Отговори
# 555
Добро утро, дружки! Hug
Благодаря на Дива  Heart Eyes за преведените части!  bouquet Знаех си, че след превода много неща няма да са такива, каквито изглеждат ...
Терзи  Heart Eyes  bouquet
Зарани  Heart Eyes ами никой не е застрахован от гафове  hahaha ако си спомняте, в Троя с Брад Пит бяха снимали самолет в небето  hahaha та сега за един момък с каскет да се кахърим  Joy Joy Joy дето вика Валето  Heart Eyes то е против уроки hahaha
Светле  Heart Eyes не знам за дъщерята на твоята дружка, ама момчето ни си е синеоко-зеленооко / зависи с какво е облечен / открай време

и тук ли е с лещи ? Joy Joy Joy А лещите, особено цветните личат, няма как да не разбереш, ако се вгледаш.
Хубав ден, дружки!  bouquet

# 556
Здравейте и хубав ден на всички!

Курт Сеит, Шура и Санкт Петербург

http://vk.com/video-42798895_167871148

# 557
Здравейте и хубав ден на всички!

Курт Сеит, Шура и Санкт Петербург

http://vk.com/video-42798895_167871148

Дъга, благодаря за тази вълшебна приказка!

Прекрасно начало на деня. Някой позна ли двореца, в който отиват на бал?

# 558
Дворецът в който ходиха на бал е бившия дворец на брата на Императора Николай II,ега е музей.Интересно ми беше,че показаха Храма " Спас на крови" той се намира на канал Грибоедов.

# 559
Добро утро, дружки !  Hug Пожелавам ви един прекрасен и усмихнат ден, напук на дъжда навън !   bouquet

Скрит текст:

Благодаря на Дива  Heart Eyes за споделените преводи !  bouquet Съвсем друго е с превод, изясняват се много подробности, а и много важни за развитието на действието детайли ! На Курт погледът му беше прикован в мига, в който зърна Шура, сякаш не можа да повярва, че това прекрасно видение, е истинско.Е, приложи някои номера от селски вечеринки, като мина покрай нея като през малка гара, ама пуста суета. LaughingОпределено я хареса от първия момент, а невинността и чистотата и, го привлякоха още повече.

Терзи,  Heart Eyes Hug Heart Eyes благодаря за снимките, джанъм беним !   bouquet

Зарани,  Hug явно и по време на снимките, екипа се е разсейвал със невероятните сини “лещи“ на наш левент. Два пъти гледах епизода, но ако ти не беше акцентирала върху гафа, нямаше и да го видя !  Crazy Спомням си и аз навремето, как се смях с подобни пропуски на “Хан Аспарух“ - половината прабългари, бяха с електронни часовници и маратонки. Laughing Но, както казва Валето Hug тези са на късмет и против уроки !  Peace

Вале,  Hug според мен, дворецът, където е балът, е в Питерхоф. Peace

Светле,  Hug тренирам, мило, тренирам !  newsm18

# 560
Питерхоф е новото название на Петродвореца и не е снимана там. Не и този бал!

# 561
Питерхоф е новото название на Петродвореца и не е снимана там. Не и този бал!

Видях, че сте написала кой е дворецът, но вече бях публикувала. Peace Не мога да съм сигурна, затова и казах, че според мен снимките са правени там. Благодаря за уточнението.  bouquet

Питерхоф никак не е ново наименование, аз го помня от детските си години, когато съм живяла известно време в СП. Peace

Една статия от вчера, в която се говори за двата проекта на Япъма. Дано някой от разбиращите езика и хвърли едно око. Praynig

http://televizyongazetesi.com/kara-para-ask-ile-kurt-seyit-ve-su … 2339#.Uxgxy_l_uNa

# 562
Госпожата, и на мен ми напомни Петродвореца, терасата към Большой каскад, но... Thinking

Познах Мраморния и Спас на крови, Арка главного штаба, Петропавловската крепост, но не всичко, а е интересно. Клипът, който помести Дъга, е като пътеводител  Simple Smile само че не те води, а те отнася.  Simple Smile
Бих искала целият сериал да е заснет в Санкт Петербург.

# 563
Госпожата, и на мен ми напомни Петродвореца, терасата към Большой каскад, но... Thinking

Познах Мраморния и Спас на крови, Арка главного штаба, Петропавловската крепост, но не всичко, а е интересно. Клипът, който помести Дъга, е като пътеводител  Simple Smile само че не те води, а те отнася.  Simple Smile
Бих искала целият сериал да е заснет в Санкт Петербург.

О, аз също съм си го мислела, Вале !  Hug Би било наистина чудесно, ако можеше да се осъществи и да се разхождаме всеки път из този царствен град !  Hug Аз съм споделяла, че СП за мен има особена сантиментална стойност, много го обичам и когато гледам филма или снимки, така ме хваща за гърлото, че ...
А двата ми най-любими катедрални храма, са именно Спас на крови и Петър и Павел в Петроград. Heart Eyes
 Все пак, хубаво е, че ще се разходим и из Истанбул - един от много любимите ми градове - пъстър и необятен !  Heart Eyes

Класация, на която попаднах. Peace

StarMETRE
Bügün popülerdi: >> Most popular..!!

✰ 1.Kurt Seyit ve Şura ✰
✰ 2.Kıvanç Tatlıtuğ ✰
3.Çalıkuşu 4.Fatih Terim 5.Aziz Yıldırım
`````````````````````````

StarMETRE
Diziler Top5 Bugün: .. >>Top5 Series

✰ 1.Kurt Seyit ve Şura ✰
2.MedCezir 3.Kurtlar Vadisi
4.Güneşi Beklerken 5.Küçük Ağa
~ http://-ne-taka-/YA7SUC
`````````````````````````

StarMETRE
Oyuncular Top5 Bugün: >> Top5 Actors

✰ 1.Kıvanç Tatlıtuğ ✰
2.Peker Açıkalın
✰ 3.Farah Zeynep Abdullah ✰
4.Cem Yılmaz 5.Eser Yenenler
~ http://-ne-taka-/YLdT44

https://twitter.com/StarMETRE/status/441257089030041600

# 564
Валсът бил сниман в Мраморния дворец.В двореца е нямало отопление.

# 565
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!

Ох, успокоих се. Вие ме шашанахте, че я целува заради бас. Той се отказа от играта и каза да го смятат за загубил. Значи целувката си е била истинска.

Прави ли ви впечатление какви вежди са му направили на нашия?

Фенче, сини, зелени... И черни да кажат че са, не ми пречи на мен.

Последна редакция: чт, 06 мар 2014, 10:52 от svetal4o27

# 566
С една дума,като влизат на бала..Показват входа на Руския Държавен Музей-Санкт Пербург,като започват да танцууват показват Мраморния дворец.

# 567

Ох, успокоих се. Вие ме шашанахте, че я целува заради бас. Той се отказа от играта и каза да го смятат за загубил. Значи целувката си е била истинска.
Eстествено, че целувката е истинска. От разговора с приятелите се разбра, че Курт  има славата на женкар.Да, той се отказа от баса, зарече се да не докосва тая чистота и невиност, но след два дни я отведе в зимната градина. Защо не удържа на думата си?  Просто, хищникът  се събуди в него,   уби  задръжките и си взе плячката.  Според мен, финалът е класическа сцена на съблазняване.   Действаше опитно, ловко, използва целия мъжки инструментариум, лицето му изразяваше похот, а не любов, очите му присветваха хищнически . И като контраст, треперещата от вълнение заради първата целувка Шура.    Прекрасна игра на Къванч и Фарах.  Сега Шура ще се усети, ще бяга. Което още повече ще го настърви. Не съм чела книгата, но това видях в първа серия.  И затова си мисля, че накрая той ще я изостави. Така завързаха интригата.

# 568

Eстествено, че целувката е истинска. От разговора с приятелите се разбра, че Курт  има славата на женкар.Да, той се отказа от баса, зарече се да не докосва тая чистота и невиност, но след два дни я отведе в зимната градина. Защо не удържа на думата си?  Просто, хищникът  се събуди в него,   уби  задръжките и си взе плячката.  Според мен, финалът е класическа сцена на съблазняване.   Действаше опитно, ловко, използва целия мъжки инструментариум, лицето му изразяваше похот, а не любов, очите му присветваха хищнически . И като контраст, треперещата от вълнение заради първата целувка Шура.    Прекрасна игра на Къванч и Фарах.  Сега Шура ще се усети, ще бяга. Което още повече ще го настърви. Не съм чела книгата, но това видях в първа серия.  И затова си мисля, че накрая той ще я изостави. Така завързаха интригата.

bouquet  bouquet  bouquet

# 569
Випче,радвам се да те видя Heart Eyes Hug

Общи условия

Активация на акаунт