bremenna sum ot nqkolko sedmici koeto e nai golqmoto mi shtastie zashtoto s priqtelq mi se opitwahme 1 godina i nishto ne stawashe ... ta kato priznaci imam - purwo zakusnenieto s dwa sedmici w nachaloto, apetit, napregnati gurgi, umora i ot onzi den pochna da mi priloshawa i imah raketa
drugoto koeto chetoh w samoto nachalo za lichna informaciq kakwi priznaci trqbwa da imam beshe che powecheto jeni sa imali "zacapwane" za ne poweche ot 1/2 dena a az go nqmah za nachalo .... w edin moment towa se poqwi na 3tata sedmici dori i otgore no problema mi e che imam towa zacapwane poweche ot edna sedmica dori shte stanat dwe sedmici i normalno li e towa i kakwo znachi ? molq wi ako znaete poweche pishete 
здравейте сигурно вече сте писали темата но искам да ми кажете ако знаете
бременна съм от няколко седмици което е най голямото ми щастие защото с приятеля ми се опитвахме 1 година и нищо не ставаше ... та като признаци имам - първо закъснението с два седмици в началото, апетит, напрегнати гърди, умора и от онзи ден почна да ми прилошава и имах ракета
другото което четох в самото начало за лична информация какви признаци трябва да имам беше че повечето жени са имали "зацапване" за не повече от 1/2 дена а аз го нямах за начало .... в един момент това се появи на 3тата седмици дори и отгоре но проблема ми е че имам това зацапване повече от една седмица дори ще станат две седмици и нормално ли е това и какво значи ? моля ви ако знаете повече пишете 
моля, пишете на кирилица!

или темата е за достойна за Оскар