Лидл ::40::

• 74 013
  • 752
  •   1
Отговори
# 510
кои по евтини шоколадови  бонбони са подходящи за деца  -нещо в по голяма опаковка

# 511
  • Варна
кои по евтини шоколадови  бонбони са подходящи за деца  -нещо в по голяма опаковка
аз купувам от големите кутии, Vanessa мисля се казваха, има розова и жълта кутия, но съдържанието сякаш е еднакво. струват 3.99

да ви питам безшевното оформящо бельо от последните страници пускано ли е досега? и ако да - отзиви?
аз имам едно подобно стягащо боди от лидл, ама е с тънки презрамки и не ми е много удобно. предпочитам с дебели като това на снимката

Последна редакция: ср, 05 мар 2014, 20:11 от BoBoDes

# 512
  • София
кои по евтини шоколадови  бонбони са подходящи за деца  -нещо в по голяма опаковка
аз купувам от големите кутии, Vanessa мисля се казваха, има розова и жълта кутия, но съдържанието сякаш е еднакво. струват 3.99
И аз вземам от тях, Ванеса, Мелани и още някакви май имаше, вътре нямат разлика. Бонбоните са асорти, има по 1-2 обаче с ликьор вътре, та е добре да се предупреди.

# 513
  • София
Малко Сладко Коте, Red Sonja , благодаря, ще го потърся следващия път.

# 514
В магазина имаше нова брошура. Този път дрехите ще са мъжки. Мярнах елек, колан ...
Имаше и спален комплект, някакво одеяло.
Днес взех сакетини  Sick Няма да повторя.

# 515
Само на мен ли ми се струва или напоследък нещата от тематичните седмици са твърде силно ароматизирани -- по не-толкова приятен начин Rolling Eyes

Например, още когато отворих пакет маршмелоус от американската ме "блъсна" силен аромат на ванилия, а на вкус ги усещах като парфюмирани. Сега от италианската купих амаретини -- есенцията също е доста осезаема. Не са лоши, де, но се чудя моето обоняние ли не е в ред или наистина са прекалили с миризмите Laughing

# 516
Само на мен ли ми се струва или напоследък нещата от тематичните седмици са твърде силно ароматизирани -- по не-толкова приятен начин Rolling Eyes

Например, още когато отворих пакет маршмелоус от американската ме "блъсна" силен аромат на ванилия, а на вкус ги усещах като парфюмирани. Сега от италианската купих амаретини -- есенцията също е доста осезаема. Не са лоши, де, но се чудя моето обоняние ли не е в ред или наистина са прекалили с миризмите Laughing
Скрит текст:
Когато моето обоняние не беше в ред, се оказа,че съм бременна Wink Wink Hug

Някакви идеи за спанака със сметана/замразен/- беше намален тази сутрин, както и кисело мляко пилос.Как го приготвяте по-точно?

# 517
  • Варна
И аз вземам от тях, Ванеса, Мелани и още някакви май имаше, вътре нямат разлика. Бонбоните са асорти, има по 1-2 обаче с ликьор вътре, та е добре да се предупреди.

Взимала съм от тях - прекалено са ми ароматизирани.  Confused

# 518
# 519
  • София
Аз мисля да отида към 11 като се наспи малчо, само да спре да вали..... Tired

# 520
кои по евтини шоколадови  бонбони са подходящи за деца  -нещо в по голяма опаковка

благодаря зя отговора,  аз това имах предвид дали са алкохолни, но щом са 2-3 тях ще ги махна
и ще чакам отзиви за стягащото клинче  .......
бях попитала за етажерката за баня но явно никой не е вземал подобни  newsm78

# 521
  • на последния етаж
Не успявам да открия влажната тоалетна хартия - тя не е ли част от постоянния асортимент?

# 522
  • София
DENICA3 - не са много хубави тези бонбони и не бих ги взела за деца.

# 523
би ли ми предложила други от лидъл или да си избера други

# 524
  • София
би ли ми предложила други от лидъл или да си избера други

точно бонбони...не мога, наистина  харесвам им десетрите, шоколади, бисквити, но бонбоните не са им най-силната страна.

Общи условия

Активация на акаунт