Лидл ::40::

• 75 525
  • 752
  •   1
Отговори
# 75
Записвам се с червено яке, клинчета, блузки, чорапки... Хубави са всички Simple Smile
Връщам се да ви чета за ютията, и аз я искам  Whistling

# 76
Купих бебешките панталонки в синьо и сиво, но долу ластика ми се стори стегнат. Взех чорапи, но някъде по пътя в магазина докато разглеждах други неща съм ги забравила  ooooh! Момчешките якета не ми допаднаха особено, ако бяха около 15 лв. бих взела.

# 77
Благодаря за новата тема.   bouquet
Пълнозърнест хляб купувам "Симид" в синя опаковка, много е хубав.  Peace
Арабският кус-кус не прилича на нашия булгур. На мен ми прилича на натрошен нашенски кус-кус. Пробвайте, няма да сгрешите.  Peace Аз правя с него млечна супа, но имайте предвид, че е много хигроскопичен и бързо поема течността.  Peace
Зехтинът, показан от Вики е много хубав (ние купихме преди две-три седмици, но в бутилка от 750мл). Peace

# 78
  • На брега на реката
Хайде и аз тук, че съм ви изтървала доооооооооооста. Днес не можах да ида до Лидл, ама утре ще прескоча въпреки, че не си харесах нищо, ама знае ли човек, като отида ще видя Laughing.

# 79
  • Пловдив
Пльос! zvanche благодаря за пореден път   bouquet
Бозата със захар дали я пооправиха малко?Някой взимал ли е скоро?
Така ми се върти една баничка с бозичка ама  не ми се иска да я пия желирана  Tired

# 80
Много харесвам бишкотите им от 1.69лв. Вкусни и мекички. Идеална торта правя с тях. Сиренето маскарпоне също е хубаво. Взимам един натурален сок мултивитамин с плодове и зеленчуци . Много го обичам  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes.

Взех риба и аз. Много имаше чак не очаквах. Бая избирах , дано добре да се получи .

Тези които ще купуват да знаят, че е годна до 28.02!!

ПС:
Сега се чудя да я поръся ли със сол рибата. Или утре вечерта като я правя тогава да я отварям. Нали е херметически затворена надявам се в хладилника да не се развали за една вечер  Thinking Thinking.

# 81
  • Пловдив

Някой вземал ли е препарат за петна с пръскало за 2.99 - става ли?
Ако питаш за препарата в синя опаковка за почистване на сухо на килими и дамаски, аз го купих и ползвах. Идеално изчисти петната по килима, ползвах както е препоръчано на опаковката.

# 82
  • софия
Само веднъж купувах филе от пъстърва. В началото, когато го пуснаха и не бих повторила. Имаше дъх на мухъл.  Sick Може да е било до партида.

# 83
Само веднъж купувах филе от пъстърва. В началото, когато го пуснаха и не бих повторила. Имаше дъх на мухъл.  Sick Може да е било до партида.

Притесних се, аз взех цели рибки по 2 в опаковка. Прясно охладени. Дано са добри  Praynig Praynig Praynig Praynig. Видях, че в Пикадили килото беше 10 лв. Тук 500 гр. за 5 лв. Значи не е ниска цена. Просто вместо една голяма риба са две по-малки. Ако ми се струваше прекалено евтина нямаше да взема. Но, това е нетрадиционнен артикул и очаквам след като днес е първия му ден да е свеж  Thinking Thinking Thinking.

# 84
  • софия

Притесних се, аз взех цели рибки по 2 в опаковка. Прясно охладени. Дано са добри  Praynig Praynig Praynig Praynig. Видях, че в Пикадили килото беше 10 лв. Тук 500 гр. за 5 лв. Значи не е ниска цена. Просто вместо една голяма риба са две по-малки. Ако ми се струваше прекалено евтина нямаше да взема. Но, това е нетрадиционнен артикул и очаквам след като днес е първия му ден да е свеж  Thinking Thinking Thinking.
Пушената пастърва е хубава. Аз имам предвид филето, което е на промоция в ХХЛ седмицата Peace

# 85
  • РУСЕ/ПЛОВДИВ
Беленият слънчоглед - http://www.lidl.bg/cps/rde/SID-86010C9C-710DA5A7/www_lidl_bg/hs. … etail&id=3850 е много хубав!
Може ли снимка на този кус кус и къде да го търся?

# 86
  • софия
Как изглежда арабския кус кус?!? Нещо съм го пропуснала като артикул   Confused
Ако не се лъжа е с някакъв арабин на картинка или нещо подобно, оранжева кутия newsm78 Намира се до качамака, над боба и лещата.
Намерих го:
Скрит текст:

Точно преди 1 стр.  Tired

# 87
  • София
Благодаря за новата тема.   bouquet
И аз харесах беления слънчоглед.

# 88
И на мен много ми харесва беленият слънчоглед!

# 89
Отидох да взема от бебешките панталонки, но нямаше нито един брой Sad

Общи условия

Активация на акаунт