В момента чета - 26

• 49 370
  • 733
  •   1
Отговори
# 450
 Oтдавна книга не ме беше държала така в напрежение, както "Деветият живот на Луи Дракс" на Лиз Йенсен.   Незнам как да определя точно жанра й - вероятно като психологически трилър. Книга за семейството като поле на любов и омраза,за фаталния чар на психопата и за неговата жертва - едно интелигентно, затрогващо момче,което спечели силната ми симпатия.  
Сега ще кажеш, че никъде я няма в ел. вариант, нали?  Crossing Arms

# 451
Гигова,споделяй после. И аз съм си я набелязала.  Wink
Разбира се, Нези Hug

# 452
Гигова радвам се, че "Аз преди теб" ти е харесала. Знам, че не се хареса на доста хора, но исках да чуя/прочета твоето мнение за нея.

Нара извинявай, че не ти отговорих по-рано, но исках първо да приключа с поредицата. На мен също ми харесва да разпускам с такива книги, животът по начало е труден и на моменти тъжен, затова понякога имаме нуждата да избягаме от суровата действителност и да се потопим в нещо неангажиращо Peace
Цялостното ми мнение за "Живот на върха" е добро(4/6), като първата ме разочарова, а третата ми хареса най-много.

Сега отивам да се наслаждавам на "Крадецът на книги", подарък от Камиче от мартенската игра. Насладата ще е още по-голяма, защото първо, ми е залипсвало четенето на хартиена книга, и второ отдавна не бях държала тухличка в ръце Heart Eyes

Приятна вечер на всички!

# 453
Ако искаш да си легнеш с мен, сготви ми  Wink

# 454
  • София
На четеца чета Момичето,което бях-Джоджо Мойс.Много хубава книга.Препоръчвам с две ръце.
Така ме е стиснала,че не мога да спра.

# 455
Снощи приключих с "Червения дракон" и понеже ме тресна безсъние почнах "Крадецът на книги".

# 456
Кости , благодаря , че си отговорила  Hug Наистина , не винаги на човек му се чете сериозна или пък тъжна книга , и аз съм като теб , понякога искам нещо супер неангажиращо  Peace Зависи от настроението ми в даден момент
И аз имам "Крадецът на книги" , но засега само си я гледам без да я подхващам , чакам подходящото време да й дойде  Simple Smile
Продължавам да си чета "Пазителките на гълъбиците" , до края на седмицата ще я приключа , бавно я чета , мисля че се дължи на липсата на пряка реч , не съм чела такава книга до сега, или нямам спомени и мисля че това ме бави да я чета по - бързо  Thinking

# 457
  • София
  Довърших "22/11/63". Ако трябва да съм честна очаквах повече, обичам си стария Кинг ("Сейлъмс Лот", "Кери", "Гняв", "Зеленият път", "Подпалвачката", "Дългата разходка" и много, много още). Още прочитайки сюжета ми беше ясно, че няма да се подреди в топ 10 за мен  Peace
  Преполових "Аз преди теб" снощи, предусещам края и хем не искам да я довършвам, хем не мога да я пусна  ooooh!

# 458
Приключих с холерата на Маркез, мнение тук - https://www.goodreads.com/review/show/694475944?book_show_action=false Simple Smile

Сега мисля да продължа с "Гордост и предразсъдъци", отдавна ми се чете нещо любовно и класическо Simple Smile  Heart Eyes За пръв път ще ми е  Party

# 459
Започнах "Руски дневник" на Стайнбек, и така неусетно прочетох около 1/3. На места се хиля на глас Simple Smile. Каквото и да кажа, накарая ще трябва да обобщя с едно "Обичам Стайнбек"! Книгите му ми носят голямото удоволствие от наистина добрата литература (ама как го казах само....  Laughing Laughing).
Не успях да довърша "Абаносовата кула", последната новела пак ме подразни и реших да не се самоизмъчвам....

# 460
аз чета Писма от руския музей - стара книга, но на мен ми е интересна, научавам любопитни неща, тъй като работя в музей... bowuu днес ходих и до библиотеката, урожая включва: Стареца, който четеше любовни романи; 451 градуса по фаренхайт; 1984; Добра година на Питър Мейл. Вече два пъти си вземам и от безплатните книги, които библиотеката предлага (повтарящи се и от дарения), та пак напълних торбата  Mr. Green

# 461
днес ходих и до библиотеката, урожая включва: Стареца, който четеше любовни романи; 451 градуса по фаренхайт; 1984; Добра година на Питър Мейл. Вече два пъти си вземам и от безплатните книги, които библиотеката предлага (повтарящи се и от дарения), та пак напълних торбата  Mr. Green

Ще ми е интересно да прочета мнението ти за "Старецът, който четеше любовни романи". Отдавна съм й хвърлила око, да видим кога ще ме огрее Simple Smile.

# 462
  • на североизток от Рая
Започнах "Руски дневник" на Стайнбек, и така неусетно прочетох около 1/3. На места се хиля на глас Simple Smile. Каквото и да кажа, накарая ще трябва да обобщя с едно "Обичам Стайнбек"! Книгите му ми носят голямото удоволствие от наистина добрата литература (ама как го казах само....  Laughing Laughing).

Напълно се припокриват мненията ни,  _dexter_ Peace Като видя, че си писала, винаги те чета с интерес и надежда, че ще споменеш нещо и за Стайнбек. А "Руски дневник" не съм я чела още. Имам непрочетени негови книги, удоволствието предстои.

# 463
Приключих с "Проповедникът", дадох й 4 звезди в ГР  Grinning

Паралелно чета "Мъглата" на Ст.Кинг в ел. вариант. Снощи свалих и филма, но мисля да го гледам след като прочета книгата  Mr. Green

Утре ще си получа "Петата жена" /Хенинг Манкел/, за да си продължа със скандинавската вълна  Hug

# 464
  • на североизток от Рая
 Забравих да кажа, че аз още чета за Хитлер, но това не  е книга, която се чете бързо, а просто чета и вниквам в съдържанието бавно. Има  и доста неща, които са като клюки, сензации, направо ми се иска да ги прескачам. Интересна личност е бил. Толкова неща научих за него. А и детството му не е било никак леко, рано остава без родители - на 18 години губи и майка си. Кофти живот. Не го харесвам, но пък вече мисля по друг начин за него.

Общи условия

Активация на акаунт