В момента чета - 26

• 49 187
  • 733
  •   1
Отговори
# 615
На мен ми препоръчайте нещо леко и жизнерадостно, без да е супер инфантилно, плийз!  Praynig И да го има в читанката.   bouquet

Понеже сега прочетох тази (но ми хареса средно),

мога да препоръчам за пореден път тази от същата поредица (която ми хареса доста):

Не знам дали няма да ти се стори инфантилна обаче, .♥.Петя.♥. Grinning

# 616
Петя, какво точно търсиш - чиклит, детска литература, трилър?  Rolling Eyes

# 617
  • София
svet65, мерси много! Ерих Кестнер ми е винаги приятен, а точно тази не съм я чела!   bouquet

Нелка, не съм чела Биолчев и сега ще погледна какво има в читанката. Благодаря ти!  Hug

Естелче - чиклит не и хоръри не, значи май - детска литература  Joy  Hug

mijjjka, права си...  Joy  То трябва да има някаква интрига...  Peace  Просто да не са толкова безобразно депресивни героите, това е, което най-ми натежа с Остър!

# 618
Петя, ето две детски, мой любими:
http://chitanka.info/book/2198-krystonosen-pohod-po-dzhinsi
http://chitanka.info/book/218-syrtse

Мисля, че е хубаво възрастните редовно да препрочитаме детски книжки - да си припомним детските ни трепети и вълнения. А и обикновено тези книги са позитивни.  Peace

# 619
  • София
Супер!!! Естелче, "Сърце" съм я чела, но "Кръстоносен поход по джинси" - не. И веднага я почвам!  Hug От останалите ви предложения също ще се възползвам след като прочета тази! Благодаря на всички!  Hug Hug Hug

# 620
  • Ямбол
Човече, докъде стигна с 11/22/63?
Лиляна, ти чела ли си я? Какво мислиш?
Ох, и още някой я четеше, но не запомних ника.

Аз дочитам "И няколко червени рози", на края съм. Така се вдъхнових  Blush че пуснах тема http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=771694.0

И пак ще се чудя какво да започна.   Simple Smile

Кукувицата и мен ме чака, но не знам защо я отбягвам.  Rolling Eyes
Не съм я чела.
Мога да ти препоръчам "Мравките" от Бернар Вербер. Има я в Читанка и е някакъв вид дистопия.

# 621
Дочитам

и ми се струва странно, че ме разплака (почти в края си). Почти невероятно е, че чиклит може да съдържа толкова истински емоции. Не очаквах да се случи това, което се случи. Дойде ми като гръм от ясно небе и като се почна един рев .....

"Хенриета Лакс" ми седи на нощното шкафче и я чета по една глава на седмица (горе-долу).

# 622
 Всъщност издирвам И детски, но не много детски.  Rolling Eyes

Лиляна, свалих я, да видим кога ще й дойде реда. После да не ме е страх от насекоми?  Simple Smile На мен въображението ми е малко в повече и питайте дали спя на отворен гардероб след като прочетох един разказ на Стивън Кинг за вампира от гардероба.
Помня когато четох първата Колелото на времето, спях на легло точно срещу вратата, а отгоре на нея имаше стъкло. Дали не ми се привиждаха рога?  ooooh! ooooh!
Само аз ли съм сбъркана толкоз?  Simple Smile

# 623
  • Пловдив
denim123, защо така се получава с Хенриета Лакс? Аз с голям апетит я изгълтах, чак ми се чете пак нещо такова. Много ме грабна, увличаше ме без да се усетя, всички тези процедури и възможности ме хипнотизираха, чувствах се като дете пред наредени лакомства...исках и следващата страница да погълна, и следващата...

# 624
Всъщност издирвам И детски, но не много детски.  Rolling Eyes

Лиляна, свалих я, да видим кога ще й дойде реда. После да не ме е страх от насекоми?  Simple Smile На мен въображението ми е малко в повече и питайте дали спя на отворен гардероб след като прочетох един разказ на Стивън Кинг за вампира от гардероба.
Помня когато четох първата Колелото на времето, спях на легло точно срещу вратата, а отгоре на нея имаше стъкло. Дали не ми се привиждаха рога?  ooooh! ooooh!
Само аз ли съм сбъркана толкоз?  Simple Smile
Ах, този отворен гардероб....  Rolling Eyes гледай филма Торбалан. Или Стая 1408 tooth

# 625
Ужаси не гледам.  Crossing Arms
Знам си се какво ла*но съм и избягвам. Сънувам, пищя, страх ме е.
Говорих си за самодивите - убеждаваха ме, че съществуват. След седмица ми се наложи да се прибирам сама по тъмно и да минавам покрай шахта. Умрях от страх!
Четох и една книга за върколаци, доста добра - Луната на върколака на Роланд Кели. Доста детайлно е описано преобразяването им, как и с какво точно се хранят и за капак на корицата една доста натурална снимка. Края е малко ... После на дълъг път по тъмно си умирах от страх.
Гледам да подбирам какво чета.

# 626
Мери, коя е тази Стая 1408, че ми стана интересно?  Thinking

# 627
  • София
........питайте дали спя на отворен гардероб след като прочетох един разказ на Стивън Кинг за вампира от гардероба.
Не, не си само ти  hahaha! Специално този разказ още ми държи влага. Някак си ми олекна преди 2-3 години, когато прочетох първия Здрач, че може и да попадна и на вампир вегетарианец  Joy.

# 628
... И да е хубав като Е. Кълън.  Heart Eyes Blush

# 629
Хмммм , момичета покрай книгите , усул усул се примъквате към темата за мъжете  Joy Говорете за хубави книги , че ми е слабо сърцето , току вижте съм получила сърцебиене  Flutter Joy
И аз съм си страхлива , Естелче , не си сама в страховете си , добре , че е Аричка да ме пази и да лае , нищо , че тежи 2 кила излязла от банята мокра  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт