужда -  Hug !
Пуци, какво има?  Hug и за тебе или нещо по-силно?

Добри, твоя близка ли е?  Confused  Cry Hug Hug Hug Hug Прочетох само заглавието, отивам да видя за какво става въпрос.

# 530
Вече съм идеално, благодаря.  Hug

Мен линкът ме препраща към трагична новина, кво да кажа на авторката? Не забелязах езикови грешки, но и не търсих, честно казано, съдържанието е от тези, дето фраскат между очите.  Confused

# 531
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
да, много близко дете е.

Скрит текст:
не мога да разбера защо няма капка човечност, поне малко уважение към мъртвите  Confused за милост към близките дори не смея да се надявам

откога стана важно да се направи "новина" независимо колко хора ще смачкаш?

# 532
  • Пазете Гор
Много е жалко това, Добри, много тъжно, и още по-тъжно е, че е почти обикновено. Съжалявам. Новината, четена от външни хора е почти суха, но може би за близките носи допълнителен нараняващ контекст. Горкото момиче, горките хора.

Напоследък все повече народ, и във форума, и наяве,  се старае да спомене ужким съвсем между другото, че е чел много и все още чете стръвно. На някои, да не кажа почти на всички, хич не им личи да са чели друго освен летни вестници, но за друго се питам - да не би да е някаква мода? Или едва сега ми прави впечатление.

Сметанка наричаме разговорно поставката за капата, правилно си се досетила, Атти.

# 533
О, Добри  Hug Мога само да си представя колко ти е тежко в момента.  Hug Не чети, тези статии никога не са за очите на близките, нито пък някога някой го е било грижа дали статията му ще нарани друг човек.

Последна редакция: ср, 19 мар 2014, 23:23 от Nickkie

# 534
  • Казанлък of all places
Куркума, и аз съм на мнение,че е мода. Като човек, дето се вре в Литературния повече от полезното смея да твърдя,че количеството гордо е стъпило върху качеството на прочетеното с левия си крак и се дуе като петел на бунище. Аз смятам, че както човек не бива да е всеяден, така и не бива да е всечетящ.Пък нека да ми викат  проста. 

Последна редакция: ср, 19 мар 2014, 22:26 от angelina.bgk

# 535
  • Пазете Гор
За четенето сигурно си права, ама защо, таковата, да не бива да е всеяден човек? Аз защото всичко ям, и по много, и булката също всичко яде, пък сме си много харно хора, питай комшиите, ако не вярваш.

Като рече  "дуе се петел на бунище" си спомних по-зевзешкото "изтъпя се като удовец у 'Оро". Или "изпиня се като гайдарджия".

Затворете очи и си представете хорото или някое модерно фирмено ешмедеме, ако ви е по-удобно. Наскубани мацки, панталони с тесни крачоли и смехове. И желаещия да направи добро впечатление самотник. Изгладил се е, кое-както. С онези дрешки, дето най го отварят, по спомен. Гледа да стои изправен и се включва в танците, старателен като първокурсник.

# 536
  • Казанлък of all places
Ma ядете каквото ви е вкусно и с чалъм, не каквото на шуренайка ви братов зет е рекъл че е много по модата и хипер таковата.

Ох, Куркума, ешмедеме!  Hug Joy

# 537
  • София
Иска ми се да възкликна "Какви прекрасни ружи! Искам ружи!", но се опасявам, че може да се озова в ситуацията на блондинката, която си избирала овца от стадото на произволно срещнат овчар.
Мда, Нике, без да искаш, кучето си хванала  Hug На това цвете бабите му викат турта или камшик, иначе се казва тагетес.

# 538

Мда, Нике, без да искаш, кучето си хванала  Hug На това цвете бабите му викат турта или камшик, иначе се казва тагетес.

Знаех си аз.  Laughing Атти, с този си пост ми преотстъпваш титлата си Кралица на хряпада, нали?

Скрит текст:
Не бих ти ограбила нищо, затова по-скоро ще взема Принцеса на камшика.

Важното е да е в розово.  Mr. Green

# 539
  • София
Аз предлагам да си я носим заедно двете, рамо до рамо  Hug Цветя ми дай на мен, там се оправям, ама прати ме да ти бера марули, че да не знаеш какво ще ядеш  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт