Отговори
# 570
  • БГ
Здравейте,момичета! Hug

Дъга, Hug Госпожата, Hug Валя, Heart EyesФенче,:peace:Зарани Hug

Благодаря на всички за всичко! newsm51

Така-а-а -  изчетох ви и ви предлагам изобщо да не обръщаме внимание на разни измишльотини дето пишат подругите.И не само  техните - на всички провокативни и недобронамерени постове тук.
Не дай си Боже да заприличаме на едни други теми дето са пълни с божества,принцеси и по-,по-, най-, велики,неотразими и темп подобни глупости.
Не ни отива - всички сме пораснали достатъчно:peace:Пък и често съм си задавала въпроса - какъв е смисъла от такива "бетонови глави " - да дразниш аудиторията ли,да избиваш комплекси ли,да демонстрираш познания ли или просто скрит зад анонимността и виртуалността се чувстваш недосегаем , силен и доминиращ, защото не си такъв в реалния живот.

Заснетите серии в Русия,доколкото си преводох с Гугълчо били 6 броя.

Всъщност исках да пиша за това,че Сеит се влюби от първия миг,когато видя Шура - бе поразен като със светкавица от невинността и красотата й.С много възхита и нежност гледаше Шура при всичките им срещи.И усещаше през цялото време интереса й към него.Сякаш и през двамата премина нещо подобно на волтова дъга.Ясно,че и двамата ще горят с много страст в тази любов,която всъщност ще се окаже и за двамата единствената.Независимо от раздялата им те сякаш през целият си живот се чувстват един до друг.
В книгата ,която препоръчвам на всички да прочетат,Сеит през цялото време сравнява Мурка с Шура,търси я във всички жени,с които е.
Да не се отплесвам много - хубав ден пожелавам на всички!

# 571

Ох, успокоих се. Вие ме шашанахте, че я целува заради бас. Той се отказа от играта и каза да го смятат за загубил. Значи целувката си е била истинска.
Eстествено, че целувката е истинска. От разговора с приятелите се разбра, че Курт  има славата на женкар.Да, той се отказа от баса, зарече се да не докосва тая чистота и невиност, но след два дни я отведе в зимната градина. Защо не удържа на думата си?  Просто, хищникът  се събуди в него,   уби  задръжките и си взе плячката.  Според мен, финалът е класическа сцена на съблазняване.   Действаше опитно, ловко, използва целия мъжки инструментариум, лицето му изразяваше похот, а не любов, очите му присветваха хищнически . И като контраст, треперещата от вълнение заради първата целувка Шура.    Прекрасна игра на Къванч и Фарах.  Сега Шура ще се усети, ще бяга. Което още повече ще го настърви. Не съм чела книгата, но това видях в първа серия.  И затова си мисля, че накрая той ще я изостави. Така завързаха интригата.

Peace

Ще бяга, Дафне, ама срещу него !  Laughing
Не знам какъв прочит ще направят сценаристките, но не мисля, че ще се отклонят много от литературната основа. Ще видим и доколко Нермин ще е склонна на компромиси. Peace
Съгласна съм, че сцената беше класически пример за съблазняване.  Peace Но не бих казала, че лицето му излъчваше похот. Грозно ми е ! Имаше присвяткване, имаше много страст и желание, имаше, обаче и страх....сякаш изведнъж си даде сметка, че целува не баронесата, а едно невинно дете... и затова се спря. Ако беше похот, щеше да я отнесе и да я отвее като Самарското знаме . Laughing

Sause baus!,  Hug кажи сега за наш левент ? А? А? А?

vip42, благодаря отново. Снимки на валса в Мраморния, имаше още на етапа на снимките, но определено не познах Руския Държавен музей. Peace

# 572
Здравейте,момичета! Hug

Дъга, Hug Госпожата, Hug Валя, Heart EyesФенче,:peace:Зарани Hug

Благодаря на всички за всичко! newsm51

Така-а-а -  изчетох ви и ви предлагам изобщо да не обръщаме внимание на разни измишльотини дето пишат подругите.И не само  техните - на всички провокативни и недобронамерени постове тук.
Не дай си Боже да заприличаме на едни други теми дето са пълни с божества,принцеси и по-,по-, най-, велики,неотразими и темп подобни глупости.
Не ни отива - всички сме пораснали достатъчно:peace:Пък и често съм си задавала въпроса - какъв е смисъла от такива "бетонови глави " - да дразниш аудиторията ли,да избиваш комплекси ли,да демонстрираш познания ли или просто скрит зад анонимността и виртуалността се чувстваш недосегаем , силен и доминиращ, защото не си такъв в реалния живот.

Заснетите серии в Русия,доколкото си преводох с Гугълчо били 6 броя.

Всъщност исках да пиша за това,че Сеит се влюби от първия миг,когато видя Шура - бе поразен като със светкавица от невинността и красотата й.С много възхита и нежност гледаше Шура при всичките им срещи.И усещаше през цялото време интереса й към него.Сякаш и през двамата премина нещо подобно на волтова дъга.Ясно,че и двамата ще горят с много страст в тази любов,която всъщност ще се окаже и за двамата единствената.Независимо от раздялата им те сякаш през целият си живот се чувстват един до друг.
В книгата ,която препоръчвам на всички да прочетат,Сеит през цялото време сравнява Мурка с Шура,търси я във всички жени,с които е.
Да не се отплесвам много - хубав ден пожелавам на всички!

Диме,  Heart Eyes Hug Heart Eyes ама, моля те, отплесвай се ! Обичам, когато се отплесваш така !   bouquet
Аз мисля, че в първия миг, бе по- скоро провокиран интересът му, точно онзи типичен за мъжете “ловен“ нагон, но много бързо осъзна и си даде сметка, че това момиче няма нищо общо с досегашните му завоевания. Може би това предизвикателство, бе и причината да се влюби така силно в нея !  Heart Eyes И тази любов да гори в сърцето му до сетния му час !

# 573
Випче,радвам се да те видя Heart Eyes Hug

newsm51 newsm51 newsm51  love001  love001  love001

# 574
Госпожата, Heart Eyes  Hug Аман, от тия ВНЛ-та. Иска ми се друга роля за Къванч.

# 575
Госпожата, Heart Eyes  Hug Аман, от тия ВНЛ-та. Иска ми се друга роля за Къванч.

ЕЕе, Дафне Heart Eyes Hug Heart Eyes ! Тук поне ще е истинска ВНЛ ! Силна, страстна и завинаги !  Peace
Но, имам леки подозрения, че ще имаме възможност да видим и едно по- различно лице на любовта, ще ми бъде интересно.

Аз ти предлагам, да запретнем ръкави и да вземем да напишем една роля за наш левент . Wink
Той би могъл да изиграе абсолютно всичко, в това съм убедена, така че, каквото и да му измислим, все ще става !  Peace

# 576
  • Средната земя

Записвам се и аз при вас и се връщам дави чета  bouquet

# 577
  • София
Здравейте момичета!  Hug
Диме - Много хубав пост Simple Smile
За раздялата на КС и Ш се надявам да следват книгата - там оттеглянето сякаш изведнъж стана и от двете страни - тя отиде да види семейството си, той пък и изневери мислейки, че тя прави същото, после тя беше наранена и си тръгна а той реши да се жени - някак действията на единия бяха породени от действията на другия. За тази раздяла са виновни и двамата да Шура си тръгна но пък нямаше ли причина Сеит не я ли предаде? Той като типичен мъжкар реши, че вместо да поговори с любимата си веднага трябва да и върне, да и изневери. Тази връзка се разпадна по много причини но не може да бъде обвинен нито единия, нито другия за края и защото той е вследствие на грешни постъпки и от двете страни. Ако тя му беше казала или ако той беше изчакал нещата щяха да са различни но в случая не са.  

# 578

Записвам се и аз при вас и се връщам дави чета  bouquet

Добре дошла !   bouquet

Дами,  Hug пожелавам ви приятен следобед ! Сигурна съм, че в такава компания, няма как да не е такъв! Wink

# 579
  • БГ
Госпожата Heart Eyes има си различна роля Левента - я го виж в "Езел" какъв борсук играеше Twisted Evil
Направо ми беше страшно да го гледам ooooh! Crossing Armsособено "сините му лещи" TiredЩо за болен мозък може да измисли такава дивотия  newsm78- само лещи не му бяха слагали Crossing Arms
Ама така си е - като си звезда от n-та величина,комплексарите "творят" неуморно!

# 580
Направо ми беше страшно да го гледам ooooh! Crossing Armsособено "сините му лещи" TiredЩо за болен мозък може да измисли такава дивотия  newsm78- само лещи не му бяха слагали Crossing Arms
Ама така си е - като си звезда от n-та величина,комплексарите "творят" неуморно!
Няма болни мозъци или комплексари. Просто различни мнения, с които трябва да свикваш. Колкото за лещите, това е предположение, в един от трйлърите дадоха Курт в близък план и очите му бяха зелени. Вижда се ясно, ако не си далтонист.
Едни предполагат, че снимките са правени при много ниски темп. в СП  и за да не сълзят очите, други правят аналогия с характера на Курт. Зелените очи са много редки, но студени и привличат хората.

# 581
Извинете, ако повтарям, но тези снимки не помня да сме гледали.

# 582
Не сме ги гледали.Лично аз,не
Благодаря   bouquet
Аз пък се закъхарих,че може да се разделят Сейт и Шура..и той да се ожени за друга.А-ха да ми заприлича на Кузей-Симай-Джемре.

# 583

Няколко снимки зад кадъp  - пpедполагам, че са след пpемиеpата. Peace

# 584
Стига сте я споменавали тая Джемре, че получавам обрив от нея. Joy Joy Joy

Общи условия

Активация на акаунт