В момента чета - 26

• 49 408
  • 733
  •   1
Отговори
# 315
Аз си дочетох "Щастливи завинаги" на Нора Робъртс, много хубава книжка - убеждава ме, че добре написаната книга и чиклит да е, пак си заслужава. Тази сватбена четирилогия е много хубава, пожелавам на всеки за отмора и разтоварване след големи и тежки книги Simple Smile

Сега, тематично с рожденият ден на Габриел Гарсия Маркес, ще започна "Любов по време на холера". Не съм я чела, за пръв път ще ми е - дано ми хареса  Peace

# 316
  • Benelux / Varna
От 11-часа съм полегнала Тодора с " Тангра и неговият син", чета я от известно време, но все по 15 странички, че толкова са ми силите, е да ама до снощи. Снощи като легнах и откарах до два часа подреднощ и днес след като си свърших домакинската работа и пак се метнах на четене. И така от 11 до вече почти 5 часа не мога да се отлепя от нея, книгата така ме потопи в своята магия, че чета и не искам да спирам, останаха ми около 100 странички, вероятно няма да заспя преди да я прочета. Сега ще поспра малко и ще си почина, защото усещам колко уморени са очите ми.

# 317
Никога, никъде, никой - Нийл Геймън

# 318
Аз си продължавам с поредицата "Реликвите на смъртните" вече съм на 3тата:

# 319
  • на североизток от Рая
 Аз днес не чета, умирам от главоболие.
 Вчера пак не четох поради други причини. А имам книги, не да съм закъсала. Може преди лягане да започна нещо, че много ми се чете, но си пазя очите, че освен главата, и те ме наболяват и парят.

Нези, искам аз да ти дам "Пазителките на гълъбиците".  Hug Но ако имаш по-удобен вариант да я получиш, приемам.  Simple Smile

# 320
Започвам "Калната река" . Peace
Ще я четем заедно  Hug. Аз я започнах, но съм още в началото.

Освен и аз да я започна утре...  Rolling Eyes

Дочитам "Слънцето на семейство Скорта" и много ми харесва... Уж нямах време да чета... но не издържах... снощи за започнах, четох до към 2, толкова ме грабна Crazy и след малко ще я довърша.

# 321
Започвам да чета "Пазителките на гълъбиците", благодарение на Нели (neli mar4).

Аз днес я получих от Кръгозор - заедно с картичка за 8-ми март Simple Smile

# 322
Никога, никъде, никой - Нийл Геймън......... 
Ще чакам мнението ти. Аз харесах много Нийл Гейман с Тери Пратчет в Добри поличби и се опитах да зачета Американски богове  ooooh! е много ми е ужасна... Сигнах до половината с голям зор и дотук.... какво й харесват на тази книга, какво бъркам  Shocked

# 323
  • Ямбол
"Никога, никъде, никой" помня като много странна книга, мрачна някаква такава. И на моменти ми беше трудна за четене.

# 324
......... а мен ме чака "Океанът в края на пътя"  Thinking

# 325
С този Океан разпалихте любопитството ми  Laughing

# 326
Аз продължавам с 11/22/63 на Кинг  Mr. Green първата 1/4 ми беше мнооого трудна за избутване, почти бях готова да се откажа втори път, след това ми потръгна, дано и натам да е така.

# 327
И аз съм на Кинг Grinning

# 328
  • Benelux / Varna
Нелииии, това е за теб   bouquet  bouquet  bouquet Благодаря ти Нели!
За препоръката ти и за отзива ти, който ме насочи към магията на романа " Тангра и неговият син"!
Пленена и очарована съм! Силно мой тип роман, като любител на историята, обожавам да чета точно такива книги!
Момичета - Вени, Нара, Mijjjka , не пропускайте този роман! И за всички други любители на историческите романи.
Ето какво написах за романа в гудрийдс, а аз рядко пиша отзив там:
https://www.goodreads.com/review/show/854909724?book_show_action=false

Нели, да вземеш да влезеш и да я оцениш книгата в гудрийдса, че бива ли така да не й сложиш звездички Peace

# 329
  • Пловдив
Аз чета "Трънски разкази/Балканска сюита", харесват ми, но не съм чак във възторг, както очаквах. Без да искам сравнявам с писането на Милен Русков (конкретно "Възвишение"), може би тръгнах с прекалено големи очаквания. В никакъв случай не казвам, че разказите са лоши, напротив - харесват ми. Но нещо не ми стига за максимална оценка. Купих книгата и реших да я прочета и след това да я дам на татко - той хареса много "Възвишение".

Общи условия

Активация на акаунт