По-бърз растеж на косата (3)

• 133 478
  • 759
  •   1
Отговори
# 645
Ако наистина е 2-3 см. на месец е ултра бързо, като се има предвид, че коса расте средно с по 1см. на месец...

# 646
Няма коса, която да расте с по 3см на месец. Най-много 1.5 - 2, другото са митове и легенди  Peace

# 647
Оу, еми, извинявам се за неточността.

# 648
Ми, всъщност, я меря и наистина расте по толкова

# 649
Без доказателства не мога да повярвам  Laughing

# 650
Ако искаш

# 651
Мине се не мине и някой влиза в темата с "откритието" за бърз растеж на косата. По едно време имаше потребителки, чиито коси им растели с по 3-4см на месец  Joy Голям майтап беше. Сега малко по-скромно с по 2-3. Само че ако имаше такъв начин вече щеше да са известни различни случаи. Както си му е реда, със снимки, линийка и т.н.
Иначе тя и моята порастна страшно бързо, с по 10см за една седмица, честно ви казвам  hahaha

# 652
Никой не те кара да се заяждаш, нали знаеш? Wink
Споделям личен опит. Ако не ти харесва, не се чувствай длъжна да ми отговаряш! Wink Wink Wink

# 653
Не се заяждам, всъщност си мечтая някой да ме убеди в обратното.
Вярвам ти, че косата ти е порастнала по-бързо, но не и за точните см-ри. Мисля, че усилията,които си положила са причина. Защото те не дават моментален резултат, а точно такъв напред във времето. Всъщност няма как да има моментален резултат що се касае до растежа на косата, ти сама го каза. Маслата и масажът са подхранили космените фоликули, стимулирали са растежа и са освободили път на космите във фаза на растеж да могат да дишат и растат. Периодът на стимулиране е добре да се редува с период на почивка и ти точно това си направила без да знаеш. Чрез засилените грижи към скалпа и корените си подтикнала косата си да расте през времето на почивка.  Peace

# 654
Винаги ми е растяла бързо, както казах, а с бадемовото олио се забърза още повече. Rolling Eyes

# 655
  • Бургас
Здравейте! Не знам до колко е по темата, но родих преди 6мес., кърмя и от около месец мноооого ми капе косата. Знам, че е нормално след задържането по време на бременността, сега да опадва тази коса, но ми се струва повече като количество и време, а и забелязвам едни оредели петна отстрани на челото - тип мъжко оплешиляване. Дали мога да направя нещо или просто трябва да отмине периода на кърмене и тогава да подсилвам с витамини и маски?

# 656
Здравейте! Не знам до колко е по темата, но родих преди 6мес., кърмя и от около месец мноооого ми капе косата. Знам, че е нормално след задържането по време на бременността, сега да опадва тази коса, но ми се струва повече като количество и време, а и забелязвам едни оредели петна отстрани на челото - тип мъжко оплешиляване. Дали мога да направя нещо или просто трябва да отмине периода на кърмене и тогава да подсилвам с витамини и маски?
Нормално е, да ти капе косата. При мен след година и нещо имаше втори тур на косопада и аз чак тогава се засилих, да я подхранвам с маски.
По-добре не чакай, а още от сега се погрижи, но не мога, да те посъветвам, какво точно да приемаш с оглед кърменето.
Добрата новина е, че косата расте - аз непрекъснато съм със щръкнали нови косъмчета.

# 657
  • BG-DE
Абсолютно е възможно косата да расте с 3 см на месец и баща ми е пример за това, а той хич не даже не го иска  Grinning Подстригва се почти нула номер и след месец пак е обрасъл, явно и генетиката си казва думата, ако на човек не му е заложен бърз растеж мисля, че каквото и да използва особен ефект едва ли ще има  Peace

# 658
  • Street of Dreams
Точно така, моят мъж е същият ooooh! Коса и брада растат с часове - дебели и здрави. Той е от тъмният ген, смятам че и това играе роля, а моята косица е мека, тънка и руса... Confused

# 659
а с какво ги мерите newsm78 аз със сантиметър  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт