В момента чета - 26

• 49 410
  • 733
  •   1
Отговори
# 300
  • Ямбол
Започнах тази:

И смятам да я довърша, че предходната я зарязах.

# 301
Нямах компютър известно време и идвам да се отчета Simple Smile
Продължавам с "Безсмъртната Хенриета Лакс" - интересна, но трудна за четене (за мен) заради описанията на медицинските, микробиологичните интервенции и експерименти. Бавничко ми върви, но и аз за никъде не бързам.
Започнах "Париж! Париж!" на Ъруин Шоу в е-вариант - не ми допадна и я зарязах. По принцип харесвам Шоу, това е първата му книга, която не ми потръгва.
Сега чета "Тя танцува само едно лято" на Пер Улоф Екстрьом на четеца. Харесва ми за сега - тийнейджърска история от 50-те години. Загатва се за любов (накъде без нея на тази възраст). Ще видим как ще е нататък Simple Smile

# 302
Забравих да спомена, че така, между другото, прочетох "Ледена страст" на Нора Робъртс. Оригиналното заглавие е Sweet Revenge (сладко отмъщение) и не мога да се начудя ЗАЩО някой го е превел "Ледена страст"  newsm78 БГ заглавието няма нищо общо със сюжета. Иначе книгата е нещо между трилър + съспенс и любов. Не е нищо особено, но ми хареса, разтовари ме Simple Smile

# 303
Току що приключих Балада за Георг Хених и още съм  подвластна на емоцията...
Много неща са казани и изписани за тази книга и едва ли ще кажа нещо различно , но ...е прекрасна.
Трябва да призная ,че не ме "хвана за гърлото" дори от начало не ми въздейства толкова ,но след това определено я усетих, на финала дори се просълзих , а аз не съм от тези ,който плачат на филми и книги.Определено препоръчвам книгата.По някакъв начин тя ме върна в детството, припомни ми взаимоотношенията с бабите ми(за съжаления нямам дядовци), онази чистота и простота на ежедневието , когато си истински щастлив.Дано повече хора я прочетат и да се замислят за отношението си към възрастните хора като цяло, да ги оценят и да се отнасят към тях със заслуженото уважение.

Инъче продължавам да си чета и Зимна приказка в Ню Йорк и определено е Приказка много вълшебна и хубава  Simple Smile

# 304
Още 100 странички ми останаха от втората част на Кристин. Трудно ми върви, а ми се чете, затова за пръв път започвам паралелно втора книга - "Другата Болейн".

Дочети си първо Кристин Peace Другата Болейн е по-интересно написана и ще те грабне, и Кристин ще я забравиш.... Само съвет Peace

# 305
Започвам да чета "Пазителките на гълъбиците", благодарение на Нели (neli mar4).

# 306
# 307
  • София
Започвам да чета "Пазителките на гълъбиците", благодарение на Нели (neli mar4).

Снощи я приключих.
Прекрасна! Великолепна!
 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Много, много ми хареса!
Благодаря на mijjjka, че ми я препоръча и ми я даде за прочит   bouquet !

# 308
  • На планетата Земя
Така е, Кали! Прекрасна книга! И аз я получих от Нели и толкова ми хареса, че след това си я купих!

Lisbeth Salander, знам  Embarassed, задължително ще я довърша до неделя, за да я върна в библиотеката. А третата ще я презапиша. Книжката не ми е виновна, че ме хваща в такъв неподходящ момент.

Heart Eyes

ДОПЪЛВАМ ЗА "ПАЗИТЕЛКИТЕ НА ГЪЛЪБИЦИТЕ":

Скрит текст:
Пускам няколко линка с информация за крепостта Масада за тези, които като мен са впечатлени от този момент от човешката история. Това са част от нещата, които четох след това по темата.
За нечелите книгата препоръчвам преглед САМО на снимките от първия линк, това би направило преживяването по време на прочита още по-силно.

http://www.biblewalks.com/Sites/Masada.html

http://www.nationalgeographic.bg/phpBB2/viewtopic.php?t=810& … e0133e0ed3ad18093

http://whc.unesco.org/en/list/1040

http://www.bibleplaces.com/masada.htm

Последна редакция: чт, 06 мар 2014, 14:21 от Mileto

# 309
Започвам "Калната река" . Peace
Моля някой по-нататък и на мен да ми прати "Пазителката на гълъбиците" за прочит.  Praynig

# 310
  • София
Нези,аз я имам.
Когато поискаш давам Hug

# 311
  • София
Започвам "Калната река" . Peace
Ще я четем заедно  Hug. Аз я започнах, но съм още в началото.

# 312
Започнах тази:

# 313
Нези,аз я имам.
Когато поискаш давам Hug
Мерси,Сливче! Ще се възползвам.  Ако искаш на срещата ми я донеси,а аз ще ти донеса "Светлина между два океана".  Peace

# 314
  • София
Нези Hug

Общи условия

Активация на акаунт