Дишай сега спокойно !

) На всичкото отгоре Татяна е била по-голяма от Шура, а Ева е по-малка от Фарах и дори и личи. Много съм критична, но дано все пак свикна по натам с нея. Жалко, че Фахрие Евджен е заета с друг сериал, мисля, че от нея щеше да стане страхотна Татяна. Тя и за Мурка е подходяща според мен, но...
Киво бил с лещи
къде ги видяха тези лещи само не разбрах ... много му били сини очите, чак стъклени
Не е вярно, че през цялото време са му сини, зависи с какво е облечен, понякога са повече сиви или дори зелени, но в никакъв случай не е с лещи. Че и за какво са му лещи
Вие какво ще кажете по въпроса ?

тя таз балерина, джанъм, не е аристократка ! 
и аз това споделих снощи - не ми харесва за Татяна и не си я представям в този образ, ама ...ще и свикнем. 
само се чудех кога ще започнат да се правят на интересни подругите ! 
Рейтингът бил нисък, защото Куджетата обявили бойкот на сериала. Заради Едже. Целувката с Фара, която никак не харесват, била още в първа серия, а с Джемрето - мъка и чак в последната. Едно Кудже даже писало - ненавиждам сцената с Фарах и Курт. 
Киво бил с лещи
къде ги видяха тези лещи само не разбрах ... много му били сини очите, чак стъклени
Не е вярно, че през цялото време са му сини, зависи с какво е облечен, понякога са повече сиви или дори зелени, но в никакъв случай не е с лещи. Че и за какво са му лещи
Вие какво ще кажете по въпроса ?

една балерина би трябвало да е опната като струна 

В книгата е толкова свежа и красива, грациозна и опъната като струна. Аз нямам представа за годините на актрисите, но на мен ми изглежда по-голяма от Фарах.
Обаче, като се окопитяяяяя.....оле, Марийо !

Препоръчани теми