Отговори
# 540
Joy Рейтингът бил нисък, защото Куджетата обявили бойкот на сериала. Заради Едже. Целувката с Фара, която никак не харесват, била още в първа серия, а с Джемрето - мъка и чак  в последната. Едно Кудже даже писало - ненавиждам сцената с Фарах и Курт. Joy
И Курт бил уморената версия на Кузей.  Joy Joy Joy

Тази пък измишльотина къде я прочете ? Joy Joy Joy Защото в нашата тема за Север Юг не видях нищо такова.
Светле  Heart Eyes нали прочете какви са му очите на Киво ? Като морето на лазурния бряг, според Наташа топло синьосиви, с нюанси на зелено  Joy Joy Joy Joy и точно такива ги виждам и аз. Къде видяха тези много сини лещи, не знам ... Госпожата  Heart Eyes аз ако можех, какви бих им ги написала, ама ... особено на една Шахнет, дето все се прави на интересна  Laughing

Последна редакция: чт, 06 мар 2014, 05:39 от queen_fenka

# 541
  • AMS

Дружки, още един сцена са превели подругите.

# 542

newsm51  love001 newsm51

Благодаря ти, Дива !  Heart Eyes

# 543
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!

Непрекъснато се сещам за едно интервю, в което Къванч казва: жените си падат по зелените ми очи. И все се чудех сини ли са, зелени ли са в действителност. Допусках, че във филмите ги правят да изглеждат сини, за по-голямо въздействие. Защото не ми се вярва той да не знае какъв цвят са му очите. Но пък може и преводачът да се е объркал ...
Та затова, Госпожата, да си изпълниш заканата и да го намериш в Стамбул, че да разберем сини ли са, зелени ли са, на тебе ще ти повярвам.

Аз ще си я изпълня, можеш да си сигурна, ама дано да ги видя, докато го гледам, щото имам подозрения, че ще изпадна в лек ступор при вида му. Crazy Обаче, като се окопитяяяяя.....оле, Марийо !  Crazy Flutter Heart Eyes

Освен това сме се бяхме разбрали, ако ще припадаш, да припаднеш красиво, няма да се излагаме, я. Така че ако трябва тренирай отсега.
Фенче, четох я аз Наташка и таман си казах аха, значи наистина са сини, и дойде тази идея с лещите, та се разколебах, знам ли, всичко може в името на изкуството. Joy Joy Joy
На една приятелка дъщерята знаеш ли  какви сини очи вади с таквиз лещи, никога не мож позна, че вечер си сваля красивите сини очи.

# 544
# 545
Дива newsm51 много красив момент   Kissing Heart
подругите ще го преведат целият епизод до следващата серия ,надявам се...

# 546
# 547
# 548
По стар започна пак първата серия!

# 549

Ох, успокоих се. Вие ме шашанахте, че я целува заради бас. Той се отказа от играта и каза да го смятат за загубил. Значи целувката си е била истинска.

# 550
  • София
Леле какъв гаф са открили в първи епизод.  ooooh!

Помислих, че е колаж затова намерих епизода и го потърсих. Наистина са пропуснали да изрежат човека с шапката. При по внимателно вглеждане се вижда, края на първа част и началото на втора.
http://www.startv.com.tr/dizi/kurt-seyit-ve-sura/video-galeri/sa … ve-sura-1-bolum/1

И тук се вижда, най-долу вляво.

# 551
Гавина, съвсем истинска си е целувката. Сеит от първия миг беше заинтересуван и привлечен от Шура. Макар че силата и дълбочината на чувствата си, осъзна малко по-късно.

Зарани, гафче, против уроки!  Joy

# 552
# 553
  • In the light side of the Moon!
Леле какъв гаф са открили в първи епизод.  ooooh!

Помислих, че е колаж затова намерих епизода и го потърсих. Наистина са пропуснали да изрежат човека с шапката. При по внимателно вглеждане се вижда, края на първа част и началото на втора.
http://www.startv.com.tr/dizi/kurt-seyit-ve-sura/video-galeri/sa … ve-sura-1-bolum/1

И тук се вижда, най-долу вляво.

Joy Joy Joy Joy малииии, ве4е ще се заглеждам и по ъглите на екрана, няма само да гледам на Сеит в о4ите  Crossing Arms я виж, какви интересни неща има по ъгъл4етата  Joy Joy Joy

# 554
  • София
 Joy Joy Joy Така, така, май не само зрителките са гледали единствено очите на Сеит.  Joy

Официалният сайт на сериала вече функционира - http://kurtseyitvesura.tv/index.php

Общи условия

Активация на акаунт