Пазаруване от Aliexpress.com 21

• 59 939
  • 733
  •   1
Отговори
# 180
  • Бургас
Здравейте момичета,
Много много се извинявам предварително за въпроса,предполагам,че доста е коментирано ,искам да попитам - имам поръчка,която не е платена , а днес стоката е на по-висока цена.Мога ли сега да я платя или ще ме чарджват на по-високата цена.
Много благодаря предварително!

# 181
Здравейте момичета,
Много много се извинявам предварително за въпроса,предполагам,че доста е коментирано ,искам да попитам - имам поръчка,която не е платена , а днес стоката е на по-висока цена.Мога ли сега да я платя или ще ме чарджват на по-високата цена.

Ще те таксуват на цената, която е днес. Но може да се помолиш на продавача и да измислиш нещо, че не си успяла да платиш и т.н. и ако реши той ще ти направи намаление, но трябва да пишеш на продавача и да чакаш неговия отговор + ако се съгласи ще чакаш да ти коригира цената.

# 182
Само при мен ли сайтът не се отваря в момента? Sad

# 183
  • Бургас
Здравейте момичета,

Ще те таксуват на цената, която е днес. Но може да се помолиш на продавача и да измислиш нещо, че не си успяла да платиш и т.н. и ако реши той ще ти направи намаление, но трябва да пишеш на продавача и да чакаш неговия отговор + ако се съгласи ще чакаш да ти коригира цената.

Много благодаря за отговора!

П.С.Като натисна на поръчката Pay now, ми пише пак старата намалена цена.Или да не рискувам, а да направя както ми каза?

# 184
Здравейте някой срещал ли е тази рокля Praynig

# 185
Може ли да кажете мнение за Lenovo S750 и да ми препоръчате читав продавач, от който да се поръча! Благодаря!

много коректен продавач  Peace
http://www.aliexpress.com/store/product/Support-Russian-new-Orig … 0_1076521931.html
ето и още един
http://www.aliexpress.com/store/product/Original-Lenovo-S750-Wat … 8_1212254897.html
и от двамата съм поръчвала телефони и от двамата съм много доволна   Simple Smile

# 186
Толкова много хора поръчаха телефони от Али,нека някой сподели какво е платил на митница.Аз вече го поръчах така или иначе,но ме притеснява къде ще търся този телефон и какво ще ми струва накрая на обявена стойност 29 долара  Thinking Изпратен е със сингапурските пощи  Peace

# 187
Докато се огледам и сте започнали нова тема. Аз бях отказала едни дранкулки, но.... днес влизам и какво да видя Shocked продавача ги пратил...не знаех че трябва и продавача да е съгласен с отказа Close

# 188
аз до сега не съм плащала нищо,като правя поръчката им оставям следното съобщение  
Скрит текст:
Hello,  Please Package Declared Value:15$ GIFT Detailed description of Contents: 1x MP4 PLAYER
и до този момент никой не ми е отказал  Peace но пък съм поръчвала само от трима продавача

# 189
П.С.Като натисна на поръчката Pay now, ми пише пак старата намалена цена.Или да не рискувам, а да направя както ми каза?
[/quote]

marietka_81, дай линк да видим. Струва ми се, че е още намалено и гледаш на друго място.

# 190
Matia При така обявена цена , отива евентуално на митница - но там няма да платиш ДДС на 29 долара , а ще ти искат извлечение за реално платените пари и върху тях ще платиш 20 % ДДС + такса около 3,50 лева . Естествено винаги има вариант поща  Praynig Praynig   bouquet

# 191
  • Beyond the stars
Толкова много хора поръчаха телефони от Али,нека някой сподели какво е платил на митница.Аз вече го поръчах така или иначе,но ме притеснява къде ще търся този телефон и какво ще ми струва накрая на обявена стойност 29 долара  Thinking Изпратен е със сингапурските пощи  Peace
С тези 29$ отива в митница, а там ти искат документи за поръчката,банково излечение и т.н. Плащаш ДДС на реалната стойност според представените документи  Peace

# 192
Един продавач, който има 50 % намаление и има интересни неща http://www.aliexpress.com/store/other-products/525375/4.html

# 193
 #Cussing out днес цял ден се мъча с ОББ. От сутринта се опитвам да платя няколко неща и постоянно ми дава "Сори". Ходих до банката цял час ми проверяваха картата - нямало проблем. Проблемът бил или в мен или в сайта  Sick. Ужасни са. Имах 2 сметки при тях, едната веднага я закрих и тази ще закрия, но чакам едни парички, а съм дала вече тази сметка. Някой имал ли е днес проблеми с плащането?

# 194
#Cussing out днес цял ден се мъча с ОББ. От сутринта се опитвам да платя няколко неща и постоянно ми дава "Сори". Ходих до банката цял час ми проверяваха картата - нямало проблем. Проблемът бил или в мен или в сайта  Sick. Ужасни са. Имах 2 сметки при тях, едната веднага я закрих и тази ще закрия, но чакам едни парички, а съм дала вече тази сметка. Някой имал ли е днес проблеми с плащането?

Сега платих 2 поръчки без проблем с цкб Peace

Общи условия

Активация на акаунт