Мнения за EO Дент на бул. Арсеналски - Лозенец

• 7 296
  • 10
  •   1
Отговори
  • София
Здравейте, утре аз и сина ми имаме записани часове в тази клиника при зъболекарка със странна фамилия, която не запомних ( това няма значение разбира се). Има ли някоя от Вас впечатления от професионализма и нивото на цените в клиниката в Лозенец. Бихте ли споделили впечатления. В последно време много си напатих от " специалисти по дентална медицина"
Предварително благодаря!   bouquet   

# 1
Здравей.
И аз се бях напатила.
Случайно попаднах на тази клиника, точно на този клон.
Посещавам Доктор Салиев. Много съм доволна. Вече почти две години ходя много редовно, защото имам проблеми. Оправи ми почти всички зъби.
Клиниката е много чиста, има приятна чакалня. Всички са много мили, спазват се часовете.
Сигурна съм, че ще останете много доволни!

# 2
  • София
Много Ви благодаря за бързия отговор. Определено ми дадохте надежда  Hug. Искам да попитам дали цените на услугите им са високи. Когато си записах часовете ми беше неудобно да попитам.

# 3
Работят със здравната каса.
Иначе цените са като навсякъде.

# 4
  • София
Безкрайно благодаря!  Hug

# 5
И ние с детето сме се насочили за там. Може ли да кажеш примерни цени за това което са ви правили и дали сте доволни от тази докторка при която сте.

# 6
  • София
Ние си записахме час при д-р Лилия Шабаб. Изключително мила и старателна зъболекарка. На сина ми извади едно млечно зъбче и всичко му мина през здравната каса, за него не съм плащала нищо. При мен обаче има доста работа.... Но я разпитах за цените, като навсякъде са, например за фотополимерна пломба се доплащало 30лв. Лечението на зъб ( включително промиване и запълване на канали) около 150лв. Коронка металокерамика - 200лв, но важното е че зъботехника им е много добър. Общо взето каквото ти се полага по каса си го ползваш, другото се плаща, като навсякъде. Направи ми впечатление , че разполагат с много добра техника. Честно казано вече ме е страх да препоръчвам стоматолог, от който съм доволна, защото в последно време много си напатих от тях. Дано съм била полезна.

# 7
Мерси много ние днес ще ходим. При д-р Йорданова имаше свободно за днес че сме спешни. Ще го види детето днеска,  а аз също съм зле та ще вида дали и мен да ме прегледа тя или при друг ще се запиша ако не ми хареса тази.   bouquet

# 8
  • София
С какви впечатления останахте от стоматоложката?

# 9
Днес пас имаме час. Много е младичка и симпатична но заради това че е толкова млада незнам колко разбира. Първите впечатления са добри. Ще си запиша час за мен в петък и ще видим как е. Тя работи вторник и петък следобяд. От вашата доволни ли сте?

# 10
  • София
Доволна съм за сега, и нашата зъболекарка е младичка, но пък е много старателна.

Общи условия

Активация на акаунт