Отговори
# 525
Госпожата  Heart Eyes
Скрит текст:
мина перфектно! Не ме изложиха децата, бяха невероятни!
Сигурна съм, че ще се намерят добри души, които няма да ни оставят в неведение  Heart Eyes Hug Heart Eyes

# 526
Госпожата  Heart Eyes
Скрит текст:
мина перфектно! Не ме изложиха децата, бяха невероятни!

Фенче,  Heart Eyes
Скрит текст:
изобщо не съм се и съмнявала !   bouquet Дишай сега спокойно !  Heart Eyes Hug Heart Eyes

И аз вярвам, че ще има доброволци !  Heart Eyes

# 527
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Диме,
Скрит текст:
Наташа Ростова беше Людмила Савелева, не Вертинская, сети ли се?

# 528
  • In the light side of the Moon!
аз пък се за4удих, защо таз аристократка е с такава стойка, смъкнати ръце, кръстосани, хванала 4ашата, все едно е .....  ooooh!
нито един от мъжете няма такава стойка, въпреки 4е на тях по-би им прилягало  newsm78

# 529
Диме,
Скрит текст:
Наташа Ростова беше Людмила Савелева, не Вертинская, сети ли се?

Peace

Скрит текст:

# 530
  • София
аз пък се за4удих, защо таз аристократка е с такава стойка, смъкнати ръце, кръстосани, хванала 4ашата, все едно е .....  ooooh!
нито един от мъжете няма такава стойка, въпреки 4е на тях по-би им прилягало  newsm78

И сега ме подсети за още нещо, което не ми хареса, избора на актриса, която да играе Татяна. Ева Дедова е много симпатична и хубавка, но някак не ми се вписва в този образ. Изобщо не мога да си представя, как точно тя е била най-ухажваната руска балерина. (така ли беше или май нещо грешно съм запомнила  newsm78) На всичкото отгоре Татяна е била по-голяма от Шура, а Ева е по-малка от Фарах и дори и личи. Много съм критична, но дано все пак свикна по натам с нея. Жалко, че Фахрие Евджен е заета с друг сериал, мисля, че от нея щеше да стане страхотна Татяна. Тя и за Мурка е подходяща според мен, но...  Mr. Green не ги решавам аз тия неща.  Joy

# 531
Момичета, а подругите какви щуротии пишат само  ooooh! Киво бил с лещи  Joy Joy Joy къде ги видяха тези лещи само не разбрах ... много му били сини очите, чак стъклени  hahaha Не е вярно, че през цялото време са му сини, зависи с какво е облечен, понякога са повече сиви или дори зелени, но в никакъв случай не е с лещи. Че и за какво са му лещи   newsm78 Вие какво ще кажете по въпроса ?
Госпожата  Heart Eyes
Скрит текст:
благодаря ти, слънчо! Сега вече започвам да мисля само за порт фолиото  hahaha hahaha

# 532
Попаднах на някаква статистика от социалните мрежи .

The first episode of the series the record-breaking rationing onTwitter!
The first day of series first broadcast on social media rating peaked at almost the best possible start among the released series of this season.
According to the analysis of series Somera.. 74.07 ratingl 1 among the most talked about social media took place.
Over 45 thousand users and over 89 thousand number of messages talked about 'Kurt Seyit ve Şura' marked their names to social media.

# 533

Меги,  Hug тя таз балерина, джанъм, не е аристократка !  Laughing В онези времена на артистките не се е гледало с много добро око. Вярно, че към балета отношението е било различно, но все пак ....артистка. Пък и тя наистина демонстрираше много освободено поведение с Джалил. В книгата, обаче, образът и ми беше много симпатичен, защото, въпреки мнението на обществото и факта, че много мъже са въздишали по нея и са и предлагали какво ли не, тя остана вярна на Джалил от първия до последния миг. Peace

Зарани,  Hug и аз това споделих снощи - не ми харесва за Татяна и не си я представям в този образ, ама ...ще и свикнем. Peace

Фенче,  Heart Eyes само се чудех кога ще започнат да се правят на интересни подругите !  ooooh!
Кажи им, че освен лещи, има перука, боядисва си косата и носи чене !  Mr. Green

# 534
  • In the light side of the Moon!
Цитат
Меги,  Hug тя таз балерина, джанъм, не е аристократка

е тогава още по-зле  Joy Joy Joy една балерина би трябвало да е опната като струна  Wink

# 535
 Joy Рейтингът бил нисък, защото Куджетата обявили бойкот на сериала. Заради Едже. Целувката с Фара, която никак не харесват, била още в първа серия, а с Джемрето - мъка и чак  в последната. Едно Кудже даже писало - ненавиждам сцената с Фарах и Курт. Joy
И Курт бил уморената версия на Кузей.  Joy Joy Joy

# 536
  • Ако искаш да бъдеш щастлив, бъди!
Момичета, а подругите какви щуротии пишат само  ooooh! Киво бил с лещи  Joy Joy Joy къде ги видяха тези лещи само не разбрах ... много му били сини очите, чак стъклени  hahaha Не е вярно, че през цялото време са му сини, зависи с какво е облечен, понякога са повече сиви или дори зелени, но в никакъв случай не е с лещи. Че и за какво са му лещи   newsm78 Вие какво ще кажете по въпроса ?
Госпожата  Heart Eyes
Скрит текст:
благодаря ти, слънчо! Сега вече започвам да мисля само за порт фолиото  hahaha hahaha

Непрекъснато се сещам за едно интервю, в което Къванч казва: жените си падат по зелените ми очи. И все се чудех сини ли са, зелени ли са в действителност. Допусках, че във филмите ги правят да изглеждат сини, за по-голямо въздействие. Защото не ми се вярва той да не знае какъв цвят са му очите. Но пък може и преводачът да се е объркал ...
Та затова, Госпожата, да си изпълниш заканата и да го намериш в Стамбул, че да разберем сини ли са, зелени ли са, на тебе ще ти повярвам.

# 537
Цитат
Меги,  Hug тя таз балерина, джанъм, не е аристократка

е тогава още по-зле  Joy Joy Joy една балерина би трябвало да е опната като струна  Wink
Peace

Не ми хареса изобщо тази актриса, неподходяща е за тази роля Peace В книгата е толкова свежа и красива, грациозна и опъната като струна. Аз нямам представа за годините на актрисите, но на мен ми изглежда по-голяма от Фарах.

Това за рейтинга в туитър е доста интересно и страхотнооо Party Party Party

# 538

Непрекъснато се сещам за едно интервю, в което Къванч казва: жените си падат по зелените ми очи. И все се чудех сини ли са, зелени ли са в действителност. Допусках, че във филмите ги правят да изглеждат сини, за по-голямо въздействие. Защото не ми се вярва той да не знае какъв цвят са му очите. Но пък може и преводачът да се е объркал ...
Та затова, Госпожата, да си изпълниш заканата и да го намериш в Стамбул, че да разберем сини ли са, зелени ли са, на тебе ще ти повярвам.

Аз ще си я изпълня, можеш да си сигурна, ама дано да ги видя, докато го гледам, щото имам подозрения, че ще изпадна в лек ступор при вида му. Crazy Обаче, като се окопитяяяяя.....оле, Марийо !  Crazy Flutter Heart Eyes

Взели са си четиво за самолета !  Wink

# 539
  • София
Аз пък харесах Татяна, Ева Дедова е много красива и мисля, че ще се справи чудесно. За Мурка обаче нямам идея коя актриса би я изиграла добре, за мен трябва момичето да е младо да не е повече от 22-3 годишна. Предполагам Хазал би се справила добре с ролята

Последна редакция: ср, 05 мар 2014, 23:02 от Г-ца Бързо се уча

Общи условия

Активация на акаунт